- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Haklısınız küçük yaştan itibaren birşeyler eksik kalmış. Sıcak aile bağlarına çok özeniyorum fakat içimden gelmiyor zorlamayla da olmuyor bunlaro bağ çok küçük yaşlarda kuruluyor genelde.
Anne babanın tutumu da önemli
Düşündüğümüz gibi herkes yeğenine ölüp bitmiyor.
Biraz da mesafe girmiş bence aranıza.
evet maalesef öyleHaklısınız küçük yaştan itibaren birşeyler eksik kalmış. Sıcak aile bağlarına çok özeniyorum fakat içimden gelmiyor zorlamayla da olmuyor bunlar
Sorunlu olan siz değilsiniz.. Bir çocuk ailesinden ne görüyorsa çevresine de onu yansıtıyor.. Yani gelişimizde yüzde yüz olmasa da çok ciddi bir oranla kişiliğimizi insan ilişkilerimizi çevre faktörü yönlendiriyor.. Çocuklar aslında hamur gibi nasıl şekillendirirsen o şekli alıyor bence..Selamlar öncelikle çevremde gördüğüm abi kardeş bağları o kadar sıcak ki sorun bende mi diye düşünüyorum. Abimle aramızda birkaç yaş fark var o evli çocuklu şu an hayat şartlarından uzaktayız ama aynı evdeyken de hiç kardeş gibi değil iki yabancı gibiydik. Sarılmayı öpmeyi bırakın sohbet edip dertleştiğimizi bilmem. Genel olarak aile ilişkilerimiz soğuktu ben ve abim annem ve babamla da sevgi dolu değildik belki de annem babam bize bu sevgiyi vermediği için böyle yabani olduk. Şimdi ben yeğenlerime karşı da hiç sıcaklık Özlem hissetmiyorum tamam görüştüğümüzde ilgileniyorum oyun oynuyoruz vs ama bir sene aramasam aklıma gelmez, bakıyorum insanlar yeğenlerine ölüp bitiyor ama ben bi el kadar yabancı hissediyorum onlara karşı , genel bi soyutlanmışlık hissediyorum aile ve kardeş bağlarına , içimi dökmek istedim sadece
Hiç konuşmuyoruz yengemle araşıyoruz çocuklarla konuşuyoruz abimi senede bir görüyorum o zaman da hiç sohbet falan olmaz aramızda eğitim farkından dolayı da olabilir konuşacak bir konu olmuyor iki yabancı gibiyiz yaniAbinin şu an yaklaşımı nasıl?
Başka söze gerek kalmadı.Benden 7 yaş küçük erkek kardeşim var ben büyüttüm,annem çalışıyordu (evden uzaklasmak için kendi itirafı ) ona anne oldum, abla oldum, öğretmeni, arkadaşı, sırdaşı oldum...
Ogrendigim- yapabildiğim, yapamadığım- öğrenemediğim her şeyi öğrenmesini ve yapabilmesini sağladim...
Sonuç mu 2 haftada bir 5 dakika göstermelik arayan gorevmis gibi konuşup kapatan derdini halini sormayan bi insan nankör, vefasız samimiyetsiz...
Al sana kardeş, al sana bağ
Bugün yengemle konuşurken yeğenim görüntülü konuşmak için ısrar etti ben telefonda konuşmayı bile sevmiyorum üstüne görüntülü konuşmak eziyet gibi geliyor müsait değilim dedim ama sonra da kötü bi halayım diye düşündüm çocuk çünkü idare edebilirdim oradan esti bu konuda genel olarak soğuk bir yapım var zatenben de ayniyim. abimle kucuk yastan itibaren pek gorusmedik, simdi de gorusme imkanimiz var ama tercih etmiyoruz anlasamiyoruz. o kendi ailesini kurdu, esiyle cocuklariyla mutlu. ben de eksikliklerini hissetmiyorum. yegenlerimi gorunce tabi severim, oynarim, dogum gunlerinde aramaya hediye gondermeye calisirim ama bu kadar sadece. olmuyorsa olmuyor yani zorlayinca daha yapay bir iliski olur o da hic hos degil. saglikli, iyi olsunlar o yeterli.
Çok üzüldüm , o kadar samimiyken bağların kopabilmesine şaşırdım bizim hep kopuktu çünkü , umarım emeklerinizin değerini anlar bir gün kardeşinizBenden 7 yaş küçük erkek kardeşim var ben büyüttüm,annem çalışıyordu (evden uzaklasmak için kendi itirafı ) ona anne oldum, abla oldum, öğretmeni, arkadaşı, sırdaşı oldum...
Ogrendigim- yapabildiğim, yapamadığım- öğrenemediğim her şeyi öğrenmesini ve yapabilmesini sağladim...
Sonuç mu 2 haftada bir 5 dakika göstermelik arayan gorevmis gibi konuşup kapatan derdini halini sormayan bi insan nankör, vefasız samimiyetsiz...
Al sana kardeş, al sana bağ
Senin kimse aklına gelmiyor. Benise kimse aramiyor bile. Gurbet elde başıma bişey gelse en son kardeşlerim fark eder.Selamlar öncelikle çevremde gördüğüm abi kardeş bağları o kadar sıcak ki sorun bende mi diye düşünüyorum. Abimle aramızda birkaç yaş fark var o evli çocuklu şu an hayat şartlarından uzaktayız ama aynı evdeyken de hiç kardeş gibi değil iki yabancı gibiydik. Sarılmayı öpmeyi bırakın sohbet edip dertleştiğimizi bilmem. Genel olarak aile ilişkilerimiz soğuktu ben ve abim annem ve babamla da sevgi dolu değildik belki de annem babam bize bu sevgiyi vermediği için böyle yabani olduk. Şimdi ben yeğenlerime karşı da hiç sıcaklık Özlem hissetmiyorum tamam görüştüğümüzde ilgileniyorum oyun oynuyoruz vs ama bir sene aramasam aklıma gelmez, bakıyorum insanlar yeğenlerine ölüp bitiyor ama ben bi el kadar yabancı hissediyorum onlara karşı , genel bi soyutlanmışlık hissediyorum aile ve kardeş bağlarına , içimi dökmek istedim sadece
Bence birazda o bağ için çaba gerekebilir..görüntülü konuşmak isteyen yeğeninizi keşke geri cevirmeseydiniz.en azından müsait olduğunuzda tekrar dönüş yapabilirdiniz.Bugün yengemle konuşurken yeğenim görüntülü konuşmak için ısrar etti ben telefonda konuşmayı bile sevmiyorum üstüne görüntülü konuşmak eziyet gibi geliyor müsait değilim dedim ama sonra da kötü bi halayım diye düşündüm çocuk çünkü idare edebilirdim oradan esti bu konuda genel olarak soğuk bir yapım var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?