Zayıf Olmak Nasıl Bir Duygu?

Kiloyu birden almadınız ki birden vereceksiniz. Kilo vermek yıllar sürebilir. Siz bir adım atın, sizi mutsuz edecek bir diyet yerine daha sağlıklı beslenmeye başlayın. Şekeri, abur cuburu kesin, kuruyemisi ve porsiyonlarınızı azaltın, azar azar gidiyor. İlk haftadan sonra vücut alışıyor , diyet yaptığınızı hissetmiyorsunuz bile. Zaten katı diyetlere değil ömür boyu sağlıklı beslenmeye ihtiyacınız var.

Kilomu demeye bile utanıyorum biraz daha zorlasam 100'e dayanacağım.Zaten onları çıkarttım hayatımdan en son memleketteyken tartıldım 3 kilo vermişim herhalde 20 günde falan olması lazım çok hatırlamıyorum.Eskiden 3 TL'lik cipsi kolayla birlikte yerdim,BİM ve Şokta satılan büyük kekin hepsini bir oturuşta yerdim ancak şimdi hepsine elveda dedim.
Eşim şeker bağımlısıydı. Kilosu normal ama ailede diyabet var. Her gun bir buyuk boy cikolata yiyordu. Birden kesti, 1 aydır 1 gün belirledi sadece o gün tatlı yiyor. Yediğinden daha çok zevk alıyorum, canım da eskisi gibi tatlı istemiyor dedi. Ayrıyetten 3 kilo verdi.

Kilo vermede ve vücudunu şekle sokmak için en önemlisi spor+diyet
Sporu düzenli yap farkı göreceksin canim

Back
X