• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama ilacı inanılmaz etkisi!!!kullanan bayanlar var mı?

pofuduknaz

Hayatta Herşey KISMET!!!
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
2.063
53
68
40
Malatya
Hayırlı günler bayanlar hemen konuma geçmek istiyorum....dün arkadaşım iftara çağırmıştı 3 aydır filan görüşememiştik kapıda görünce şok oldum resmen nasıl zayıflamış manken gibi olmuş ya 2 çocuk annesi bayağı kiloları vardı ama birşeyi kalmamış ne göbek,ne basen....:53::53:

hemen sordum tabiki nasıl verdin diye....ilacın adı p........ bayanlar 30 kilodan fazla vermiş ya yemekten kısmamış sadece ekmek yemeyi bırakmış bu arkadaşım günde 2,5 litre kola içen birisi düşünün yaniiii:34:bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım eşimin bazı şüpheleri var sizlerin fikrini almak istedim:21::21:okuyan herkese çok teşekkür ederim şimdiden....:54:

Son düzenleme:
Hayırlı günler bayanlar hemen konuma geçmek istiyorum....dün arkadaşım iftara çağırmıştı 3 aydır filan görüşememiştik kapıda görünce şok oldum resmen nasıl zayıflamış manken gibi olmuş ya 2 çocuk annesi bayağı kiloları vardı ama birşeyi kalmamış ne göbek,ne basen....:53::53:

hemen sordum tabiki nasıl verdin diye....ilacın adı pepper time bayanlar 30 kilodan fazla vermiş ya yemekten kısmamış sadece ekmek yemeyi bırakmış bu arkadaşım günde 2,5 litre kola içen birisi düşünün yaniiii:34:bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım eşimin bazı şüpheleri var sizlerin fikrini almak istedim:21::21:okuyan herkese çok teşekkür ederim şimdiden....:54:

Bahsettiginiz ilaç hakkında bir bilgim yok,fakat doktorların hiçbirisi zayıflama ilaçları tavsiye etmiyor sizede tavsiyem kesinlikle zayıflama ilaçlarını kullanmayınız herhangi bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Kalp damarlarınız yırtılabilir,tansiyon hastalıgına yakalanabilirsiniz ve kalp krizi geçirebilirsiniz.Arkadaşınız kullanmış oldugu ilacı bırakınca verdigi kiloları kat kat geri alacaktır.

Bahsettiginiz ilaç hakkında bir bilgim yok,fakat doktorların hiçbirisi zayıflama ilaçları tavsiye etmiyor sizede tavsiyem kesinlikle zayıflama ilaçlarını kullanmayınız herhangi bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Kalp damarlarınız yırtılabilir,tansiyon hastalıgına yakalanabilirsiniz ve kalp krizi geçirebilirsiniz.Arkadaşınız kullanmış oldugu ilacı bırakınca verdigi kiloları kat kat geri alacaktır.

haklısın canım bende sıcak bakmıyordum bu zamana kadar zaten korkuyorumda aslında fazla kilomda yok 3 kilo filan ama kadını görünce gözlerime inanamadım ya:53:eşimin kilo takıntısı var birazda kiloları aslında o kullanmak istiyor ama ilaç olduğunu duyunca vazgeçti gibi....yalnız sorunum şu arkadaş sanada sipariş vereyim dedi o an yok diyemedim de arasam söylesem ayıp olma değil mi ya?:26:

Bu tarz ilaç ismi paylaşmak yasak diyebiliyorum ben reklama giriyor! Ayrica hic inanmiyorum öyle bişey olsa dünyada şişman insan kalmazdı:34:

Bu tarz ilaç ismi paylaşmak yasak diyebiliyorum ben reklama giriyor! Ayrica hic inanmiyorum öyle bişey olsa dünyada şişman insan kalmazdı:34:

yasak olduğunu bilmiyordum canım inan bende inanmazdım ama gözlerimle görünce bir an acaba mı dedim işte sizlere sormak istedim zaten arkadaşı arayıp iptal ettirdim azönce Allahtan siparişi vermemiş:32:

zayıf bi bayan deilim balık etliyim dielim :))) biraz zayıflasam fena olmaz ama bunun yolu ağzını tutmaktan ve spordan geçio ilaç falan kullanıp kendimi öldürmeye niyetim yok benden size tavsiye sizde kullanmayın dönüşü olmayan sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz

zayıf bi bayan deilim balık etliyim dielim :))) biraz zayıflasam fena olmaz ama bunun yolu ağzını tutmaktan ve spordan geçio ilaç falan kullanıp kendimi öldürmeye niyetim yok benden size tavsiye sizde kullanmayın dönüşü olmayan sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz

haklısın canım bende balık etliyim birde minyon tipliyim zaten bebk için uğraşıyorum aslında ilaçlar kilo aldırıyor benim korkum o yoksa böyle birşeyi araştırmazdım arkadaşta da görünce acaba mı dedim işte:26:haklısınız zaten vazgeçtim boğazımı tutup sporumu yaparım daha iyi:34:

haklısın canım bende balık etliyim birde minyon tipliyim zaten bebk için uğraşıyorum aslında ilaçlar kilo aldırıyor benim korkum o yoksa böyle birşeyi araştırmazdım arkadaşta da görünce acaba mı dedim işte:26:haklısınız zaten vazgeçtim boğazımı tutup sporumu yaparım daha iyi:34:

aynen canım bende bebek için uğraşıyorum ne kadar kilo verebildim o kadar kar diorum hamilelikte alıcam için ama işte 10saat oturduğum için biraz zor gibi gözüküo bide 2düşüğüm var kilo al ver dengemde bozuldu

Zayıflama ilacı kullananlar bir süre sonra verdiği kiloları fazlası ile geri almıştır .Kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Aynı zamanda pankreas , ishal gibi problemleri beraberinda getiyor.

En kalıcı zayıflama düzenli beslenme, bol su , ekmeksiz hayat ve düzenli spor

Benim başka bir şey dikkatimi çekti...Sadece 3 kilo fazla için mi zayıflama ilacı kullanmak istiyorsunuz yani.Yazık sokmayın vücudunuza o tarz bir şeyi helede 3 kilocuk için...

Benim başka bir şey dikkatimi çekti...Sadece 3 kilo fazla için mi zayıflama ilacı kullanmak istiyorsunuz yani.Yazık sokmayın vücudunuza o tarz bir şeyi helede 3 kilocuk için...

canım benim çocuğum olmuyor ve kullandığım ilaçlar kilo yapıyor onları önlemek amaçlı düşünmüştüm:43:eşimin var biraz kiloları oda çok takıntılı arkadaşı görünce bir an acaba bizde mi kullansak diye düşündük canım...

Back
X