Zayıf incecik kollarım (resimli)

ben yemek yiyorum yemiyo değilim ama fazla yiyemiyorum üstelik masada bi kaç kişi yemek yiyelim ben doyım onlara yiyo olsun ben hala yiyomuşum gibi midem bulanır dışarda gezerken yemek kokusu gelsin midem bulandırıyo.

buarada hamilemişsn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

konuyu acan arkadasim kollarin hicte o kadar ince gozukmuyor.

benim kollari gorsen intihar edersin o zaman
birde ben normalde cok zayif degilim bile kilo vermeye calisiyorum, ama kollarim hep zayiftir kendimi bildim bileli. ayrica her yerime kilo alirim sadece bileklerime almam

bugune kadar hicccc takinti yapmadim, hatta annem bana sey derdi -kizin sen nasil cocuk dogurcan bu bileklerle?- :86::86:

heheh sanki cocugu bilegimizle dogurcaz. kisaca bana cok cansiz oldugumu soylerdi ama alakasi yok. hele bi hamile kalayim Allah' in izniyle catir catir dogururum biiznillah.

aynen ya. normal olmazsa sezeryanla doğum yaparız bizde ama ben sezeryandan korkuyorum :78:

teşekkür ederim canım..

yazdıklarını okurken hiç yabancı gelmiyor inan bende aynıydım.pisikolojik olarak yemekten tiksiniyoruz.ama hala karnım tokkken bişey yiyemem doyma noktam var tıka basa yiyemem..aşırı kilolu kişilerde tam tersi hayvan gibi yiyorlar tokluk dereceleri yok ama bunun için üzülmüyorum onlar kendilerini tanımıyorlar bence..vucudumu tanıyorum artık ona göre davranıyorum sık ve kolori yapan şeyler yiyorum..bide mesela özellikle birine gittiğimde gel masaya deseler ağzım alışmıştı artık ben tokum demeye açlık hissim yok gibiydi çayla küçük ikramları bile yemezdim şimdi..artık bu konuda kendimi pek dinlemiyorum toksamda bikaç parça yiyorum sonuçta mide genişliyor doyma noktası her defasında daha çok artıyor ama yemedikçe mide küçülür..ve yemen düzelince kilo alırsın kilo aldıkça böle takıntıların yok olur ayrıca cildin daha güzel ve parlak olur bunda su içmekte etkili :))

Son düzenleme:

aynen ya. normal olmazsa sezeryanla doğum yaparız bizde ama ben sezeryandan korkuyorum :78:
korkma korkma, muhim olan saglikli sekilde bebekleri kucaga almak

gerci daha hamile bile degilim, ama hamile olunca hic dogurmayi dusunmiycem

Aynı benim kollarım ama ben 20 yaşında ve 40 kiloya yeni çıkıyorum!
Üstelik yemek yemeyi sevmem. Mesela aç olursam bir bardak su içerim,onunla doyarım. O derece. Kalabalık ortamda yemek yemekten utanırım,konuşurken birisinin karşısında atıştırmaktan utanırım içimden ya onun canı çekiyorsa düşüncesi geçer. Sorarım ama hayır dese de içim rahat olmaz.

Göğüslerimden bi sorun olmuyor,yeterince büyükler ama XS beden kıyafet ancak uyuyor bana. Bazen 34 beden bile uymuyor. Etek ve pantolon konusunda artık ağlayacak durumdayım,uymuyor!!! Bacaklarım da ince gibi... Kısaca sen daha 15 yaşındasın tatlım ama 20 yaşındayım ve hala 39-40 kg arasında gidip geliyorum.

hem yemek için yaşanır hemde yaşamak için yemek yemek gerekir.Hayatın tadı yemek ile çıkar:)))

Ben geçen gün bir soru sormuştum....Boyum 1,62 kilom 48 sizce zayıfmıyım kollarımın damarları falan görünüyor.Ne giysem yakışmıyor...Herkes çok zayıf olduğumu ve yakışmadığını söylüyor..Tavsiyeniz nedir???????????

ben de çocukluğumda, ergenliğimde hep zayıftım.. lakabımda çıtaydı zaten...
165 boyumla 45 den yukarı çıkmadım hiç... 45 de 18 de n sonra...
sonra evlendim doğum yaptım hastalandım ilaçlar derken şu an kilo vermeye çalışıyorum...
çok takma bence... taktıkça zayıflarsın... ben taktıkça zayıflardım şimdi şişmanlığıma taktıkça kilo alıyorum...

benim kollarım seninkinden beterdi:) ki şimdi de farksız sayılmaz, ama önceki senelerde spora giderken baya toparlamıştı.
bu sorunu kilo alarak çözemezsin aksine lömbür lömbür sarkık kolların olur şahsen iğrennç
biraz emek sarfedeceksin, spora gideceksin, kol ve omuz çalışacaksın..
emin ol 2 ayda aradaki farka inanamazsın ve öyle erkeksi falan olmaz dozunda çalışırsan.
sıkı,diri ve çok hoş kolların olur

şişmanlamayı değilde dengeli beslenmeyi tak kafana bence mesela

süt yoğurt yemeyi ihmal etme kan yapacak pekmez yemeyi ihmal etme
ilerde bunların eksiklilklerimden hastalıklar çıkar
zayıflık değil dengeli beslenebilmek önemli ilerde kilo alınıyor zaten ama eksik beslenmenin zararları ilerdeki yaşlarada çıkyor
dengeli besleniyorsan sorun olmaZ KİLO İLERDE ALIRSIN

benim kollarım aynen bu şekilde ama kilo alma değil vermem bile gerek :)

sadece kollarım zayıf bir de diz kapağımdan aşağı bileklere kadar..

boyum 159 kilom 56...

bu bileklere ne yapılır bilmem 60 kilo da olsam aynılar ... :)

canım ben eczaneden iştah acıcı şurup aldım sipraktin. 3 öğün yemeklerden önce 2 çorba kaşığı içtim. inanılmaz iştahım arttı
1 ayda 5 kilo aldım şuan daha fazla almak istemedğim için bıraktım muhakkak dene.
akşamlarıda süte bisküvi ufala bi kaşık bal akşamları yatmadan tok karna ye bak o kolların nasıl dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…