Reklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.
Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.
Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.
Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .
Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.
Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.
Simdi sizlere sorum şu .
Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.
Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.
Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?
Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?
Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .
Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.
Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.
Reklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.
Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.
Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.
Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .
Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.
Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.
Simdi sizlere sorum şu .
Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.
Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.
Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?
Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?
Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .
Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.
Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.
Ürün ne bilmiyoruz ki?
hangi üründen bahsediyorsunuz?
ama en sağlıklı olanı doktor kontrolunde diyet ve spor yaparak kilo vermektir. yani herhangi bi diyet vs yapılmasa harici bi ürünle kilo verilebileceğini sanmıyorum. ayrıca spor yapmadan verilen kilo sarkma yapar.
geçmiş olsun.
Sakın denemeyin...
Reklama giriyor urunu söyleyince. Banlanirim buyuk ihtimal. Cikolata tozu diyelim
Reklama giriyor urunu söyleyince. Banlanirim buyuk ihtimal. Cikolata tozu diyelim
Tesekkur ederim. Ama annem spor yapamaz .diyet de yapamıyor Deniyor ama sabah aksam tam 4er tane ilac yutuyor.
Urunun kullanici yorumlarinda görmüştüm. Birisine doktoru bu urunu kullanmasi icin tavsiye etmis.*kilovermke icin*
Kortizon alınırken şeker ve tuzu asla kullanmamak gerekiyor. Sıfır şeker, sıfır tuz olmalı. Yoksa kilo alınır. Çikolatalı içecek yerine buna önem verin. Doktoru uyarmadı mı?
ürünü hiç duymadım. ama bu tip şeylerle sağlıklı bi şekilde zayıflama ihtimali yok gibi.
Muhtemelen h...l.fe falandr gerek yok bence diyet ve sporlar inşallah 3 ayda mis gbi olur.
94 ten 73 e inmiş biri olarak konuşuyorum
Evet bu !!!Çikolata slim diye bir şey değil mi bu? Milyontane şikayet var bu ürün hakkında. Eğer bundan bahsediyorsanız tabi.
Evet bu !!!
Benim hiçbir sağlık problemim yok.Duzenli kullandığım bir ilaç yok.Ben haftada 2 gün S...t ile detoks yapıyorum.Ama bu denli sağlık problemim olsa kesinlikle kullanmazdim
Yurttaki arkadaşım almıştı bundan. “Kakaoyla suyu karıştırmışlar, bizde yapardık bunu mübarek” diye gülüşmüştük.Bir kez kullandı sonra yan etkisi oldu kendisine. Karın ağrısından kıvrandı. Tabi sonra okullar bitince görüşüp soramadım devam ediyor mu diye. Ama asla önermiyorum. Hatta o ara ürünü araştırırken şikayetlerini okumuştu zibilyon tane şikayet vardı. Çok çok kaba insanlarmış satıcı olan kişiler. Ve içeriği alengirliymiş. Hiç bulaşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?