Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yinede herşeyin yediğimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum hamburger de yedim cola da içtim hiç dikkat etmedim malesef abur cubur desen ona keza bu sefer öyle yapnicam inşallah
Ben 2 gebeligimde de 7-8 kilo aldim. 63le hamile kalip 71-72 civari doguma girdim. Ozel birsey yapmadim. Bebeklerimin kilolari ve sagliklari cok iyiydi. Saglikli beslenmeye ozen gosterdim. Hareketsiz kalmadim. Normalde midem cok hassastir. Zaten gebelikte de mide yanmasi cok oluyor. O sebeple hamur isi, kizartma tarzi seyleri cok tuketemedim. Onun etkisi oldu sanirim.