Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Vaay hasta halinle dans haa :) Afferim sana !!
Daha iyi olduguna sevindim, yarin dahada iyi olursun, ve sonraki gun dahada iyi :)

Yediklerinde gayet güzel, bir sekilde dengelenmis :KK66: Daha iyi hissedince kendini, dahada dengeli beslenirsin, protein pek almamissin :)

Benim gunum ev icinde kosturmaca gecdi, valiz hazirliklari, son temizlikler basladi artik, oturamiyoruuummm :)

Aksam yemegimide bu sekilde atlattim:
2 Kepce mercimek corbasi
Karniyarik ustune yogurt + pul biber
1 yesil zeytin
3 Yemek kasigi bulgur pilavi

1-2 saat sonrada 2 minnak parca kavun yedim

Ve günü bu sekilde kapatiyorum...

Uyumadan bir yesil cay icicem, kabizlik sorunu devam etmekde :s

Yarina bomba gibi hazirim, pazar kahvaltisini nasil atlatirim diye planlar yapiorum :)

Evet sıkıntım devam etse de en azından bugün Ağrı sızı yok çok şükür. Hatta birazdan kalkıp pilates mi yapsam diye düşünüyorum ama bi Üşendim Şuan :)
Evet dünü biraz dengesiz geçirdim ama o kadar bitkindim ki kalkıp yemek hazırlayamadım bile. Sonra bana bi enerji geldi çıktım yürüdüm, gelir gelmez pilates Yaptım ve dans ettim. Bunları ardarda Yaptım yani :)))

Çok güzel yemişsin canım karnıyarık çekti, bugün yapayım :) hafta içleri müthiş besleniyorsun, haftasonu için Endişelenme fazla senin ödülün bence :))
Hadi bakalım inşallah günün güzel geçer :)

Bir pazar sabahı kahvaltı bile yapmadan kitaba gömdüm önce kendimi. Sonra dedim artık yemeliyim :)

Kahvaltım(09.00)
Lifli tahıllı Hamburger ekmeği ile yapılmış lor peynirli tost
4 dilim domates, biber
1 küçücük köy armudu(bu iyi gelecek)
Kayısı çayı

Şuan light sütle yapılmış Salep yudumluyorum. Evet yaz günü :))

Öğle(13.00)
Yarma Çorbası
Gözünü oyacağım Kabızlık senin :KK62:

Ara(15.00)
1 porsiyon eti form Zeytinli domatesli kepekli kraker
1 minik köy elması(kalorisi bile yoktur bunun) :-)

Akşama güveçte sebze Yaptım, envai çeşit sebze var. 1 tabak ondan yemeyi planlıyorum. Bakalımmmm neler olacak çünkü kardeşim tatlı yapıyor :KK73:

Akşam 5 Kaşık güveçte türlü 2 dilim ekmek

Tatlının 2-3 Kaşık tadına baktım, o da kesmedi onu yiyeceğime max 90 kalori dondurma vardı onu yedim

Gün içerisinde Kabızlık için bol bol Çay ve süt içtim. Hadi bakalım :))
Iyi olursam pilates yapacağım

Akşam 5 Kaşık güveçte türlü 2 dilim ekmek

Tatlının 2-3 Kaşık tadına baktım, o da kesmedi onu yiyeceğime max 90 kalori dondurma vardı onu yedim

Gün içerisinde Kabızlık için bol bol Çay ve süt içtim. Hadi bakalım :))
Iyi olursam pilates yapacağım
Supersin yaa kacamaksiz bir hafta sonu !!
Bense bugun ne geldiyse onume cuup mideye, pismanda olmadan hemdee :eek:
Ama o kadar yemeye midem dayanmadi ve en azindan kabuzlik sorunumdan kurtulmus olduum :)
Positif sey bu bugunku beslenmemle alakali Ama dedigin gibi odulden sayiyorumm :)

Senin masallahin var gercekden, hatta dogum gunundeyken dedim yaa bu kiz mangalda nasil tuttu kendini :KK70:

Supersin yaa kacamaksiz bir hafta sonu !!
Bense bugun ne geldiyse onume cuup mideye, pismanda olmadan hemdee :eek:
Ama o kadar yemeye midem dayanmadi ve en azindan kabuzlik sorunumdan kurtulmus olduum :)
Positif sey bu bugunku beslenmemle alakali Ama dedigin gibi odulden sayiyorumm :)

Senin masallahin var gercekden, hatta dogum gunundeyken dedim yaa bu kiz mangalda nasil tuttu kendini :KK70:
Oohhhh sefan olsunnnn :-) bazen insanın ihtiyacı oluyor yani insanız sonuçta :) hihihi demek beni andın:))) Ne güzel sorunun geçmiş, ben de öyle Yemeğe mi vursam acaba geçse... Ben hala mücadele ediyorum. Moralim çökmüş durumda aslında çok yeme isteğim var stresten dolayı. Zaten 1 paket Çubuk kraker yedim bu dediklerimden sonra :KK48: ama cips vardı ona dokunmadım bak. Kardeşimin işleri. Ye ye iyi hissedersin diye kandırdı beni evet aslında daha iyi hissettiğim doğru ama sonuç olarak tuvalete çıkamıyorum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ki :KK43: inanılmaz depresifim yani Şuan bu geçene kadar böyle Olacağım sanırım. Hem de ilaç almama rağmen ki daha önce anında etki edip beni mahvetmiştir ilaç, sonunda rahatlamıştım. Çok takıyorum galiba. Mesela eskiden sivilcelerle Kafayı bozmuştum, umursamamaya başladım ve cildim Şuan bebek gibi. Acaba kiloyu, bu durumu da umursamamam mı gerekiyor ya... :KK76: Bilemedim...
Hareket iyi gelir diye yarım saat pilates egzersizleri yaptım. Eve kapattım kendimi bugün.:mad: Mod yine böyle

Günaydıııın
Bugün iyi olacağım, kararlıyım. Her şey bende bitiyor. Kendi kendimi tedavi etme günü bugün. Ağrılara,sızılara, can yakan insanlara inat bugün kendim için bir Şeyler yapacağım. Ailemle mis gibi bir kahvaltı yapacağım(kendim erken kalkıyorum diye onları beklemeden nesfit yemeyeceğim mesela), hatta alıp onları dışarıda kahvaltıya götüreceğim, minik bir kızla ilgileneceğim, sevdiğimle sinemaya gideceğim. Bugün iyi olma zamanı. Hiçbirşeyi umursamadan, takmadan.
O Yüzden Kalktım, yarım saat egzersiz Yaptım. Bugün Farklılık kattım.
13 dk butt exercises(mükemmel kalçaya giden yolda)
17 dk kendi bildiğim hareketlerden. Karın, bacak,kol karışık.
Bugün kendime bi ayrı bakacağım. Değerimi hissettireceğim kendime :)

Oohhhh sefan olsunnnn :-) bazen insanın ihtiyacı oluyor yani insanız sonuçta :) hihihi demek beni andın:))) Ne güzel sorunun geçmiş, ben de öyle Yemeğe mi vursam acaba geçse... Ben hala mücadele ediyorum. Moralim çökmüş durumda aslında çok yeme isteğim var stresten dolayı. Zaten 1 paket Çubuk kraker yedim bu dediklerimden sonra :KK48: ama cips vardı ona dokunmadım bak. Kardeşimin işleri. Ye ye iyi hissedersin diye kandırdı beni evet aslında daha iyi hissettiğim doğru ama sonuç olarak tuvalete çıkamıyorum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ki :KK43: inanılmaz depresifim yani Şuan bu geçene kadar böyle Olacağım sanırım. Hem de ilaç almama rağmen ki daha önce anında etki edip beni mahvetmiştir ilaç, sonunda rahatlamıştım. Çok takıyorum galiba. Mesela eskiden sivilcelerle Kafayı bozmuştum, umursamamaya başladım ve cildim Şuan bebek gibi. Acaba kiloyu, bu durumu da umursamamam mı gerekiyor ya... :KK76: Bilemedim...
Hareket iyi gelir diye yarım saat pilates egzersizleri yaptım. Eve kapattım kendimi bugün.:mad: Mod yine böyle

Oyyoyyooyy belliki bu durum sende gercek bir sikinti yapmis :s Ama egerki kendini çok kisitlanmis hissediyorsan, bence bir gün Odül günü gibi yapabilirsin, hem moralinede iyi gelir... Ilaclarin etki etmemeside tuzu biberi olmus.
Gazada getirmek istemiyorum ama gercekden az tukettigin için olmabilirmi ? Yani gerçekden çok az... Bilemiyorum, buraya yazdiklarin oyle çokda az gibi gelmiyor bana, geçen gunku dengesiz beslenmeden baska ...
Harekettte ediyorsun, onunda positif bir etkisi olmaliydi. Bence sen biraz rahat birak kendini, bir günden biseycik olmaz :KK66:

Günaydıııın
Bugün iyi olacağım, kararlıyım. Her şey bende bitiyor. Kendi kendimi tedavi etme günü bugün. Ağrılara,sızılara, can yakan insanlara inat bugün kendim için bir Şeyler yapacağım. Ailemle mis gibi bir kahvaltı yapacağım(kendim erken kalkıyorum diye onları beklemeden nesfit yemeyeceğim mesela), hatta alıp onları dışarıda kahvaltıya götüreceğim, minik bir kızla ilgileneceğim, sevdiğimle sinemaya gideceğim. Bugün iyi olma zamanı. Hiçbirşeyi umursamadan, takmadan.
O Yüzden Kalktım, yarım saat egzersiz Yaptım. Bugün Farklılık kattım.
13 dk butt exercises(mükemmel kalçaya giden yolda)
17 dk kendi bildiğim hareketlerden. Karın, bacak,kol karışık.
Bugün kendime bi ayrı bakacağım. Değerimi hissettireceğim kendime :)

Gunaydiiiin sanadaaa !! :)
Bak iste bu modu çok begendimmmm :)
Positif dusunursen positif oluur, sen bügünü kendine ada ve dusunme diyet falan, yarin bomba gibi gelirsin buralara :)

Ben bugun dun yediklerimi telafi etmeye calisicaam :KK70:

Gunaydiiiin sanadaaa !! :)
Bak iste bu modu çok begendimmmm :)
Positif dusunursen positif oluur, sen bügünü kendine ada ve dusunme diyet falan, yarin bomba gibi gelirsin buralara :)

Ben bugun dun yediklerimi telafi etmeye calisicaam :KK70:
Eveet bugün ödül günü yapabilirim, ağır Şeyler tüketmem zaten ama bugün benim günüm olsunnnn :))) evet ciddi sıkıntıdayım görüyorsun. Annem az yiyorsun diye kızıyor, gören herkes kızıyor ama bence de az yemiyorum, gayet yerinde diye düşünüyorum. Ama yerken yada gün içerisinde çok fazla düşünüyorum ne yesem ne kadar yesem yani bir an önce Zayıflamak istiyorum psikolojik sıkıntı haline geldi bende farkındayım... Bunu aşmak için yediklerimin miktarına çok takılmayacağım ama doyduğum an bırakacağım ve ağır Şeyler yemeyeceğim. Ve hareketimi daha da artıracağım. Inşallah düzeleceğim inanıyorum :))
Tartılmadım tabi tartıdan çok korkuyorum Şuan öyle şişim ki :). Kahvaltıya gittik dışarı zaten hafif bir kahvaltıydı
Domates, peynir çeşitleri, yeşillikler, zeytin, çok az yumurta, menemen ve ufak ekmekler yedim. Birazda bal sürdüm. Çok iyi hissediyorum. Çok yemedim yani abartmadım, normal bir insan gibi yedim :KK66:
Sen de ödülleri telafi et bakalım bugün :) zaten yeme konusunda idolümsün :)

Eveet bugün ödül günü yapabilirim, ağır Şeyler tüketmem zaten ama bugün benim günüm olsunnnn :))) evet ciddi sıkıntıdayım görüyorsun. Annem az yiyorsun diye kızıyor, gören herkes kızıyor ama bence de az yemiyorum, gayet yerinde diye düşünüyorum. Ama yerken yada gün içerisinde çok fazla düşünüyorum ne yesem ne kadar yesem yani bir an önce Zayıflamak istiyorum psikolojik sıkıntı haline geldi bende farkındayım... Bunu aşmak için yediklerimin miktarına çok takılmayacağım ama doyduğum an bırakacağım ve ağır Şeyler yemeyeceğim. Ve hareketimi daha da artıracağım. Inşallah düzeleceğim inanıyorum :))
Tartılmadım tabi tartıdan çok korkuyorum Şuan öyle şişim ki :). Kahvaltıya gittik dışarı zaten hafif bir kahvaltıydı
Domates, peynir çeşitleri, yeşillikler, zeytin, çok az yumurta, menemen ve ufak ekmekler yedim. Birazda bal sürdüm. Çok iyi hissediyorum. Çok yemedim yani abartmadım, normal bir insan gibi yedim :KK66:
Sen de ödülleri telafi et bakalım bugün :) zaten yeme konusunda idolümsün :)

Aynen kasmadan ama doyasiya kadar ye bugun en azindan... Aslinda protein ve cesit vitaminleri dengeli yemek gerekir, sadece kalori hesabi olarak dusunmemek gerekir... Ve ya baklagillerdenmi az yiyorsun acaba ? Illaki bir yerden eksik var yanii :)
Tekrar takinti haline donmesin ama, diyordunya bir ara baya takintiliyim diye, o zaman insan oyle bir psycholoji içinde oluyoki farkina bile varmiyor, guzel birsey yaptigini saniyor... Boyle soyluyorum, cunku benimde uzun olmasada oyle bir donemim oldu. 2 ay surdu çok degil ama resmen sofraya otururken neyi nasil, ve kadar yiyebilirim ve sonrasinda nasil yakabilirim diye dusunmekden, ne sohbetlere katiliyordum, nede o anin tadini cikariyordum. Ve extra olarakda yakinlarimin morallerini bozuyordum benim adima cok uzuluyorlardi.
Hic unutmam bir gün oturuyoruz, enistem baklava almis, bende cokcok severim. ISte koydular ortaya ben yuzune bile bakmiyorum. Eee yemiyormusun sen dedi. Dedim egerki sonra yuruyuse cikarirsan anca yerim, ve sözunu alasiya kadar yemedim, ve sonrasinda bolbol yurumusdum, halbuki bir tane baklava yemisdim. Oysaki 2-3 tane yiyebilecek bir insandim :)
Neyse bunlari atlattim ama iste sonra fark ettimki biraz fazla tatkinti haline getirmisim o zamanlar...

Bencede tartilma, sikintindan kurtul, ondan sonra keyifle cikarsin tartinin uzerine :)
KAhvaltin supermis, komple bir kahvalti olmus her acidan, bence bugun boyle devam et. Kahvaltida çok yedim diye baska ogunlerden kisma, bugun için :)

Cok tesekkur ederim ama dunku yememi gormediginden boyle diyorsun :KK70:
Neyseki bugun iyiyim simdilik:
Misir gevregi ve süt yedim az once
Ve tabi yarin sekerli nescafemi icmeden olmuyoo :)

Aynen kasmadan ama doyasiya kadar ye bugun en azindan... Aslinda protein ve cesit vitaminleri dengeli yemek gerekir, sadece kalori hesabi olarak dusunmemek gerekir... Ve ya baklagillerdenmi az yiyorsun acaba ? Illaki bir yerden eksik var yanii :)
Tekrar takinti haline donmesin ama, diyordunya bir ara baya takintiliyim diye, o zaman insan oyle bir psycholoji içinde oluyoki farkina bile varmiyor, guzel birsey yaptigini saniyor... Boyle soyluyorum, cunku benimde uzun olmasada oyle bir donemim oldu. 2 ay surdu çok degil ama resmen sofraya otururken neyi nasil, ve kadar yiyebilirim ve sonrasinda nasil yakabilirim diye dusunmekden, ne sohbetlere katiliyordum, nede o anin tadini cikariyordum. Ve extra olarakda yakinlarimin morallerini bozuyordum benim adima cok uzuluyorlardi.
Hic unutmam bir gün oturuyoruz, enistem baklava almis, bende cokcok severim. ISte koydular ortaya ben yuzune bile bakmiyorum. Eee yemiyormusun sen dedi. Dedim egerki sonra yuruyuse cikarirsan anca yerim, ve sözunu alasiya kadar yemedim, ve sonrasinda bolbol yurumusdum, halbuki bir tane baklava yemisdim. Oysaki 2-3 tane yiyebilecek bir insandim :)
Neyse bunlari atlattim ama iste sonra fark ettimki biraz fazla tatkinti haline getirmisim o zamanlar...

Bencede tartilma, sikintindan kurtul, ondan sonra keyifle cikarsin tartinin uzerine :)
KAhvaltin supermis, komple bir kahvalti olmus her acidan, bence bugun boyle devam et. Kahvaltida çok yedim diye baska ogunlerden kisma, bugun için :)

Cok tesekkur ederim ama dunku yememi gormediginden boyle diyorsun :KK70:
Neyseki bugun iyiyim simdilik:
Misir gevregi ve süt yedim az once
Ve tabi yarin sekerli nescafemi icmeden olmuyoo :)
Haha baklava olayına bayıldım aynı ben :)))
Haklısın sanırım tekrar takıntı halini almaya başladı, önce kafadan başlamam gerek. Şurda kalmış 3-4 kilo sanki çok zor eninde sonunda gidecek :) ben bugün ödül olsun dedim, takmadım ya Vallahi yemek aklıma gelmedi :-):KK71: Mantı vardı 1 tabak mantı yedim saat 4 gibi mmmmm enfesti. Başka hiçbir şey yemedim henüz. 1 dilim karpuz yedim sadece. Vallahi bir alem kızım :) demek ki düşünmemem gerekiyor. Öbür türlü yemek eylemi aklımdan hiç çıkmıyor onu mu yesem bunu mu derken :)
Dün neler yedin kim bilir. Dün dünde kaldı. Bugün en güzel günümüz olsun :KK15:

Spor-> Sabahki egzersiz Faslı + 3 km yürüyüş

Günaydıııınnn
Ay ben bugün iyiyim ya :) sıkıntım geçti Şükürler olsun tekrar edebilir ama bu ihtimali düşünmüyorum Şuan :) gerçekten takıntı yapmayınca oluyormuş ya artık diyet odaklı düşünmeyeceğim, zaten kist, Kabızlık faktörünü saymazsak bu spora benim kilo vermem gerekiyor çünkü her gün spor yapıyorum.

Ebru şallı bıraktım ve yeni bir programa geçtim.
Blogilaties 28 day challenge (yeni başlayanlar için)
Yeni Başlayan diye aldanmayacaksın tabi bu kız insanı mahvediyor neyse ki önceki deneyimlerimden biliyorum. Ilk gün Sadece yarım saatti ki konuşmaları falan sayarsak o kadar bile değil ama şuan kalçam ve bacaklarım yıkılıyooooo!!:p :KK49: Güzel olan 28 gün boyunca her güne ayrı videolar var yavaş yavaş video sayısı ve zorluğu azalıyor ve çok iddialı Çek fotonu gönder diyor son gün, egzersiz yok. Internette bunun önce-sonra fotosunu Gönderen çok var ve gayet inandırıcı, yalan olmadığı belli yani kız yakıyor her bir yerini :) ve Vücudu tam istediğim gibi çok hoş. Ben her gün aynı videodan sıkılmıştım heves ettim buna bakalım ne olacak. Hatta ben kendi egzersizlerimi de Yaparım topla falan diyordum ama mahvoldum:) bugün dışarıda olacağım yine aktif bir gün olacak o Yüzden keyfim yerinde. Ve artık diyet yaptığımı unutuyorummmm :) Nasılsa ben sağlıklı beslenen bir insanım öyle değil mi :KK36:
Şimdi 1 kase nesfit beni bekler :) canım bugün böyle istiyor , canım normal kahvaltı isterse de normal yapacağım. Kısıtlama yok :)

Veeeee bu yeni egzersiz programımla beraber aynı kişinin "30 day butt lift challenge" programına başlıyorum :) böylece sporumu 1 saate tamamlamış olurum hem de kalksın kalçalar!!! Ay çok mutluyum:) istikrarımı bozmazsam 1 ay sonra neler olur neler :)

Öğle
Eti form domatesi kraker
1 küçük köy elması (geçiştirdim çünkü Akşama dışarıııı)

Akşam
Ispanaklı pide (yarım porsiyon yedim)
Ayran(yarım bardak)
Salata ve mezelerden az bir lavaşla ufak ufak
2-3 Çatal künefe

Ve şimdi sade dondurma yedim, 2 top kadar sanırım

Valla bu hafta evde değilim pek. Piknik, şehir dışı....canım ne isterse yiyeceğim. Porsiyonlara dikkat ederek tabi mesela akşam yemeğinde çok güzel porsiyon ayarladım. Dondurma yemesem olurdu ama işte naparsın tatlı delisiyim. Bu hafta böyle geçecek, haftaya 3-4 gün yemeyeceğim :)))

Butt challengemi yapıyorum şimdi
4 km yürüdüm :)

Ne çok yazmışım bugün :)
Yeni spor programımı da yazayım ve kendimi motive edeyim. 30 günlük değişim peogramındayım. Yürüyüş Hariç günde 1 saat egzersiz şart(min 45 dk)
Bugünkü toplam sporum

-Yürüyüş(dışarıda yürüyüş temposunda yürümeyi Alışkanlık haline getirdim o nedenle yürüyüş sayabilirim-4 km, özel yürüyüşü belirticem)

-28 days challenge blogilaties beginner(1.gün)
-30 days lift butt challenge(1.gün)
-30 days flat abs challenge(1.gün)
-15 dk mezdeke

Bugün Yürüyüş dışında 75 dk

Günlük yine yalnızım arkadaşım da yok tatile çıktı galiba :)
Kahvaltı
1 kase nesfit(09.30)

Ara
1 tane keçiboynuzu

Öğle(13.30)
2 kepçe soğuk yarma çorbası

Akşama ziyafet var. Bence şimdilik iyiyim :)

Ayrıca
But lift challenge day 2
Flat Abs challenge day 2
28 days challenge beginner pilates day 2
Tamamlandıııı!!!

Kahvaltı
1 porsiyon nesfit Meyveli

Ara
Sade kahve
1 adet kuru Kayısı
1 havuç

Öğle
2 kepçe soğuk yarma Çorbası
Yarım simit, 1 Küp kaşar

Ara
1 minik donut(kendim yaptım)
10 Çubuk kraker
1 sade soda

Akşam
2 kepçe kabak çorbası
Yarım dilim ekmek

Yoğurt, meyve atıştırırım bundan sonra :) bugün Çorba günü oldu ekmekleri, ufak abuk cuburları saymazsam tam detoks :) spora ara verdim 4-5 gün sadece hafif yürüyüşler yapacağım

X