• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Maratonum *-*

tombik panda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
42
18
3
24
Merhaba kızlar uzun zamandır siteden haberdardım ve birçok diyet denememde yardımcı oldu bu site bana. Hepiniz sıcakkanlı güzel insanlarsınız kanımca :) Benim serüvenim 5. sınıfta başladı denemediğim diyet spor kalmadı ama tabiki işe yaramamasındaki tek etken bendim. Uzun süre dalga geçtiler benimle okulda peşimden şişko diye koştukları bile olmuştu eskiden. Ama bu beni daha çok yemeye itiyordu. En son geçen sene 9. sınıfın son günü karnemi almış otobüse binmiştim ve eve dönüyordum. Otobüste de bizim okulda üst sınıftan bir çocuk vardı. İnecekken pardon geçebilir miyim dedim. 50 kilo bir insanın bile geçemeyeceği bir boşluk bıraktı ve sığabilirsen geç dedi. Bu benim için son noktaydı.:mad: 95 kiloyla başladım yaz tatilinin başında diyete. Kesin birşeye uymadım ve kendi çapımda evde spor yapmaya çalıştım. Şimdi 81 kiloyum ve 1-2 ay içinde 65 olmak istiyorum. Bu arada boyum 1.74. Bu 16 kilo verme yolunda benimle beraber başlamak isteyen herkesi bekliyorum ve birbirimize destek olursak daha kolay verebileceğimize inanıyorum :KK52:

Arkadaslar karin ve kol hareketlerimi yaptim 1 kucuk muz 1 dilim denge ekmek ve 1 dilim light peynir yedim okula gidiyorum

Arkadaslar kushan diyetine basliyorum yarin. Daha once yapmistim ise yaramisti ama yarim birakmistim. Suan 78 kiloyum bakalim ne olucak

Back