Yok zaten sizlerdende yorum almak iatedim. Sitede hersey gulluk gulistanlik. Onlara kalsahemen 4 kutu sipariş etmek lazimmisLif sadece otlarda yok. Baklagillerde bile mevcut. Arastirirsiniz. Ama öyle ürünleri denemeyin asla
Hayit bununla ilgili bilgim yoktu Kontrollerine de gitim aslinda ama doktor kimseyi almiyor odaya. Norog la gorusme imkanim hic olmadi. Anneme soyoemistir belki ama annem bize soylemedi boyle birsey
Sakin denemeyin
Bende kortizon ve ameliyat sonrası kilo aldım çok şişmanlamistim
İç hastalıklarına gittim genel tahlil oldum hiç diyetisyene bile gitmeden sonuçta faydalı ve zararlı şeyler belli 2 ayda 20 kg verdim
Bu tamamen karar vermekle ve başlamakla alakalı
Bı tahlil olup yeme düzeni oluşturmalı
Canim ekmeği birakti. Yalnizca sabh kahvaltida yiyor. Tabiki cok az . caya bile seker atmaz. Tatliyla arasi yok. Ama ne yese kilo. Bi ara kahvalti yapmiyodu. Cok karsi ciktik .moral veriyoruz zaten. Ama bi turlu o gucu kendinde bulamiyor.O yorumlar genelde reklam için para karşılığı yaptırılıyor inanmayın iyi bir diyetisyenle verebilir en sağlıklısı bazı diyetisyenler aç kalmadan çok güzel kilo verdiriyorlar yada kendi kendine aç kalmıcak şekilde yediklerine dikkat etsin ekmeği azaltsın tatlıyı çıkarsın detokslarda siz yardımcı olun mesela
Kilo aldığına göre tuz-şeker kuralına dikkat etmiyor demektir. Normal ekmek bile yememeli, tuzsuz ekmek veya tuzsuz etimek yemeli. Kullandığı salça bile tuzsuz olmalı. Zeytin yememeli. Patatesi, pirinci, patlıcanı tuzlu suda bekletmemeli. Tuzot, bulyon, içindekiler kısmında tuz yazan hiçbir şey kullanmamalı.
Bir de kortizon kullanırken potasyum ve kalsiyumlu şeyler tüketmeye de dikkat edilmeli diye biliyorum.
Bir de her gün yarım saat de olsa yürümesi gerekiyor. Benim atladığım, bilmediğim yapılması gereken başka şeyler de vardır. Arama motoruna kortizon kullanırken dikkat edilmesi gerekenler yazıp araştırabilirsiniz.
Bu yazdıklarımın hepsi sağlığının bozulmaması için yapılması gerekenler. Genel sağlığı dış görünüşünden daha önemli. Ama bunlara dikkat ederse kilo da almaz zaten hatta belki eski kilosuna da döner.
ben sizin yerinizde olsam detoks yaptirmaya calisirdim.Evet dediginiz gibi oluyor. Ama biliyo musunuz 1hafta cok dikkat ettim. Annem biraz kilo vermisti. Nasil verdi nasil oldu cozemedik. Zatem onu bi cozsek olaytamam. En azindan kilo almasin.
İlacın zararı olmasa bile diğeri ilaçlarla beraber sıkıntı olabilir bazıları ilaçları beraber kullanmak zarar verebiliyor... doktoruna danışın onceReklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.
Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.
Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.
Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .
Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.
Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.
Simdi sizlere sorum şu .
Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.
Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.
Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?
Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?
Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .
Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.
Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.
Boğazı tutmakla alakası yok bence benim ablam yiyor yiyo gene zayıf gene zayıf bogmak istiyorum onu ☺Bi şeyleri yiyeyim içeyim de kilo vereyim diye bi dünya yok malesef. Kilo vermenin en önemli yolu boğazı tutmaktan ve sonra dengelemekten geçiyor. Hele bir de annen ilaç kullanıyormuş o içeriğinde ne olduğu belli olmayan karışımlarla ilaç ters etki yapabilir. En güzeli bir diyetisyen yardımı alması. Çünkü o işin ilmini görenler diyetisyenler adamlar öyle bir liste veriyorlar ki verdiğin kilo kastan değil yağdan oluyor. Bunu normal kilo aralığında biri olarak ve beş aydır Diyetisyene giden biri olarak söylüyorum
Hayır bebeğimin kalbi 9. Haftada durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama yine vücudumu hazırlıyoruz bu süreçte bağışıklık sistemim çökmüştü onu güçlendiriyorıuzKontrollu yag orani . simdi anladim demek istediginixi.
Keske annemde en azindan bi 5-6kilo verebilse ya. Ama cok zor. Ot yese sisiyor .dogummu yaptınız ?
Belki tiroidleri çok çalışıyordur. Metabolizması da hızlı olabilir. Ya da sizin yanınızda iken çok yiyordur ertesi günler hafif yiyerek tolere ediyordur. Ya da hayat ona torpil geçiyordur :)))Valla bigaz
Boğazı tutmakla alakası yok bence benim ablam yiyor yiyo gene zayıf gene zayıf bogmak istiyorum onu ☺
Evet bunlarin cogunu zaten biliyor biliyoruz. Ama tek bi hastalikla mucadele vermiyor. 3tane birden ve birbirini doguran hastaliklar bunlar. Ataklar yasiyor bazen. Ve bizde artik ne yapicaz nasil davranicaz sasirdik.
Vertigo diye bi illet cikti simdi. Onun icin extra 2 ilac kullaniyor.
Yani kesinlikle yalniz kalmamali. Net kural bu. Yuruyus yapamiyor cunku ayaklari blve bilekleri hep agriyor.
Hastanede mmalulen emekli edilebilir denmisti ama 3hastaliga ragmen calisabilir raporu verdiler. Herhalde yatalak olmasini bekliyorlar. Oyle emekli edecekler. Gunluk haytlatta kaygili ve karar verme yetisi cok karışık. Ustune kilo. Valla artik bizlerde bogulduk. Bu doktorlara cok sinirleniyorum. Annem gunden gune eriyor ve hala calisabilir diyolar.
İnanma paranın para olduğu zaman ilk.gorev yılımda 5.5 milyar yedirdim ben o mamalara basur olduğuma kaldım kibarca yazıyorum bakMalesef annem o sebze suylariyla ayakta duramaz. Cunku calisiyor. Genc bir kadin evet ama psikolojik olarak cok yiorandi ve cok yorgun. Tedavi sureci cok sancili. Yani iste google de bi sekilde cikti karsima. Sizlere sormak istedim. Ama iyi tek bir yorum gelmedi. Ürün ic8n acilan sayfa masallah butun yaglarini eritmis mutlu fit kadinlarla ve oonlarinkilo verme hikayeleriyle dolu. Puffff
Bildiginiz duydugunuz nedir?
Ağır kanserojen olduğu ve hormon dengesini bozduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?