ZAYIFLAMA KONUSUNDA DESTEK ARKADAŞ ARANIYOR .....

BAHAR VAKTI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
4
1
47
ZAYIFLAMAK ISTIYORUM AMA BU KONUDA ENERJIM EKSIK .... SÜREKLI AL VERLERDEN YORULDUM ....BANA BU SON VERME ÇABALARIMDA DESTEK OLACAK ARKADAŞLAR VAR MI ....?

Penelope_Lalilop un zayıflama günlüğünu oku derim gerektiğinden fazla enerji alirsin:)

Canımm teşekkür ederim... Popo egzersizlerine bu arada ben de başladım!! Ne yorucu bir şeymiş yahu... Amaaan 15 dk'lıkmış dedim video'ya önce, ama öldürdü beni:) Fakat sonra süper hissettim. Çok güzel popolu kızlar olacağız inşallah; böyle kalkık, yuvarlak popolu, fit kızlar! : DDD

BAHAR VAKTI hoşgeldiiiiin.... önce karar veriyorsun; bu sefer inceleceğim ve bu son olacak başka kilo alma yok diyorsun ve başlıyorsun, sağlıklı ve kararında yiyorsun; sonra her gün düzenli olarak burada aktif oluyorsun, kendi günlüğüne yazıyorsun, başka günlüklere bakıyorsun, biraz da hareketini arttırıyorsun.... vazgeçmezsen, gerisi gelir, garantisini veriyorum!

Süpersin hayatım :)))
Popo zordur yaa
Squat kolay bi hareket gibi görünür ama ter içinde bırakır adam:))

TŞK ETTIM ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…