• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başlıyoruuummmm!!!

Benide alirmisiniz.Hamilelikte herkesin aksine zayiflarim.Kizima hamileyken 14 kilo verdim ve 58e dustum.O kadar mutliydumki.ama su karantina beni mahvetti.bende dun bu sitede yazilan bi detoksa basladim.10 gunluk.cok arastirdim geri alinmiyomus giden kilolar.dun basladim bugun 1 kilo gitmisti.suanki kilom 68.detoks bitince diger yontemlerle devam etmeyi dusunuyorum.

Benide alirmisiniz.Hamilelikte herkesin aksine zayiflarim.Kizima hamileyken 14 kilo verdim ve 58e dustum.O kadar mutliydumki.ama su karantina beni mahvetti.bende dun bu sitede yazilan bi detoksa basladim.10 gunluk.cok arastirdim geri alinmiyomus giden kilolar.dun basladim bugun 1 kilo gitmisti.suanki kilom 68.detoks bitince diger yontemlerle devam etmeyi dusunuyorum.
Ne demek burda herkese kapımız açık.😊Hedefiniz kaç kilo sizin? Hangi detoksa başladınız?

merhaba hangi detox bu paylaşırmısınız

Günaydın detoks çorbasıyla 1.5 kilo gitmiş . 64.7 ile devam ediyorum. Leslie yapmak istiyorum akşamları yarım saat . Bugün de hafif bir kahvaltı yaptım. 57 58 olmak istiyorum ben de.

8. Gün...
Regl haftasında olduğum için kilom yanıltıcı olabilir. Bu yüzden dün de kilo paylaşımı yapmadım. Fakat bugünkü kilom 72,4.. Tabii şişkinlik de var. Bu hafta geçsin kilo vermelere devam inşallah🤗

Back