ZAYIFLAMA SERÜVENİM

Simgeklcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
100
92
48
33
Selam kızlar. Yaklaşık 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum. Biraz yorulduğumu farkedip motive olsun diye gezerken kendim serüvenimi de paylaşmak istedim.
Benim nisan ayında 75 leri görmemle basladı. 2 sene gibi bi sürede 20 kilo almışım çok moralim bozuldu tartıya cıkınca.
Başlarda öğün azaltma ödem attırıcı çaylarla başladım. Daha sonra aralıklı oruç ve haftada bi gün tek öğün şeklinde 70 lere düştüm. Bi ara bozdum kilo vermem durdu falan derken suan güncel kilom 68.5
Takılı kaldım resmen bu kiloda ya cıldırmak üzereyim her yolu deniyorum. Tek öğün yaptım yürüyüş yaptım ama yine aynı çıkıyorum. Umudum tükenince buraya geldim
Gün gün paylaşamaya calışacağım destek olur musunuz

Kolaylıklar dilerim. Ben de klasik ara ogunlu beslenmeyle başlayıp, zaman içinde inst'da Dr Rengin Borekci'yi takiple birlikte aralikli oruc+ düşük karbonhidratlı beslenme düzenine geçiş yaptım. Bu süre içerisinde 96 kg'dan 57 kg'a düştüm. Gün içerisinde tempolu yürüyüşlerimi veya evde Leslie yapmayı hiç ihmal etmedim. Bunların yanında da epeydir aletli pilates ve yoga yapıyorum. Yani temiz beslenme ve sporla birlikte basarmamak için asla bir sebep yok. Ne yaparsanız yapın, sürdürülebilir bir beslenme duzeni ve spor seçin. Yoksa al ver, al vere dönüşür ki, metabolizma alt üst olur.
Kilo verme sürecindeki takılmalara da takılmayın. Israrla temiz ve porsiyon kontrollü beslenmeye, sporunuza devam edin. Bir süre sonra direnç kilonuz mutlaka kurulacaktır.

Maşallah
Ne kadar sürede verdınız bu kıloları bı de dediğiniz inst sayfasını iilk kez duydumm hemen bakıcam

Maşallah
Ne kadar sürede verdınız bu kıloları bı de dediğiniz inst sayfasını iilk kez duydumm hemen bakıcam
13-14 ay gibi bir sürede verdim canım. 13 Eylül 2019'da start vermiştim. En önemlisi de hem beslenme şeklini, hem de sporu yaşam tarzım haline getirdim. Yaşım da 55. Menopoz ve nörolojik bir takım hastalıklarla bu sonuca ulasabildiysem, gençler haydi haydi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…