Bi şeyleri yiyeyim içeyim de kilo vereyim diye bi dünya yok malesef. Kilo vermenin en önemli yolu boğazı tutmaktan ve sonra dengelemekten geçiyor. Hele bir de annen ilaç kullanıyormuş o içeriğinde ne olduğu belli olmayan karışımlarla ilaç ters etki yapabilir. En güzeli bir diyetisyen yardımı alması. Çünkü o işin ilmini görenler diyetisyenler adamlar öyle bir liste veriyorlar ki verdiğin kilo kastan değil yağdan oluyor. Bunu normal kilo aralığında biri olarak ve beş aydır Diyetisyene giden biri olarak söylüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zayiflamak icin ? Bi bakin arkadaslar? Bu nedir?
- Konu Sahibi Patatesim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kullanmadım. Ama bu tip ürünlerle olmaz. En güzeli bir psikolog ve diyetisyen esliğinde yola devam etmeniz.
Spor yapmanız ve en önemlisi kararlı olmanız. Sizin de annenize destek olmanız yeterli olacaktır.
Kortizon ile ilgili araştırmaları iyi yapmalı yan etkilerini azaltan gıdalara yönelmeli .Çok bilgim yok ama misal su alımı ,tuz tüketimi vs belki faydalı olabilir
Zatem psikolog la gorusuyor duzenli olarak.
Epileptik bi rahatsizlik geciriyor. Bi de vertigo diye bi illet cikti. Oda cabasi.
Hastalik hastaligi getirdi. Bide kilolari. 29haziranda yine randevusu var. Gidebilirsem veya kardeslerimden biri gidebilirse ozellikle norologla bu ilac konusunu konusmak konusulmasinj istiyrum.
gerek yok o topa girmelere ,zaten bir ay evde sadece sebze meyve suyu ile beslenip arkasından lapa ile beslenirse o sevgili çikolata tozunun zayıflattığı kadar zayıflanılır.
Malesef annem o sebze suylariyla ayakta duramaz. Cunku calisiyor. Genc bir kadin evet ama psikolojik olarak cok yiorandi ve cok yorgun. Tedavi sureci cok sancili. Yani iste google de bi sekilde cikti karsima. Sizlere sormak istedim. Ama iyi tek bir yorum gelmedi. Ürün ic8n acilan sayfa masallah butun yaglarini eritmis mutlu fit kadinlarla ve oonlarinkilo verme hikayeleriyle dolu. Puffff
Bi şeyleri yiyeyim içeyim de kilo vereyim diye bi dünya yok malesef. Kilo vermenin en önemli yolu boğazı tutmaktan ve sonra dengelemekten geçiyor. Hele bir de annen ilaç kullanıyormuş o içeriğinde ne olduğu belli olmayan karışımlarla ilaç ters etki yapabilir. En güzeli bir diyetisyen yardımı alması. Çünkü o işin ilmini görenler diyetisyenler adamlar öyle bir liste veriyorlar ki verdiğin kilo kastan değil yağdan oluyor. Bunu normal kilo aralığında biri olarak ve beş aydır Diyetisyene giden biri olarak söylüyorum
Diyetisyen.
Peki ne kadar zaman kac kilo verebildiniz?
H.. life mi diyosun? Kilo veren tanidiklarim car.. ama bu 30 kilo degildi..zaten birakincada tekrar yeyince kiloyu geri aldilar
Yok benim dedigim mutlu cikolata . kilo verip geri kiloda alimabiliyor yani??
Ben normal kilo aralığındaydım 58 kiloydum boyum da 171. Benim derdim kilodan ziyade yağ oranımı düşürmek (%29.5 idi yağ oranım %30 zaten obezite sınırı), depolarımı doldurmak vücudumu gebeliğe hazırlamaktı. Tabi sağlıklı bir beslenme alışkanlığım olsun ilerde çocuk için de iyi bir rol model olayım istiyordum. Şu an 54 e indim yağ oranım ise 24,5 oldu. Depolarımı doldurduk. Bu beş aylık süreçte tabi bi de başımdan gebelik ve kürtaj geçti ona rağmen böyleyim.Diyetisyen.
Peki ne kadar zaman kac kilo verebildiniz?
Kontrollu yag orani . simdi anladim demek istediginixi.Ben normal kilo aralığındaydım 58 kiloydum boyum da 171. Benim derdim kilodan ziyade yağ oranımı düşürmek (%29.5 idi yağ oranım %30 zaten obezite sınırı), depolarımı doldurmak vücudumu gebeliğe hazırlamaktı. Tabi sağlıklı bir beslenme alışkanlığım olsun ilerde çocuk için de iyi bir rol model olayım istiyordum. Şu an 54 e indim yağ oranım ise 24,5 oldu. Depolarımı doldurduk. Bu beş aylık süreçte tabi bi de başımdan gebelik ve kürtaj geçti ona rağmen böyleyim.
Keske annemde en azindan bi 5-6kilo verebilse ya. Ama cok zor. Ot yese sisiyor . dogummu yaptınız ?
zayıflatan ilaçları kullanıp ölenler bile oluyor. Hem de başka rarhatsızlıkları varmış. Karşı çıkın kesinlikle. Karatay beslenme şekline göre beslensin.
Ay tobe de yaa. Hap olayina kesi likle karsiyim. Sadece urun icin yazilan bi yorum dikkatimi cekti. Bundan dolayı sormak istedim. Yok zaten yorumlar baya net geldi. Ürün net bi şekilde Cikolata sosu sadece ve sagliksiz.
Karatay beslenme
Zeytin yagi ni oneriyor bilidigim kadariyla.
Annem zeytin yagini cok tuketiir zaten. Normal Siviyag kullanmayali cok oluyor
- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 31
Ben başka bi marka aldım kardeşime inandım detoks yapın diyorlar sadece süte katıp onu içersen bi kutusu 4 kilo verdiriyormış birsürü para verdim yapamadım kilo zaten gitmedi sonra dukan diyetine başladım sporda yaptım iki ayda 13 kilo verdim daha ne olsun
Cok sevindim sizin adiniza. Biraz azimli olmak lazim tabi. Ne bileyim ya. Annemin kilolari suan bende olsa da keske onun yerine ben versem. Modum bu suan. Hic yakinmadi kilo aliyorum doye ama mutsuzlugunu gorebiliyorum
- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Olay zeytinyağı yemek değil. Yenmemesi gereken şeyleri yememek. Karbonhidrat, şeker içeren şeyleri yemesin.Bahsettiğiğniz çikolatalı ürün nedir bilmiyorum ama protein tozu olabilir. O da çok dikkatli kullanılmadığı takdirde kalorisi yüksek olduğundan kilo almaya yol açabilir. Bir de laksatif etki yapan ürünler var. Onlar da bağırsaklarda ishale yakın etki yaparak kilo ve su kaybını sağlıyor. İnsanlar kilo verdim sanıyor.Ay tobe de yaa. Hap olayina kesi likle karsiyim. Sadece urun icin yazilan bi yorum dikkatimi cekti. Bundan dolayı sormak istedim. Yok zaten yorumlar baya net geldi. Ürün net bi şekilde Cikolata sosu sadece ve sagliksiz.
Karatay beslenme
Zeytin yagi ni oneriyor bilidigim kadariyla.
Annem zeytin yagini cok tuketiir zaten. Normal Siviyag kullanmayali cok oluyor
Bence bu size de mantıklı gelmiyodur. Bu ürünler zayıflatır zayiflatmasina ama annenize yeni hastalıklar daha getirir. Doğal yollar deneyin lifli gıdalara yonelin
Lifli yani ot diyosun dimi. Annem ekmegi birakti. Zor oldu ama basardi. Sadece sabahlari azicik yemesine izin veriyoruz. Hemkahvaltida hem aksam mutlaka biber maydonoz tere marul oluyor. Yogurt da ektra. Ama yok gene kilo aliyor gene.
Mantikli gelmiyor. Da umut dunyasi iste ne diyim.Bence bu size de mantıklı gelmiyodur. Bu ürünler zayıflatır zayiflatmasina ama annenize yeni hastalıklar daha getirir. Doğal yollar deneyin lifli gıdalara yonelin
- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
Lif sadece otlarda yok. Baklagillerde bile mevcut. Arastirirsiniz. Ama öyle ürünleri denemeyin aslaLifli yani ot diyosun dimi. Annem ekmegi birakti. Zor oldu ama basardi. Sadece sabahlari azicik yemesine izin veriyoruz. Hemkahvaltida hem aksam mutlaka biber maydonoz tere marul oluyor. Yogurt da ektra. Ama yok gene kilo aliyor gene.
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Yahu kadın zaten hastaymış birde üstğne ne idüğü belirsiz şeyleri kullandın mı diyosrsunuz? Bunlar bir kere ilaç değildir üzerinde takviye vs yazar. Kilo verdirmez bol bol idrara büyük tualete çıkarır. Vücuttan su attırır yani. O gidenler kilo değil sudur ve vücudun en çok suya ihtiyacı vardır zaten.
Bunları içip içip kaç kişi öldü kaç kişi mide kanseri oldu allah bilir. Bakanlık onaylı derler birde. Ama sağlık bakanlığı değil tarım ve hayvancılık bakanlığı onaylıdır. Eh onların onay verdiğini de hayvanlar yiyor zaten.
Bunları içip içip kaç kişi öldü kaç kişi mide kanseri oldu allah bilir. Bakanlık onaylı derler birde. Ama sağlık bakanlığı değil tarım ve hayvancılık bakanlığı onaylıdır. Eh onların onay verdiğini de hayvanlar yiyor zaten.
resmen dolandiricilik hic olur mu oyle sey
o bahsettiginiz gidalar zayiflatmaz sagligi bozar.
anneniz ilaclardan dolayi kilo aliyor kesinlikle doktora gitmeli diyette sporda zayiflatmaz ilaca bagli cunku
Evet dediginiz gibi oluyor. Ama biliyo musunuz 1hafta cok dikkat ettim. Annem biraz kilo vermisti. Nasil verdi nasil oldu cozemedik. Zatem onu bi cozsek olaytamam. En azindan kilo almasin.