Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ZAYIFLAMA YOL ARKADAŞI ARIYORUM
- Konu Sahibi 16ayse10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaçamak yapınca fazladan spor veya ev işi yapalım halı, koltuk veya cam silme gibi ne dersiniz?
Hem ceza hem ödül
Ama söyle birsey var ev islerini kkaçamak yapsan da yapacaksin yapmasanda caydırıcı birsey olmalı bence en iyisi spor
bence en zor şey mekik çekmek herkes kendine zor gelen şeyi ceza olarak yapsın
Merhaba bende zayiflamak istiyorum insallah yapicam ama zaten cok fazla yiyen bi insan deglm hareketsizlikten oluyo galiba cok su icmeyi düşünüyorum insallah herkes hayal ettgi kiloya ulasir benm herkese tavsiyem ggünlük icebildiginiz kadar su
Haklısın bizim en büyük yardimcimiz olan suyu hep unutuyoruz
kızlar birde ne var biliyor musunuz ben hep zayıf olan insanları gozlemliyorum ne yapiyolar ne yiyorlar diye Aslında bizden farklı birsey yok tamam metabolizma da önemli ama bence en büyük neden yavaş yemek yemekleri gozlemlerimden bunu çıkardım
ben hızlı yemek yerim bu huyumdan vazgecmem lazım biranonce
Evet yemegi biraz yayamak gerek yoksa herkes ayni yiyor sonuctaHaklısın bizim en büyük yardimcimiz olan suyu hep unutuyoruz
kızlar birde ne var biliyor musunuz ben hep zayıf olan insanları gozlemliyorum ne yapiyolar ne yiyorlar diye Aslında bizden farklı birsey yok tamam metabolizma da önemli ama bence en büyük neden yavaş yemek yemekleri gozlemlerimden bunu çıkardım
ben hızlı yemek yerim bu huyumdan vazgecmem lazım biranonce
selam arkadaşlar benı de aranıza alır mısınız?
Tabiki hosgeldin aramıza
mrh teşekkür ederimGünaydın kızlar
haftanın ilk günü uyanmak zor oldu biraz bugün canım birsey istemedi kahve içtim sadece öğlen kacirmam inşallah
arkadaşlar adım ipek . 158 boyum ve an itibariyle 61.800 kg ım.
sınava calıştıgım için ve biraz da alışkın oldugum için geç vakitte yatıyorum dolayısıyla da geç kalkıyorum..ayrıca menülerimde fazlaca yumurta (haşlanmıs) görürseniz şaşırmayın.yumurtayı çok severim ve çok fazla yerim.bi zararını görmedim yıllardır fazlaca yerim :))
sınava calıştıgım için ve biraz da alışkın oldugum için geç vakitte yatıyorum dolayısıyla da geç kalkıyorum..ayrıca menülerimde fazlaca yumurta (haşlanmıs) görürseniz şaşırmayın.yumurtayı çok severim ve çok fazla yerim.bi zararını görmedim yıllardır fazlaca yerim :))
uyandıgımda 3 kaşık yogurda limon suyu ve bıber atıp yedim.saat 5-6 gibi bir bardak ayran 2 haslanmıs yumurta yedim . sonra çok az papates kızartması bırkaç tane.yarım kase çorba.bir iki kez makarna attım ağzıma. 1 lokma da ekmek.yatarken tekrar yogurtlu kürden yiyecegim.böyle yazınca çok geldi bana yediklerim
bende sabah 62 600 düm .sonra bır yumurta yedim derse gittim . çok acıktım bi kek yedim dersanede gidiş geliş 20dk yürümüş oldum.eve geldim şimdi tartıldım 62 200 çıktım. sabah moralim bozulmuştu ama şimdi iyim.ama açım.arkadas gelcek onla beraber iftar yapcaz inşallah çok yemem
hoşgeldinbende varım arkadaşlar ,oruç tuttuğum için pek kendime güvenemesemde yinede sporla falan ayda 3 kilo versem yeter diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı boy 162 kilo 76