• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama İsteyenler Dikkat!

neslihanyare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
130
3
116
Aydın
Kilo vermek için spora yönelen kadınlar genellikle başarısızlığa sürüklenir. Yapılan bir araştırma bunu kanıtlar niteliktedir. Araştırmada sporun kadınların kilolarını korumalarında yardımcı olduğu fakat kilo verdirmediği ortaya çıkmıştır.

Araştırma 35 bini aşkın kadın üzerinde yapıldı ve analiz edilmesi 15 yılda tamamlandı. Sonuç olarak günde 1 saat egzersiz yapan kadınların kilo vermeyip kilo almadıkları yani var olan kilolarını korudukları anlaşıldı.

zay%C4%B1flamak-isteyenler-dikkat.jpg

Araştırmalardan elde edilen verilere göre düzenli ve sağlıklı beslenerek daha kolay kilo verilebilir. Sadece egzersiz yaparak kilo vermeye çalışmak yerine dengeli ve lif bakımından zengin besinlerle beslenerek kolayca kilo verilebilir.

Kilo vermek için dengeli ve sağlıklı beslenin. Verdiğiniz kiloları korumak içinse düzenli olarak spor yapın. Bu şekilde hem sağlıklı bir yaşam sürmüş olursunuz hem de fazla kilolarınızdan kurtulmuş olursunuz.

Her şeyden önce besin değeri yüksek yiyeceklerden yiyin. Bunun yanı sıra tokluk hissi yaşamamak için bol bol sebze ve meyve yiyin. Saatlerce spor yapmaktansa sanırım bu yöntemi uygulamak çok daha kolay.

zay%C4%B1flamak-isteyenler-dikkat..jpg

buna tamamen katılıyorum
eski evimizdeyken spor aletlerimiz vardı ve bn yediklerim aynı oldugu halde gunde yarım saatle 1 saat arası duzenli spor yaparak ancak var olan formumu koruyabiliyordum..... ztn formulumuz hep diyet+spor olmalı...
sevgiler...

çok ilginç. hayatım Boyunca diyet yapmadım.. ama sporla hep zayıflamışımdır.. Bi ara düzenli fitness salonuna gidiyodum.. salondan çıkıp karşıdaki sıkmacıda 5 -6 sıkma yerdim.. gene de zayıflardım.. şuan evde spor yapiyorum.. 3 haftada 4 kilo verdim.. gayet de iyi yiyorum.. sadece cipsleri ve kızartmaları çıkardım hayatımdan..

çok ilginç. hayatım Boyunca diyet yapmadım.. ama sporla hep zayıflamışımdır.. Bi ara düzenli fitness salonuna gidiyodum.. salondan çıkıp karşıdaki sıkmacıda 5 -6 sıkma yerdim.. gene de zayıflardım.. şuan evde spor yapiyorum.. 3 haftada 4 kilo verdim.. gayet de iyi yiyorum.. sadece cipsleri ve kızartmaları çıkardım hayatımdan..

ne mutlu sana. bende senin gibi olabilsem :21:

ne mutlu sana. bende senin gibi olabilsem :21:

olabilirsin canımm yeter ki iste.. Ben 66 kilo oldum 1 63 Boyumla.. 70 e doğru gidiyodum.. hemen evde spora Başladım.. kendime step tahtası yaptırdım inip inip çıkıyorum.. sen de yap.. her gün 1 saat sporunu yap. 2 hafta sonra farkı göreceksin.. Bi de akşam yemeğini azalt, kızartmalari cipsleri azalt, kahvaltına falan dokunma.. sabah güzel Beslen.. inan sonuç alırsın..

olabilirsin canımm yeter ki iste.. Ben 66 kilo oldum 1 63 Boyumla.. 70 e doğru gidiyodum.. hemen evde spora Başladım.. kendime step tahtası yaptırdım inip inip çıkıyorum.. sen de yap.. her gün 1 saat sporunu yap. 2 hafta sonra farkı göreceksin.. Bi de akşam yemeğini azalt, kızartmalari cipsleri azalt, kahvaltına falan dokunma.. sabah güzel Beslen.. inan sonuç alırsın..
merhaba
dediğine katılıyorum elbette abur cubur hayatından cıkınca ztn veriyorsun
bu step tahtasını nasıl yaptırdın acaba merak etttim

merhaba
dediğine katılıyorum elbette abur cubur hayatından cıkınca ztn veriyorsun
bu step tahtasını nasıl yaptırdın acaba merak etttim

canım önce internetten Baktım 25 tl ye Bile var. alacaktım. ama kayınbabamın arkadaşi varmış marangoz, yaptırırım dedi neyse 2 günde yaptı verdi adam, 20 cm yüksekliğinde 50 cm genişliğinde çok güzel Bişey. yarım saat step yapiyorum. nette step videoları var onları da uyguluyorum. sonra da mindere geçip mekik falan çekiyorum. çok iyi geliyo. tavsiye ederim. Bu step varya Basen falan Birakmıyo, kalçayı sıkılaştiriyo, hele ki selülite Birebir.. çok yapmıcakmıssın ama haftada 3 gün. Diğer günlerde de dans ediyorum ya da koşuyorum..

canım önce internetten Baktım 25 tl ye Bile var. alacaktım. ama kayınbabamın arkadaşi varmış marangoz, yaptırırım dedi neyse 2 günde yaptı verdi adam, 20 cm yüksekliğinde 50 cm genişliğinde çok güzel Bişey. yarım saat step yapiyorum. nette step videoları var onları da uyguluyorum. sonra da mindere geçip mekik falan çekiyorum. çok iyi geliyo. tavsiye ederim. Bu step varya Basen falan Birakmıyo, kalçayı sıkılaştiriyo, hele ki selülite Birebir.. çok yapmıcakmıssın ama haftada 3 gün. Diğer günlerde de dans ediyorum ya da koşuyorum..

hmm tesekkurler...
aslında aklımdan geceni yazmışsın...
bnm de babam köy evimiz için tahta çıtalardan divan yapmıştı yani ben en iyisi babamı kandırayım da bna da step yapsın :1:
sen de kilolu olup da kilo verenlerdendin okudugum kadarıyla yanlış anlamıyorsam değil mi?

hmm tesekkurler...
aslında aklımdan geceni yazmışsın...
bnm de babam köy evimiz için tahta çıtalardan divan yapmıştı yani ben en iyisi babamı kandırayım da bna da step yapsın :1:
sen de kilolu olup da kilo verenlerdendin okudugum kadarıyla yanlış anlamıyorsam değil mi?

çok kilom yoktu. 66 olmuştum en son, 1 aydır spor yapiyorum 4 kilo verdim.. şuan iyiyim ama 58 e inmek istiyorum sadece..

Back