bu arada tartı günü ne zaman birbirimizi motive edelim kimler ilgileniyorsizlere 1800 kalori civarı olan listemi yazmak istyrm emzirdiğim için kalori alımı az olamıyor
sabah:2 dilim ekmek yumurta 1 kk peynir ve sebzeler (5 zeytin yerseniz bir ceviz azaltın)
ara:1 kutu ayran 1 meyve 1 ceviz yada 5 badem
öğle :1 köfte kadar et 4 kasık sebze yemeği 1 kase çorba yada 3 kşık pilav/makarna 3 dilim ekmek salata
ara :1 çay bardağı süt 1 ceviz yada 5 badem 1 meyve 2 galeta yada 2 etimek
akşam:1 köfte kadar et 4 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek salata
ara:1 sb yoğurt 1 meyve 2 galeta yada 2 etimek
günde yarım saat aktivite ve inançla veremeyeceğin kilo olamaz kilo durumunla ilgili bildirimlerini bekliyoruzşu kilo sorunundan yıılardır çekiyorum bıktım artık ...tekrar bende savaşmaya karar verdim):ben 15 yaşıma kadar en fazla 60 kiloydum sonra 19 yaşıma kadar en fazla 67 oluyordum evlendim 19 da 63kilo olarak eşim ilk günden demeye başladı zayıfla ben şişman insanlardan nefret ediyorum diye boyum 160 63 kiloyken kendimi fazla şişman hissedemeiyordum neyse ara ara aldım verdim derken 3 yıl sonunda yani 22 yaşında de baktım 74 olmuşum sonra bir sıkı diyet şok halinde 2 ayda 65 e indim e nasıl olsa zayıfladım hadi bir daha yemeğe saldır flalan ve öğrenciyim özel üniversitede sağlık okuyorum okul stres derken baktım 83 olmuşum ...içler acısısartık kilo sendromundan bıktım üstelik eşim çok kızıyor 5 yıldır evliyiz zayıflamak için evde bir sürü spor aleti var ne istesem eşim alıyor ben artık 60 da razıyım diyor ....neyse diyete başaladım 2 haftadır son durum 80.500 kısacası bende varım birbirimzzi motive eder başarırız inşallah hepimiz
çok doğru düşünmüssün ben 29 yaşında iki Çoçuk annesi bir öğretmenim ilk çocuğumda 10 ikincide 18 Kilo aldım kilolu hamile kalmak çok zor ilkinde aldığım kiloları verip hamile kaldım yoksa 28 Kilo fazlam olacaktı..Kilo her açıdan çok kötüYani sonuç aldıkça paylaşacağım ....23 yaşındayım seneye anne olmak istiyorum bu kilolarla anne olamam 80.500 kiloyla mücadeleye başladım hadi hayırlısı bakalım :)
hoşgeldin Kilo durumun ne?Bende katılmak istiyorum
Kızlar müthiş kilo almışım boyum 157 ve ben suan tam 66 kiloyum. Napcam bilmiyorum. Yürüyüş ve diyet için birbirimizi motive edecegimiz önerilerde bulunacagimiz arkadaşlar arıyorum. Verelim şu kiloları
Hedefim 11 kilo verip 55 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?