• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar merhaba ;

öğlen yemeğimi yedim derken kahvemde muzurluk yaptım:

öğlen yemeğim:1 tabak taze fasulye(5 Kaşık),1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

yemekten sonra sade türk kahvesi+2 adet boliçi çikolata(çikolata kaplamalı krokanlı Bolu çikolatası) 90calori hesapladım

Nazar mı değdi ne kontesim sana ? :3:

kızlar merhaba ;

öğlen yemeğimi yedim derken kahvemde muzurluk yaptım:

öğlen yemeğim:1 tabak taze fasulye(5 kaşık),1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

yemekten sonra sade türk kahvesi+2 adet boliçi çikolata(çikolata kaplamalı krokanlı bolu çikolatası) 90calori hesapladım

nazara getirdik seni ulen1dene yeseydin bariii

neyse kızlar kaçıyorum giyineyip süs yapam kocama gidemmm

bende kışın daha kolay diyet yapıyorum...geçen sene öyle oldu...

Evet evet kış gelsin hava erkenden kararsın..Geç akşam olunca eve gidiyorum yemek yap ye derken yatma saati gelmiyor bir türlü...Hafta sonu hava güzel oluyor evde durasım gelmiyor dışarı çıkıncada diyet aksıyor yemesende saatleri şaşıyor su içemiyorsun.

bir aRA BOŞ BİR ANINDA MODELİNİ YAZARMISIN BKAYIMMM ÇOK SAĞ OL CANIM

Canım yazarım hatta önceki mesajda bende linki vermiştim bakabilirsin.

SEN CISLARINI BİLİYORSUN

Ah bilmez olayım ahhh

Canım tebrik ederim ellerine sağlık...Tüm güzel dileklerine katılıyorum..Başaracağız Allahın izniyle.
İNŞALLAH CANIMM BENDE İNANIYORUM

İnşallah canım..Çok kilo vermek kolaymışda az olunca zor oluyormuş.

ÇOK SAĞ OL CANIMMYAAA

SARICİVCİVİM SENİNKİDE AYNI MODELMİ??

Yok canım....farklı.Linki kopyalayım istersen.

VAYY MAŞALLAH BU NE ENERJİİİ ,YAKINDA GÜZEL KIZIN YARDIMCIOLUR ANNESİ OHHHHHHHHH[/QUOTE]

Sorma sen geldin aklıma dur ip atlayayım dedim boş anımı bulmuşken ama tıkandım resmen sana allah kolaylık versin.İnşallah kızımla o günleride görürüm şimdi dağıtma faslımda kuzum..

Duygucum geçen hafta tebrik etmiştim..Bugün tekrarlayyım cnaım arkadaşım.
Eşinle kuzey nice mutlu uzun yıllar geçirmeniz dileğimle..Rabbim agzınızın tadını bozmasın..İyi eglenceler.
:16:

nazara getirdik seni ulen1dene yeseydin bariii

neyse kızlar kaçıyorum giyineyip süs yapam kocama gidemmm

sorma duygucum ne güzle gidiyor kontes kaçamak dahi yapmıyor diye öglen aklımdan geçirdim pazar günkü menüsünü okurken :)) Kontes dikkat et bundan sonra anacım nazara geliyorsun okut kendini istersen

Güle güle duygucum iyi kutlamalar..

Son düzenleme:
anladım canım hayırlısı olsun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah..Sağlık ocağının verdiği ilaçları ve tahlilleri zaten kendi dr göstereceksin belki o başka bir ilaç tavsiyesinde bulunabilir.Bende hamileyken elevit kullanmıştım ay ne çok iştahımı açmıştı meret ilaççç.O yüzden aman diyim çok dikkat et vitaminler genelde kilo aldırır..Sen kansızlıgın için evde marmelat veya üzüm pekmezide yiyebilirsin...

ayagım kırılınca bana da vıtamınler verdıler kemıgım ıcın. normalde 2 yıldır 105 sabittim ama 5 kılo aldım hemen o aylarda.

Evindeki düzeni kolay kolay başka yerde bulamıyorsun bu gerçek..Uyamıyorusn saati saatine.
Yazın zorlanıyorum bende yapmadım zaten saldım yazın..
Kışa gelsin biran önce..
Listede gördüm cnm güzel kilo vermişsin..

Canım sanırım 125 tl idi ama geçen kış almıştım..Fakirin kırmızı gövdeli dik tutmalı.

ya gıttıgımız ınsanları hıc tanımıyrduk hep resmı yerlerde calısan, ve esımın ozel tanıdıklarıydı. yemek yemeseydım valla ya nımete sukretmeyen yemeyen falan atan ınsan olarak degerlendırırlerdı. dındar bır kesımdı yanı. oyuzden bırakamadım cogu seyı. kaldı kı gunde en az 2,5 lıtre su ıcerken, hıc ıcemedım yolculukta ve orda zor olur dıye. yolda moladayken tost yedım mesela en basıtınde. burdayken hıc dondurma yemezdım ama ıkı kez dondurma yedım vs vs derken oldu ıste. evet verıyorum cok sukur ya. hayatımdakı hersey kılo vermek oldu yanı, nasıl dıyeyım tek dusundugum saglıklı besleneyım, hareket edeyım oldu, odaklanmıyorum baska hıc bor konuya hatta abarttım ısıme de odaklanmıyorum derecesındeyım :))))))

hımm guzelmıs ben de alayım.

merhaba benim cici arkadaşlarım
bugün geç geldim ama sabah 7 de kalktım ve ancak şimdi oturdum

duyguuuuu ilk sayfaya bayıldım
yeni liste yeni heves çok hoş olmuşş
yıl dönümünüzü kutlrım nice nice yıllara olsun mutlulukla sağlıkla inş

bende geçen sene çizme bulamadım kendime göre fermuarı hep açık kaldı zayıflayınca ilk işim dizime kadar çizme alacam ve etek giyecem

aynen benimde bacaklarım ve belime kadar olan kısım kilolu üst bölge harika hatta zayıf
yüzüme bakanlar ayol nerene zayıflıyosun diyo bende dur bi kalkıyımda gör diyorum :1::1::1:
zayıfladıkça yüzümde ufacık kalıyo neftre ediyorum yüzüm şu an çok güzel keşke verdiklerim bacaklarımdan gitse incecik olsa

canım yaa evet bu sefer kesin kararlıyım inşallah olacak

neyse bugün malum pazartesi kızlar öğlen yemeğinden sonra girerimm..

sabah kahvaltım 1 portakal daha acıkmadım yemekten evel 4-5 leblebi yerim süper iştah kesiyorr..

antalyada olmanın güzelliği yazınbile portakal var
biz burada ancak kışın portakal yiyebiliyoruz bide benim yaşadığım yer küçücük bi kasaba hepten bulmak zorlaşıyo
hatta kızım kaç haftadır brokoli istiyo pazara gelmemiş hala :50::50:

dün sahile kahvaltıya gittik menümü yazmaya utanıyorum valla başka bişe anlatıcam size
bagajı boşalltık eşyalatı falan sofrayı kuruyoruz bi yandan çay demlicez küşük tüpü yakmaya çakmak yok .eşimde sigarayı bıraktı yaklaşık bir ay oluyo ölece birbirimize baktık o kdara güzel bi andı ki
sigarayı hiç içmeyen bilemez ama vayy be dedik bizden çakmak çıkmadı oradaki başka ailelerden istedik

dün sahile kahvaltıya gittik menümü yazmaya utanıyorum valla başka bişe anlatıcam size
bagajı boşalltık eşyalatı falan sofrayı kuruyoruz bi yandan çay demlicez küşük tüpü yakmaya çakmak yok .eşimde sigarayı bıraktı yaklaşık bir ay oluyo ölece birbirimize baktık o kdara güzel bi andı ki
sigarayı hiç içmeyen bilemez ama vayy be dedik bizden çakmak çıkmadı oradaki başka ailelerden istedik

ercemm dersi kaynatma bakimmm ...neler yedin yaz bakalım yada yazma seni günahınla başbaşa bırakalım..ne dersin kuşum.:35::35:

Back
X