Canım bende yazdığım günden sonra 1 kg vermişim. Mesajını şimdi gördümMerhaba :) bende öncelikle yılbaşına kadar 10 kg vermeyi hedefliyorum. Boyum 156cm kilom 60, eğer istersen beraber birbirimizi Motive etme açısından bu yola baş koyabiliriz. Ben bugün tartildım ölçülerimi aldim. Hedef yılbaşına kadar 50kg olmak. Aslında kilodan ziyade yağ yakmak. Karatay ve yürüyüş yapmayı planliyorum.
Merhaba. Boyunuz kaç ?Selam bende 66 kiloyum beraber zayıflayabiliriz bıktım artık bu kilolardan 55 hatta 50 olmak istiyorum
Merhaba canım hoşgeldinkızlar merhababende bu gün başladım karatay yapıcam..birbirimizi motive edelim,benide aranıza kabul edermisiniz?
Hoşgeldin canım ne tür bi diyet uygulamayı düşünüyorsun ?merhaba boylarımız ve kılolarımız yakın...
bende katılayım aranıza.
boy.60
kilo.64
hedef 55:)
aslında yediklerime dikkat edip içine sporu katmayı düşünüyorum.Hoşgeldin canım ne tür bi diyet uygulamayı düşünüyorsun ?
Anladım canım en güzeli bağımlı kalmamak yaşam biçimi haline getirmek ama malesef biz kadınlar biraz sabırsız davranıyoruz olsun bitsin istiyoruz sonra yine tıka basa yiyoruzaslında yediklerime dikkat edip içine sporu katmayı düşünüyorum.
belli bir diyete bağımlı kalmadan.
oturarak çalışmak en buyuk dezavantajım bıraz hareket lazım sanırım:)
hoşbuldum canımMerhaba canım hoşgeldin
Kızlar müthiş kilo almışım boyum 157 ve ben suan tam 66 kiloyum. Napcam bilmiyorum. Yürüyüş ve diyet için birbirimizi motive edecegimiz önerilerde bulunacagimiz arkadaşlar arıyorum. Verelim şu kiloları
Hedefim 11 kilo verip 55 kilo olmak
Kızlar müthiş kilo almışım boyum 157 ve ben suan tam 66 kiloyum. Napcam bilmiyorum. Yürüyüş ve diyet için birbirimizi motive edecegimiz önerilerde bulunacagimiz arkadaşlar arıyorum. Verelim şu kiloları
Hedefim 11 kilo verip 55 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?