- 15 Ocak 2024
- 4
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Brightmoon
Bende 3 yıl önce falan 21 kilo verdim 164 boyundayım 81 kilodan 60 a düştüm şimdi 56 ya düşmek istiyorum her hafta başlayıp Haftasonu da verdiğimi geri alıyorum böyle saçma bir döngü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaaa aaaAha tavuk dürüm soyledim
Ben de çok çabuk kilo alan biriyimBende 3 yıl önce falan 21 kilo verdim 164 boyundayım 81 kilodan 60 a düştüm şimdi 56 ya düşmek istiyorum her hafta başlayıp Haftasonu da verdiğimi geri alıyorum böyle saçma bir döngü
Neler yaptın anlatır misin peki ☺Bende 3 yıl önce falan 21 kilo verdim 164 boyundayım 81 kilodan 60 a düştüm şimdi 56 ya düşmek istiyorum her hafta başlayıp Haftasonu da verdiğimi geri alıyorum böyle saçma bir döngü
Aynı ben aynıBen de çok çabuk kilo alan biriyim
Mihittin şimdiden elendiHaydaaa aaa
Az bir yolun var dikkatli beslenirsen çok kolay170 67.10 kgmim
Aslinda sadece simit ve göbeğim varMihittin şimdiden elendi
Az bir yolun var dikkatli beslenirsen çok kolay
Spor yap göbek bölgesi için bende tüm vücud alıp veriyorumAslinda sadece simit ve göbeğim var
Bennn bende çocuk tedavisi ile birlikte 80 kilo oldum 4 ayda kilo vermek istiyorum159 ıdım 156 ya inmişim 3 cm kısalmışım 156 boy 66 kıloyum dıyete motıve olamıyorum acil dıyet arkadaşı arıyorum birbirimizi kontrol edıp destek olacağımız bi bi dıyet arkadaşı