• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤Zayıflama Kampı ❤

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
44.960
160.132
798
Benim kilo serüvenim uzun ve karmaşık bir hikaye,çok uğraştım tek olumlu tarafı ise bunca yıl teçrübe biriktirmek oldu...
Hiç kilo yüzünde çektilerimden bir makâle yazma niyetinde değilim :kahve:tek bildiğim ruhum güzel bir bedeni hak ediyor buna inaniyorum ve onu söküp alacagım :ruh:istemiyorum!o beden benim zaten ve benim olacak :KK6:
Aylık kilo sonuçları
Başlangıç tarihi:18.4.2017
97.800:süslü:91.900:nazar:84.9:nazar:
Haftalık kilo sonuçlar.
Bâşlangıç tarihi:18.4 2017
97.8:KK59:
95.3 fena degil :spor:
94.0:spor:
92.5:KK73:
91.9:işsiz:
90.1:KK31:
88.5:KK73:
85.8:nazar::KK71:
84.9:cool:

Son düzenleme:
Bugün kan tahlilerimi verdim yarın listemle burdaýım diyetisyenimle randevüm öğleden sonra 3 te hadi sıvayalım kolları

Ben geldim :KK37:
Diyetisyenden pek iyi haberlerle gelmedim malesef tahlilerim iyi degil kan değerlerim düşmüş,ünsilinim yüksek çıktı, b 12 düşük çıktı Diyetisyen beni dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor şeker ilaçına başlatı
B 12 içinde iğne verdi
Diyetisyen tartı analizinde kilo 97.8 beden yaşım 51 cık1600 kalorilik bir diyet yazdı yarın ayrındıralıyla burda yazarım...
Biraz moralim bozulmadı değil....:KK14:
Bakalım nasıl olacak.:KK11:

Son düzenleme:
Ben geldim :KK37:
Diyetisyenden pek iyi haberlerle gelmedim malesef tahlilerim iyi degil kan değerlerim düşmüş,ünsilinim yüksek çıktı, b 12 düşük çıktı Diyetisyen beni dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor şeker ilaçına başlatı
B 12 içinde iğne verdi
Diyetisyen tartı analizinde kilo 97.8 beden yaşım 51 cık1600 kalorilik bir diyet yazdı yarın ayrındıralıyla burda yazarım...
Biraz moralim bozulmadı değil....:KK14:
Bakalım nasıl olacak.:KK11:
Çok geçmiş olsun.ilaclarla düzene girer degerlerin merak etme.şeker ilacı sana daha kolay kilo verdirir.çevremdekilerin çoğu bu şekilde kilo verdi.yani insülin direnci çıktı.ilaçla hem zayıfladılar hem de iyileştiler.ben de cuma günü yeni bir diyetisyene başlıcam inşallah.

Çok geçmiş olsun.ilaclarla düzene girer degerlerin merak etme.şeker ilacı sana daha kolay kilo verdirir.çevremdekilerin çoğu bu şekilde kilo verdi.yani insülin direnci çıktı.ilaçla hem zayıfladılar hem de iyileştiler.ben de cuma günü yeni bir diyetisyene başlıcam inşallah.
Evet canım kilo düzenimide zaten ünsilin direnci bozduğunu söyledi doktor, benim genetik yatkınlığımda var ablama sordum ilacını düzenli al yoksa ileriside dahada zor dedi kendiside şeker hastası babam ve dayımdada vardı...
Canım hiç geçiktirme ben biraz ihmal ettim inşallah hepberaber sağlıkla zayıflarız

Geçmiş olsun insülin direnci mi cikti bende ilaç kullanıyorum
Çok sağol tatlım evet,ilaça bende başladım bugün. Doktor yeme bozukluğuna yardımcı olur dedi,sende ihmal etme ilaçlarını benim ablam başlarda önemsemeyip düzensiz kullandığı için şimdi daha zorluk cekiyor çok şükkür iğneye başlamadı daha hastalığın yan etkileri çok malesef

Günaydın❤❤❤❤
Sabaha büyük bir bardak limonlu suyla başlıyoruz:KK50:

IMG_20170419_085341.jpg

Sabah kahvaltım
Kahvaltı öncesi 1 büyük bardak limonlu su
1 k.k peynir üzerine kırmızı biber
1 yumurtadan bol yeşillikli salata
2 dilim tam buğday ekmek
Salatalık domates ve yeşil çay
Diyetisyenin verdiği sabah öğünü

Malzemeleri buğün alırsam alkali su tarifide verdi onu yapacagim :KK15:

Evet canım kilo düzenimide zaten ünsilin direnci bozduğunu söyledi doktor, benim genetik yatkınlığımda var ablama sordum ilacını düzenli al yoksa ileriside dahada zor dedi kendiside şeker hastası babam ve dayımdada vardı...
Canım hiç geçiktirme ben biraz ihmal ettim inşallah hepberaber sağlıkla zayıflarız

Çok sağol tatlım evet,ilaça bende başladım bugün. Doktor yeme bozukluğuna yardımcı olur dedi,sende ihmal etme ilaçlarını benim ablam başlarda önemsemeyip düzensiz kullandığı için şimdi daha zorluk cekiyor çok şükkür iğneye başlamadı daha hastalığın yan etkileri çok malesef
Ben de yanlış yerlerde zaman harcadım,geç kaldım.burası pahali diye istememistim.daha fazlasini harcadim sagda solda.:((( şimdi inşallah hallolacak.allah hepimize guç versin,kolaylık versin.

Ben de yanlış yerlerde zaman harcadım,geç kaldım.burası pahali diye istememistim.daha fazlasini harcadim sagda solda.:KK43:(( şimdi inşallah hallolacak.allah hepimize guç versin,kolaylık versin.
Amin canım inşallah :KK15:istersen listeni alırsan buraya bir ugra bakalım :kahve:

Kolay gelsin canım.
İlaç bana da verilmişti insülin direnci için ama 3 günden fazla kullanamadım bir türlü ben. Yan etkileri öyle zorladı ki:( Bugün ilaç kullanmaya yeniden başlıcam seninle birlikte. Senden güç alırım belki:KK19:

Kolay gelsin canım.
İlaç bana da verilmişti insülin direnci için ama 3 günden fazla kullanamadım bir türlü ben. Yan etkileri öyle zorladı ki:KK43: Bugün ilaç kullanmaya yeniden başlıcam seninle birlikte. Senden güç alırım belki:KK19:
Sanada geçmiş olsun canım doktor zaten yan etkileri olduğunu söyledi şuanda bende geceden beri yan yetkilerini yaşıyorum ağız kurulugu ve sık idrara çıkmak gibi ama bünye alışınca bunlar ordadan kalkacak kuzum kullan sonra başına çok iş açarsın ünsilin iğnelerile yaşayanlar var unutma zaten kilo verirsek inşallah ünsilinde peşimizi bırakır herzaman beklerim birlikten güç dogar zaten

Sanada geçmiş olsun canım doktor zaten yan etkileri olduğunu söyledi şuanda bende geceden beri yan yetkilerini yaşıyorum ağız kurulugu ve sık idrara çıkmak gibi ama bünye alışınca bunlar ordadan kalkacak kuzum kullan sonra başına çok iş açarsın ünsilin iğnelerile yaşayanlar var unutma zaten kilo verirsek inşallah ünsilinde peşimizi bırakır herzaman beklerim birlikten güç dogar zaten

Beni en cok zorlayan yan etkisi karnıma sancı girmesi oldu. 2 defa denedim ikisinde de gece uykumdan titreyerek ve kıvranarak uyandım. Karnıma sıcak su koyarak falan geçti. Sanırım gaz sıkısması gibi bir sey yapıyor. Seninki glifor mu?

Beni en cok zorlayan yan etkisi karnıma sancı girmesi oldu. 2 defa denedim ikisinde de gece uykumdan titreyerek ve kıvranarak uyandım. Karnıma sıcak su koyarak falan geçti. Sanırım gaz sıkısması gibi bir sey yapıyor. Seninki glifor mu?

Aynı ilaç canım doktor karın agrısı dedi bende olmadı daha doğrusu şuan regliyim belki hissetmedim gibi ama normal bir sancı yanı regli sancısı gibi şuan
Tekrar sorsaydın belki ilacı değiştirirdi eger gaz sıkışması ise biberiyi cayı gün içinde kullan belki azaltır diye düşündüm şimdi

Aynı ilaç canım doktor karın agrısı dedi bende olmadı daha doğrusu şuan regliyim belki hissetmedim gibi ama normal bir sancı yanı regli sancısı gibi şuan
Tekrar sorsaydın belki ilacı değiştirirdi eger gaz sıkışması ise biberiyi cayı gün içinde kullan belki azaltır diye düşündüm şimdi

Benim şöyle oluyor. İlk gün ağzımda metalik bir tat iştahsızlık gibi baslıyor. İkinci gün ishale ceviriyor. 3.günün gecesi sancılar baslıyor.
İlacı değiştirmedi zaten yarımla başlatıyorum dedi.
Ay inşallah bu sefer başarırım denicem biberiyeyi.

Benim şöyle oluyor. İlk gün ağzımda metalik bir tat iştahsızlık gibi baslıyor. İkinci gün ishale ceviriyor. 3.günün gecesi sancılar baslıyor.
İlacı değiştirmedi zaten yarımla başlatıyorum dedi.
Ay inşallah bu sefer başarırım denicem biberiyeyi.
Şu anda yok böyle bir durum ben tam aldım 850 mg kullanıyorum bence senin semtomların çok fazla bunu dikkate al başka hekime görün çok gecmiş olsun:KK60:
Tok mu aç karnına mı alıyosun ?

Şu anda yok böyle bir durum ben tam aldım 850 mg kullanıyorum bence senin semtomların çok fazla bunu dikkate al başka hekime görün çok gecmiş olsun:KK60:
Tok mu aç karnına mı alıyosun ?

Tok karnına içiyorum kahvaltıdan sonra. Ben 1000mg la basladım yan etkilerini anlatınca yarımla başlattı ikinci sefer. Yine değişmedi.
Senin ilk günün değil mi inşallah bu kadar az etkiyle devam edersin

Tok karnına içiyorum kahvaltıdan sonra. Ben 1000mg la basladım yan etkilerini anlatınca yarımla başlattı ikinci sefer. Yine değişmedi.
Senin ilk günün değil mi inşallah bu kadar az etkiyle devam edersin
Sen böyle anlatınca korkmadım desem yalan olur :eek:aynen ilk gün çok geçmiş olsun canım bu sefer olmaz inşallah :KK19:

Sen böyle anlatınca korkmadım desem yalan olur :eek:aynen ilk gün çok geçmiş olsun canım bu sefer olmaz inşallah :KK19:

Aslında korkman da iyi olur ona göre önlem alırsın belki:) mesela ayaklarını sıcak tut, gaz yapan şeyler yeme birkaç gün. İnşallah senin bu kadarla sınırlı kalır.

Back