Zayıf Olmak Nasıl Bir Duygu?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım ve zayıflara o kadar özeniyorum ki...Bir anda zayıf bedene kavuşmak için her şeyi yapabilirdim.Zaman zaman kilo ver diyeceklerine keşke zayıf olsam bana kilo al,çok zayıfsın deseler diye düşünürüm.Bir anda iştahımın kesilmesini o kadar çok isterdim ki.Zayıflık insanı güzelleştiriyor bence.Belki de yanlış düşünüyorumdur ama zayıflık bence dünyanın en güzel duygusu.Zayıf olduğunuz için o kadar şanslısınız ki.

Aynen bende aynı düşünceler içindeyim

32yasindayim iki yaşında bir kızım var en son tartildigimda 78kiloydum boy 1.57

12sene once 57 kiloydum bir daha hiç bu kiloyu goremedim 60li kilolarida

Hep zayif insanlara imrenirim

Aynen bende aynı düşünceler içindeyim

32yasindayim iki yaşında bir kızım var en son tartildigimda 78kiloydum boy 1.57

12sene once 57 kiloydum bir daha hiç bu kiloyu goremedim 60li kilolarida

Hep zayif insanlara imrenirim
Bir de şikayet ederler zayıfım diye inşallah zayıf arkadaşlar yorum yazar valla nasıl bir his olduğunu merak ediyorum.Ben zayıf biri olsam kilo almak için uğraşmazdım.Ben de en son 12 yıl önce gördüm 50'lili kiloları.

Yatarken falan cok hafif oluyor insan. Otururken kalkarken hep bir rahatligi oluyor. Iki kucuk cocugumla var, yemek zorundayim peslerinden kosuyorum. Yemem gerekiyordu. Yedi Kilo fazlam var ama nasil bir agirlik yapiyor insana Ben bilirim.
Zayif olmanin en guzel yani Kus gibi hafif olmak benim icin. Yoksa goruntu olarak pek bir sikayetim yok. Ama hafiflik hissi cok guzel yaa

Yatarken falan cok hafif oluyor insan. Otururken kalkarken hep bir rahatligi oluyor. Iki kucuk cocugumla var, yemek zorundayim peslerinden kosuyorum. Yemem gerekiyordu. Yedi Kilo fazlam var ama nasil bir agirlik yapiyor insana Ben bilirim.
Zayif olmanin en guzel yani Kus gibi hafif olmak benim icin. Yoksa goruntu olarak pek bir sikayetim yok. Ama hafiflik hissi cok guzel yaa
Teşekkür ederim göbek selülit derdi de yok ne güzel. :) Çok şanslısınız.

Olmaz Mi var ama kucuk kucuk, henuz Beni Ele gecirmediler. Ne kadar yersem yiyeyim haftada en az uc gun yuruyuse cikiyorum. Kiz bugun Pasta yaptim yedim kendi basima. Yuruyerek daha fazla almamak calisiyorum. 71 Kilo falandim doguma giderken. Bir sene sonra 58 oldum ama boyum 1 57 . Cok abartili degil ama hafif olmak cok guzel bir His. Ozledim. Cocuklar bir buyusun kesinlikle vermek istiyorum

Olmaz Mi var ama kucuk kucuk, henuz Beni Ele gecirmediler. Ne kadar yersem yiyeyim haftada en az uc gun yuruyuse cikiyorum. Kiz bugun Pasta yaptim yedim kendi basima. Yuruyerek daha fazla almamak calisiyorum. 71 Kilo falandim doguma giderken. Bir sene sonra 58 oldum ama boyum 1 57 . Cok abartili degil ama hafif olmak cok guzel bir His. Ozledim. Cocuklar bir buyusun kesinlikle vermek istiyorum
Sağlıkla büyüsün inşallah bebişler.Bana göre zayıf insanların yüzleri de güzelleşiyor.Kilo güzelliği kapatıyor maalesef.Ben de kilo vermek için kolları sıvadım.Youtuber Banu Berberoğlu gibi ideal kiloma ulaştığımda dahi kilo vermek için çabalamak istiyorum. :) Maalesef tatlılar bana lüks.Regl döneminde iken yiyorum sadece o da az. :(

Sağlıkla büyüsün inşallah bebişler.Bana göre zayıf insanların yüzleri de güzelleşiyor.Kilo güzelliği kapatıyor maalesef.Ben de kilo vermek için kolları sıvadım.Youtuber Banu Berberoğlu gibi ideal kiloma ulaştığımda dahi kilo vermek için çabalamak istiyorum. :) Maalesef tatlılar bana lüks.Regl döneminde iken yiyorum sadece o da az. :KK43:

Aslinda normal ya da hafifi kilolularda o kadar yüz güzelligini bozmuyor. Yani gidi falan cikinca sadece hos olmuyor.
Yani ne zayif arkadaslar vardi, yüzleri tombis tombis. O dedigin güzellik genetikle geliyor.
Benim de öncesinde yüzüm toparlakti fakat ne zaman ki anne oldum, yüzüm süzüldü, kemikler cikti. Cenem sivrilesti.
Yani zamanla yüz oturuyor. Ben anne olmadan önce inanmazdim yüzümün bu kadar degisecegine.
Bir de kisi kendiyle barisik olmali cünkü hicbir zaman yeterli gelmeyecek kilo vermek bu sekilde düsünürsek.
Yani hastaliga kadar gidiyor. Siz kalabildiginiz ideal kilonuzda kalin tavsiyem. Saglikli olun, yani zayifladiktan sonra daha fazlasini istemek ilerde alginizi bozup Allah korusun hastaliga kadar götürür.
Herseyin ortasi iyidir. Bu arada cok zayiflik emin ol güzel gözükmüyor. Kararinda olunda tadindan yenmez, ama gercek zayiflik istemem kalsin. Emin olun saglikli bir görüntü yeterli.

Ben kendimi bildim bileli zayifim hanımlar. Öyle düşündüğünüz gbi güzel falan olundugunu sanmıyorum. Kilolu insanlara göre daha atik oluyorsun sadece 1.68 boy 53 kiloyum ve 2 çocuğum var . Bende kilo almaya çalışıyor um ama olmuyor. Yemiyor um çünkü iştah 0.

Ben de zayıf üyeler arasındayım 169 boy 50kilo 15 kilo almak istiyorum çünkü kiloluyken daha güzel olduğumu düşünüyorum tabi bundan başka çevremdekilerin kilo al çok zayıfsın demelerinden de bıktım artık...

2 yıl önce şu anki halimden 20 kilo daha zayıftım. 1.75 boya 53-54 kilo civarıydım, hayat ne güzeldi bee... Ne giysen yakışıyor, mağazalarda kıyafet deniyorsun üstüne oturuveriyor. Her şey sana oluyor. Kıyafet bedenin küçük beden. Hafif hissediyorsun. Üzerinde kilo ağırlığı yok. Koşmak, yürümek, merdiven çıkmak daha rahat. Seke seke çıkıyorsun, zıplayan göğüs, göbek yok.
Şu an 74 kiloyum. Nasıl aldım o kadar kiloyu, nasıl kendimi durduramadım bilmiyorum. Sanki kaşla göz arasında alıvermişim gibi. Diyetle, sporla eski günlere dönmeye çalışıyorum işte ben de...

Hayatimda cok fazla kiloda oldugum da oldu, normal kilomun cok altinda oldugum da oldu. Zayifken de cirkindim, sismanken de. Ama zayifken daha enerjiktim, saatlerde yurusem kossam umursamiyordum, sismanken insan cok cabuk yoruluyor, sabah kalkamiyor, aksam yemeginden sonra hemen uykusu geliyor.
Zayiflamak istiyorsaniz kafanizda bitirmeniz lazim, En yuksek kiloma ciktigim zaman o kadar uzuldum ki istahim kesiliverdi, ara ara istahim gelse de eskisi gibi degil. Yavas yavas zayif oldugun doneme yaklasiyorum. Ama hayatta eskisi gibi beslenmem, cunku kilo almak beni cok mutsuz etti.

Ben de zayıf üyeler arasındayım 169 boy 50kilo 15 kilo almak istiyorum çünkü kiloluyken daha güzel olduğumu düşünüyorum tabi bundan başka çevremdekilerin kilo al çok zayıfsın demelerinden de bıktım artık...
Keşke bana da çok zayıfsın kilo al deseler.Kilo alsanız bile bu sefer kilo ver diyecekler o yüzden zayıf olmak en mantıklısı.

Ben kendimi bildim bileli zayifim hanımlar. Öyle düşündüğünüz gbi güzel falan olundugunu sanmıyorum. Kilolu insanlara göre daha atik oluyorsun sadece 1.68 boy 53 kiloyum ve 2 çocuğum var . Bende kilo almaya çalışıyor um ama olmuyor. Yemiyor um çünkü iştah 0.
Zayıflayınca yüz güzelleşiyor bana göre.

Diyete başladım.

Kilo vermek gercekden zor degil. saglikli besinler yersen ve günlük kalori ihtiyacinin 300-500 kalori altinda kalirsan yaglarin zaten erir. ilk etapda her yedigin lokmayi yaz-- eminimki sagliksiz ve yüksek kalorili besinler tüketiyorsun- bunlari ortaya cikardiktan sonra yavas yavas azalt.
kac kilosun bu arada?
Istersen günlük menünü bir yaz, sana özelden yemek plani cikartabilirim

Kilo vermek gercekden zor degil. saglikli besinler yersen ve günlük kalori ihtiyacinin 300-500 kalori altinda kalirsan yaglarin zaten erir. ilk etapda her yedigin lokmayi yaz-- eminimki sagliksiz ve yüksek kalorili besinler tüketiyorsun- bunlari ortaya cikardiktan sonra yavas yavas azalt.
kac kilosun bu arada?
Istersen günlük menünü bir yaz, sana özelden yemek plani cikartabilirim
Kilomu demeye bile utanıyorum biraz daha zorlasam 100'e dayanacağım.Zaten onları çıkarttım hayatımdan en son memleketteyken tartıldım 3 kilo vermişim herhalde 20 günde falan olması lazım çok hatırlamıyorum.Eskiden 3 TL'lik cipsi kolayla birlikte yerdim,BİM ve Şokta satılan büyük kekin hepsini bir oturuşta yerdim ancak şimdi hepsine elveda dedim.

Kilomu demeye bile utanıyorum biraz daha zorlasam 100'e dayanacağım.Zaten onları çıkarttım hayatımdan en son memleketteyken tartıldım 3 kilo vermişim herhalde 20 günde falan olması lazım çok hatırlamıyorum.Eskiden 3 TL'lik cipsi kolayla birlikte yerdim,BİM ve Şokta satılan büyük kekin hepsini bir oturuşta yerdim ancak şimdi hepsine elveda dedim.

utanilcak bir konu degil- cogumuz Seker bagimlisiyiz. ben asiri spor yapan bir kadinim ve Seker bagimliliginin zorlugunu biliyorum. ben mesela agzima kücücük bir parca bile atsam durduramiyorum kendimi- madde bagimlisi gibi o paket bitene Kadar yiyorum. suanda Kilo verme istemen bile cok güzel bir davranis- hic utanma ve bunalma. 20 günde 3 Kilo cok güzel. bol bol su ic ve ilk aylarda meyve tüketme. icindeki Seker istah aciyor malasef. 30 Kilo verdikten sora, günde bir parca meyve yersen sorun olmaz. Protein bazli beslen ve kendini Kilo vermeye degil saglikli olmaya yönelt

Kaç kilosun ?
Ben hep zayıftım evlenmeden önce de sonrasında da 45 kilo ile evlenmiştim en fazla 52e çıkıyorum 2 doğum yaptım hamilelikte 18 kiloya kadar aldigimi bilirim :olamaz:
Sonrasında veriyorum çok şükür buradaki diyet gruplarına katil ben öyle yaptım 9 kiloya yakın verdim şuan 50ile52 kilo arası gidip geliyorum :KK45:

Back
X