gerçekten çok moral bozucu kötü bi durum kabul ediyorum bende evlenirken straplez model gelinlik giymiştim dolgulu sütyen takmama rağmen düşüyordu :)) okadar sıkıydı belim ama..bazen fotolarıma bakıyorumda içi resmen boşmuş dediğimde oluyor şuanda biraz daha dolgun en azından kaymıyor sonuçta göğüs kastan yağdan oluşuyor kilo alımıyla birebir ilgili bi durum..kilo aldıkça dolgunlaşıyor.kol,bacak,basen,bel vs ama kendimdende bildiğim kadarıyla kilo almak için zorluyordum kendimi öğünler ara öğünler falan yemek yemeye çalışıyordum bi süre sonra tiksindim yemekten hatta öyle ki aşırı yemek yiyenlerden bile huylanırdım.bu noktaya gelirseniz pisikolojik olarak yıpratıcı oluyor.
YEMEK İÇİN Mİ YAŞANIR, YAŞAMAK İÇİN Mİ YENİR..?
herşeyi kendi haline bırakmak en iyisi ana öğünleri atlamayın canınız istemesede gerekli olduğu için yiyin zaten mide bi süre sonra kendi istiyor.. ama tabikide ay şu olsada yesem demedim hiç hamileyim halada demiyorum benim şansım zaten tamda bu sürede hamile kalmamdı kilo aldıkça seviniyordum :)))
geçici hepsi arkadaşlar sağlık sorununuz olmadıktan sonra zayıflık problem değil..zaten etrafta okadar kilolu insan varki onların yanında ben zayıf kalıyorum sonrada adım zayıfa çıkıyor.. :))
kendinizle barışık olun..
SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER..
ben yemek yiyorum yemiyo değilim ama fazla yiyemiyorum üstelik masada bi kaç kişi yemek yiyelim ben doyım onlara yiyo olsun ben hala yiyomuşum gibi midem bulanır dışarda gezerken yemek kokusu gelsin midem bulandırıyo.
buarada hamilemişsn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah