bende 15 yaşındayım ve boyum 158ama kilom iyi diye düşünüyorum 42 kiloyum ama ben hem spor yapıyorum hemde aktif biriyim ama almak istesemde alıyorum benim için sorun olmuyoyani :) sana tavsiyem spora gitmen spordan sonra insan hayvan gibi saldırıyo yemeklere valla
öyle diyosunda canım ben çok açım açlıktan ölüyorum dediğim zamanlarda sofraya b oturuyorum en fazla 2 dlim ekmek yiyebiliyorum bazı kişiler istesede yiyemiyo mide almıyo
ya o zaman kuru pasta gibi şeyleri deneyin derim midede fazla yer kaplamıyor hemde tanesi 225 kalori civarında .yani her yemekten önce 1 tane yerseniz 750 kalori yapar günlük kalori ihtiyacının 1/3 ü nü karşılıyor . yemeklerden öncede su içmeyin böylece midede daha fazla yer kalır. başkaa bide yemekleri yatmadan önce yemeye çalışın aklıma bunlar geldi şimdilik
benim kollarımda ellerimde ince yapılıdır ......kendimde inceyim zaten ama ben çok memnunumpörtleyen kollardan hiç hoşlanmam zaten eşimde sık sık ne kadar narin ellerin kolların biblo gibisin der hiç takma hem öyle kötü falanda durmuyor bence
benimde kollarımdan fazla şikayetim yok ama göğüslerim küçük ve üstüm çok zayıf hiç kıyafet bulamıyorum bu yüzden yaza kuzenimin düğünü var nasıl elbise alıcam bilmiyorum 34 beden bile olmuyo bazen
benimde göğüslerim çok küçüktür bide üstüne boyum uzun olunca kötü duruyor ama bi çok markanın silikonlu bir kaç beden büyük gösteren sutyenleri var onlardan denemeni öneririm hem böylelikle elbise seçmende daha kolay olur ve yakışır
sadece göğüslerim küçük değil ki bel ölçüm 60 cm bide göğüs kafesimdeki kemiklerim görünüyo dışarı doğru çıkık ama dediğin gibi silikonlu sütyen alıyım ben yinede desteklilerinden
benimde kollarımdan fazla şikayetim yok ama göğüslerim küçük ve üstüm çok zayıf hiç kıyafet bulamıyorum bu yüzden yaza kuzenimin düğünü var nasıl elbise alıcam bilmiyorum 34 beden bile olmuyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?