- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
merhaba bu postta amacım zayıflama iğnesi kullanmış kişilerlin deneyimlerini öğrenmek.
kendi deneyimimden de bahsedeceğim tabi ki..
ben 171 boyundayım ve genellikle de 75 - 78 kilo aralıgında sürekli gelip gidiyordum.
her gün antreman yapar yediklerıme de dıkkat etmezdim.
kas oranım fazla ve boyum uzun oldugu için kılo fazlalagım var diye düşünmüyordum.
daha dogrusu bedenım benı rahatsız etmıyordu.
iş yerlerı kapandı eve kapandık kılo almaya basladım bır cok ınsan gibi.
ve tam normalleşirken bacagımı kırdım ve yıne hareketsız kaldım .
en sonunda dogum sonrası gelmediğim kiloya geldim
sadece hareketsız kaldıgım ıcın değil sureklı canım sıkıldıgı ıcın onume gelenı yedıgım ıcın..
hak ettım yani..
tam 90 kg ile endokrinoloji doktoruna aglaya aglaya gittim. yaptıgı testler ve muayene sonrası bana
trullicity 1,5 mg iğne verdi.
ilk kez duydum iğneyi ve internette neredeyse hıc kullanıcı yorumu yok.
yabancı kaynaklar var.
neyse ıgneyı kullandım.
ilk haftam kabus gibiydi.
aslında yasadıklarım cok normalmiş ama ben, bende anormal bir durum oldu sanmıstım.
3. gunun gecesı acıl servıse kaldırıldım.
ıgne haftalık vuruluyor.
2. hafta yine ıgneyı vurdum
mıde bulantısı sureklu kusma ıstegı ama kusamamak..
bır seyler yemıs olursan kusabılıyorsun tabi.
2. hafta yıne acıl servıslık oldum ..
ben gunde bır kahve ve 1 adet salatalık ile duruyordum genellıkle
fazlasını yemek mumkun değildi salatalıgı bıle 1 saat elımde gezdırerek bıtırebılıyordum
3 lt su ıcmek gerekıyor ben bunu zaten ıcen bır ınsandım zorlanmadan
ama su bıle ıcemez oldum.
hatta su en buyuk dusmanımdı su ıcınce kusuyordum.
midemde sureklı gaz var ve agızdan gaz cıkarıyorum.
ılac kolay gecmedı benim için ama kılo vermemı sagladı .
ılacın 2. kutusu yanı 8 ıgne bıttıkten sonra 2 hafta ılacı kullanmadım sonra tekrar aldım
3. kutuyu da kullanırken eşim bir gun sınırlendı ve son iki ıgnemı çöpe attı.
kendıme zulum ettıgımı dusundu..
çok zor gunler gecırdım ıgneyı kullandıgım surecte işe bıle gıdemedım
7 gunun en fazla 3 gunu ıyı oluyordum gerı kalan gunlerde sureklı öğürme mıde bulantısı mıde agrısı halsızlık ile gecti ..
her kutuda 4 adet ıgne var ben toplam 10 adet ıgne kullanmıs oldum ve en son iğne ile 80 kg düştüm.
toplam 10 kg vermiş oldum hemde 3 ayda ve yeme alışkanlıklarımın değişmiş olabileceğini düşünüyordum.
hiçte öyle olmadı ilacı bıraktıktan sonrakı ilk hafta gayet ıyı gectı iştah cok azcı 2. hafta iştahım adet gördugum gun acıldı ve bır daha kapanmadı
şuan dıkkat edıyor olmama ragmen 86 kıloya geri geldim.
sımdı iğneye tekrar baslamak ıstıyorum ama yasayacaklarımı bıldıgım için gozum korkuyor.
yıne de razıyım yeter kı bu kılolardan kurtulayım.
ama ılacı bır gun muhakkak bırakacagım yıne kıloları gerı alıp emeklerımın boşa gıtmesını ıstemıyorum
saxenda benzerı bır ıgne ama bana doktor dırek trulıcty onerdı o zamanlar bu konuları bılmedıgım ıcın saxendayı da duymamıstım ve kendısıne soramadım
her ıkısını de kullanmıs kısıler var mı ?
saxenda daha mı etkılıdır yada yan etkılerı daha mı azdır acaba dıye dusunmuyor değilim ..
trulicity yada saxenda kullanan, kullanımını bırakan herkesten durum degerlendırmesı ıstıyorum
kendi deneyimimden de bahsedeceğim tabi ki..
ben 171 boyundayım ve genellikle de 75 - 78 kilo aralıgında sürekli gelip gidiyordum.
her gün antreman yapar yediklerıme de dıkkat etmezdim.
kas oranım fazla ve boyum uzun oldugu için kılo fazlalagım var diye düşünmüyordum.
daha dogrusu bedenım benı rahatsız etmıyordu.
iş yerlerı kapandı eve kapandık kılo almaya basladım bır cok ınsan gibi.
ve tam normalleşirken bacagımı kırdım ve yıne hareketsız kaldım .
en sonunda dogum sonrası gelmediğim kiloya geldim
sadece hareketsız kaldıgım ıcın değil sureklı canım sıkıldıgı ıcın onume gelenı yedıgım ıcın..
hak ettım yani..
tam 90 kg ile endokrinoloji doktoruna aglaya aglaya gittim. yaptıgı testler ve muayene sonrası bana
trullicity 1,5 mg iğne verdi.
ilk kez duydum iğneyi ve internette neredeyse hıc kullanıcı yorumu yok.
yabancı kaynaklar var.
neyse ıgneyı kullandım.
ilk haftam kabus gibiydi.
aslında yasadıklarım cok normalmiş ama ben, bende anormal bir durum oldu sanmıstım.
3. gunun gecesı acıl servıse kaldırıldım.
ıgne haftalık vuruluyor.
2. hafta yine ıgneyı vurdum
mıde bulantısı sureklu kusma ıstegı ama kusamamak..
bır seyler yemıs olursan kusabılıyorsun tabi.
2. hafta yıne acıl servıslık oldum ..
ben gunde bır kahve ve 1 adet salatalık ile duruyordum genellıkle
fazlasını yemek mumkun değildi salatalıgı bıle 1 saat elımde gezdırerek bıtırebılıyordum
3 lt su ıcmek gerekıyor ben bunu zaten ıcen bır ınsandım zorlanmadan
ama su bıle ıcemez oldum.
hatta su en buyuk dusmanımdı su ıcınce kusuyordum.
midemde sureklı gaz var ve agızdan gaz cıkarıyorum.
ılac kolay gecmedı benim için ama kılo vermemı sagladı .
ılacın 2. kutusu yanı 8 ıgne bıttıkten sonra 2 hafta ılacı kullanmadım sonra tekrar aldım
3. kutuyu da kullanırken eşim bir gun sınırlendı ve son iki ıgnemı çöpe attı.
kendıme zulum ettıgımı dusundu..
çok zor gunler gecırdım ıgneyı kullandıgım surecte işe bıle gıdemedım
7 gunun en fazla 3 gunu ıyı oluyordum gerı kalan gunlerde sureklı öğürme mıde bulantısı mıde agrısı halsızlık ile gecti ..
her kutuda 4 adet ıgne var ben toplam 10 adet ıgne kullanmıs oldum ve en son iğne ile 80 kg düştüm.
toplam 10 kg vermiş oldum hemde 3 ayda ve yeme alışkanlıklarımın değişmiş olabileceğini düşünüyordum.
hiçte öyle olmadı ilacı bıraktıktan sonrakı ilk hafta gayet ıyı gectı iştah cok azcı 2. hafta iştahım adet gördugum gun acıldı ve bır daha kapanmadı
şuan dıkkat edıyor olmama ragmen 86 kıloya geri geldim.
sımdı iğneye tekrar baslamak ıstıyorum ama yasayacaklarımı bıldıgım için gozum korkuyor.
yıne de razıyım yeter kı bu kılolardan kurtulayım.
ama ılacı bır gun muhakkak bırakacagım yıne kıloları gerı alıp emeklerımın boşa gıtmesını ıstemıyorum
saxenda benzerı bır ıgne ama bana doktor dırek trulıcty onerdı o zamanlar bu konuları bılmedıgım ıcın saxendayı da duymamıstım ve kendısıne soramadım
her ıkısını de kullanmıs kısıler var mı ?
saxenda daha mı etkılıdır yada yan etkılerı daha mı azdır acaba dıye dusunmuyor değilim ..
trulicity yada saxenda kullanan, kullanımını bırakan herkesten durum degerlendırmesı ıstıyorum