Zayıflama Tramvalarım

radyomelodi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
2
0
21
Aslında sevgili arkadaşlarım size bu konu ile alakalı milyonlarca travmamdan bahsedebilirim.İnsanların sizi aşağılamasından 6 yaşında kuzeninizin sizinle şişe bacak diye alay etmesi mesela bu travma başlangıcı sayılabillir en azından benim hatırladığım ilkokulda hep tek başına bir sırada oturmak buda travma üniversiteyi bitirene kadar özgüvensizlikten sevgilinizin olmaması iş seçiminizi yaparken aman insanlar beni görmesin ve bana hayran olsun diyerekten radyoculuğu seçmek bunlar çok fena şeyler. Aslında bir rüya gibi uyandığımda 130 kilo olarak uyandığım 3 bel fıtığına sahip olduğum bir gerçeklikle uyanmak . sabah akşam spor yaparak diyetine harfi harfine uyarak 85 kiloya düşmüş bir kadının hikayesi ve vermesi gereken 25 kilo daha var yardım edin bana arkadaşlar sizlerde anlatın daha çok azimle daha çok elele vererek ideal kilomuza ulaşalım :)

Son düzenleme:
Tebrikler arkadasım 2 hanelileri görmüşsün darısı bana Bende 116 kiloyla başladım şu anda 107 oldum 1 aydır diyetteyim bakıldığında balık etli herkesin aslında fazla bir kilon yok dediği bir insandım 116 kiloyu görünce hayatımın şokunu yaşadım 80 e düşmeyi hedefliyorum bugün fena açlık krizim tuttu bir tabak yoğurtlu makarna yedim fena vicdan azabı cekiyorum kilo vermeyi daha hızlandıracak öneriler bekliyorum bende

neredeyse aynı kilodayız bende 1 aydır diyetteyim kaçamaksız 1 aydır diyetteyim. spor vaktiniz varsa muhakkak yapın derim benim vaktim olmuyor malesef .3 haftadırda diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum.

HEpimizin uzun bir yolu var sanırım. bende 1 aydır diyetteyim aslında hayatım boyunca hep diyetteydim desek daha doğru olur. siz 130 ben 140 kiloları görmüştüm. 86 ya kadar düştüm fakat evlillik çocuk derken 123 gördüm kendi çabalarımla 112 ye düştüm sonra durakladım pes ettim baktım olmuyor diyetisyene başladım ve şuan 107 kiloyum benimde hedefim 75 kilo olmak. YArdımlaşmaya öneri sunmaya öneri almaya bende varım. ve de desteğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…