- 9 Ocak 2020
- 2
- 1
- 1
- 46
- Konu Sahibi Gonul YildizGol
Bundan 3 ay önce çok önerilen çok kullanılan bir zayıflama hapı kullanmaya başladım. 7 zeytin 1 incir adı yanında çay da var . 5 yıl öncesinde bir meme kanseri geçirmiş kemoterapi almış bir kişi olarak hipotiroid de var kilo aldım baya. Kullanamadan önce belki 10 kere sordum bizler kullanabilitmiyiz bize bor zararı olur mu . Özellikle kanser den korunmak için kullanın diye geri dönüşler oldu. Icerogini istedim kullananları dinledim. Başlamaya karar verdim . 5 yıl olunca zaten 6 aylık kontrollerim var orada da sorarım derken başladım. Bağırsakların hiç çalışmıyor o kadar zor günler. Içmeye başladım hiç kilo verdin mi Hayır günde 10 000 adım atan ben hiç vermedim .Ama bagirsaklarimçok iyi çalışıyor o süper hissettiriyor . Iyi geldi diye ben çok mutlu doktorlarıma danışma gereği bile duymadım. 2 gun önce kontrollerim tahliller ultrason hepsi cıktı. Göğsümde kitleler rahimde kitleler hormonel yap8m tamamen bozulmuş. Elimde tahliller o doktordan o doktora koşup duruyorum. Şu an bunu yazma gereği duydum . Çünkü kullandigim başka hiçbir ilaç ve 5 yıl oldu hiç bir değişiklik yok bu kullandığım zayıflama hapından başka ben uyarmak istiyorum . Benim başıma dert oldu sizlere olmasın. Belge belge her kelimeyi doğrulayabilirim. Sakin yanlış anlamayın sadece uyarmak istedim .9