- 15 Ekim 2015
- 30
- 6
- 86
- 35
- Konu Sahibi Brightmoon
Benımde acil zayıflamam lazım diyet arkadaşı olabilirim ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doğum yaptım gel beraber yoldaş olalım birbirimize zayıflayalım yaza kadar tığ gibi olalım ☺Kilo vermek istiyorummmmm bendeeee. Ben öyle tek başıma yapamıyorum galiba biriyle inatlaşmam kıyaslamam lazım galiba öyle daha gaza geliyorum. Çalışıyordum doğum yaptım şu an evdeyim spor sıfır sağlıklı beslenme sıfır acil birşeyler yapmam lazım hayatımda görmediğim kilodayım.
Bende varım boy 1.68 kilo 86Bende doğum yaptım gel beraber yoldaş olalım birbirimize zayıflayalım yaza kadar tığ gibi olalım ☺
Ne zaman başlıyoruz pekiBende varım boy 1.68 kilo 86
Ayyy benim boy 1.54 kilo 85Ne zaman başlıyoruz peki
Bende doğum yaptım gel beraber yoldaş olalım birbirimize zayıflayalım yaza kadar tığ gibi olalım ☺
Bu akşam bir saat yürüyüş yaparım tempolu sağlıklı beslenme yarın dahil olurNe zaman başlıyoruz peki
olsun bisey olmaz başaracağız ben inaniyorumAyyy benim boy 1.54 kilo 85
Sabahları limonlu su iç karın bölgesindeki yağlar için harikaolsun bisey olmaz başaracağız ben inaniyorum
Ah muhittin yiye yiye ne durumlara geldik evde giyecek pantolon kalmadiYemeyelim
Hergun ne yediğimizi paylaşalımiAyyy benim boy 1.54 kilo 85
Tabı kı ☺Hergun ne yediğimizi paylaşalımi
Evet ben leslieyle ve sağlıklı beslenmeyle 10 kg vermiştimBenim yürüyüş yapmam çok zor 6 aylık bir bebegım var çünkü evde leslie yapıcam bende birde sıkılasmak için cardıo hareket falan yarın start veriyoruz o zaman
Ben bugün ne bulduysam yedim asla sayamam ama yarın tam teşekkürlu beslenecegimSabah kahvaltısı yerine 1 de tarhana çorbası içtim
Şimdi yesil çay icicem
Akşama bezelyeli tavuk pilav yapmayı düşünüyorum
Aha tavuk dürüm soyledimBen bugün ne bulduysam yedim asla sayamam ama yarın tam teşekkürlu beslenecegim
Sakkjiiiiiiinnn aaaaaaa bakkkkAha tavuk dürüm soyledim