• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Çayları

ozlem_t

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
14
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar forma yeni katıdım ve 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım acayip bir göbek kaldı 62 kiloyum ve 9 lu çay kullanmak istiyordum sena sultan diye bir çay aldım bu çayı kullanan varmı aranızda acaba bu göbekten kurtulmak istiyorum diyet yapıyorum bir gram bile oyanmıyor kaldım çaya çömleğe :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar forma yeni katıdım ve 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım acayip bir göbek kaldı 62 kiloyum ve 9 lu çay kullanmak istiyordum sena sultan diye bir çay aldım bu çayı kullanan varmı aranızda acaba bu göbekten kurtulmak istiyorum diyet yapıyorum bir gram bile oyanmıyor kaldım çaya çömleğe :)

Canım bak bu 9lu çayın topiği var,ordan takip edersen hamile,emziren ve tansiyon hastalarının içmemesi gerektiğini görürsün.4 ay önce doğum yaptıysan bebeğini emziriyorsundur ve bu çay bebek için zararlı.Heleki hazır çaylar çok daha zararlı.Bak bu başlıktan konuyu takip edebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

Canım bak bu 9lu çayın topiği var,ordan takip edersen hamile,emziren ve tansiyon hastalarının içmemesi gerektiğini görürsün.4 ay önce doğum yaptıysan bebeğini emziriyorsundur ve bu çay bebek için zararlı.Heleki hazır çaylar çok daha zararlı.Bak bu başlıktan konuyu takip edebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

teşekkür ederim büşra ama ben emzirmiyorum sütüm 2,5 ay önce kesildi o yüzden kullanmaya başladım umarım faydasını görürüm.

canım ya bende aynen 6 aylık kızım var sezaryanla dogum yaptım ben ilk cocugumda dogum yaparken göbek falan kalmadı ama kızımda çatlaklar oluştu ve şu anda gevşek ve şiş bir göbeğim var ama benım bebegım süt içiyodaha önce 5 i bir yerde içtım o işe yarıyo bağırsakların tıkır tıkır calışşıyo bide sabahları ac karnına kaynatılmış am a ılık olmus su iç lımonda koyarsan detoks gibi olur ben sabah aç karnına ve akşamda yatmadan içiyorum sık sık wc çıkıyorum tavsiye ederım benden bu kadar canım

canım ya bende aynen 6 aylık kızım var sezaryanla dogum yaptım ben ilk cocugumda dogum yaparken göbek falan kalmadı ama kızımda çatlaklar oluştu ve şu anda gevşek ve şiş bir göbeğim var ama benım bebegım süt içiyodaha önce 5 i bir yerde içtım o işe yarıyo bağırsakların tıkır tıkır calışşıyo bide sabahları ac karnına kaynatılmış am a ılık olmus su iç lımonda koyarsan detoks gibi olur ben sabah aç karnına ve akşamda yatmadan içiyorum sık sık wc çıkıyorum tavsiye ederım benden bu kadar canım

çok teşekkür ederim canım sıcak su olayını ypıcam zaten bendede bağırsak tembelliği var birazda o göbeği büyütüyor sanırım deniycem çaya başladım bugün 1.günüm ya nasip ya kısmet umarım faydalı olur

güzel kardeşim göbekten kurtulacağım diye öyle önüne gelen şeyi içme bir çok zayıflama çayı var sözde ama hangisi yararlı hangisi zararlı?
hele birde bebeğini düşünürsen bence içme... sağlıklı beslen ve egzersiz yap... özelliklede mekik .. çarpraz mekik çok işe yarıyor.

ha bu arada ben 2 doğum yaptım ve şu anda hamile kaldığım kilodayım, gayet hareketli ve sağlıklı besleniyorum ... bol su iç gerisini zamana bırak .. sabah uyanınca 2 bardak yemeklerden önce 1 bardak yatmadan önce 1 bardak duşa girmeden önce 1 bardak su içmeyi ihmal etme sakın. bu kilo vermek için değil ama her insanın yapması zorunlu olduğu bir su içim zamanıdır. yapınca sonucu alıyorsun zaten ... unutma günde 8 bardak suyu mutlaka tüketmelisiniz :)

bebişi sürekli emzir. biraz da spor
ben 2,5 yaşına kadar emzirdim. bir yıl kadar da pilates yaptım 48 kiloya kadar inmiştim.
kilo vermek istiyorsan bol bol emzir

kızlar hamileler ve emzirenler fazla bitki çatı tüketmesin öZellikle etkisini bilmediklerinizi..
ama zayıflama çayı olarak tek öneeebilceğim şey biberiye..
aktardan alın demleyip için 1 haftada sonuç alırsınız garanti ama kuvvetli bi bitkidir abartmayın mutlaka aktara danışın..

Back