Zayıf incecik kollarım (resimli)

bende 15 yaşındayım ve boyum 158 ama kilom iyi diye düşünüyorum 42 kiloyum ama ben hem spor yapıyorum hemde aktif biriyim ama almak istesemde alıyorum benim için sorun olmuyoyani :) sana tavsiyem spora gitmen spordan sonra insan hayvan gibi saldırıyo yemeklere valla

banada tanıdıklarım her gördüğünde yine zayıflamışsın dediklerinde sinir olurdum daha ne kadar zayıflayabilirim diye ben diyetisyene gittim özel doktora hastanede bakmadılar inceledi baktı işte kilo almmaa sebep varmı diye olsaydı ilaç verecekti sorun yoktu bir liste hazırladı bana düzenli yemekle sütlü tatlıyla falan kilo aldım şimdi, gayet iyiyim gerçekten kilo çok değiştiriyor inbsanı giydiği şey yakışıyor sende git bir diyetisyene tavsiyem bu olur

tatlım kolların normal bileklerin de kilona göre kalın bile bence :) kilon düşük gerçekten ama bence sorun kesinlikle kollarında değil :)

yoo bileklerin o kadar kötü görünmüyor canım ama kilon olması gerekenden biraz düşük..bence bi doktor kontrolü eşliğinde yeni bi beslenme alışkanlığı kazanmalısın..
öpüyorum

öyle diyosunda canım ben çok açım açlıktan ölüyorum dediğim zamanlarda sofraya b oturuyorum en fazla 2 dlim ekmek yiyebiliyorum bazı kişiler istesede yiyemiyo mide almıyo

Arkadaşlar şimdi STV de İbrahim Saraçoğlu hoca kilo almakla ilgili konuşuyor, kaçırmayın derim. İşinize yarar diye düşündüm.

takma canım kafana. benim kollarım ve bileklerim daha ince. yüzükler, metal saatler falan hep bol gelir. çok takmıyorum ben avantaj olarak görmeye çalışıyorum.

öyle diyosunda canım ben çok açım açlıktan ölüyorum dediğim zamanlarda sofraya b oturuyorum en fazla 2 dlim ekmek yiyebiliyorum bazı kişiler istesede yiyemiyo mide almıyo

ya o zaman kuru pasta gibi şeyleri deneyin derim midede fazla yer kaplamıyor hemde tanesi 225 kalori civarında .yani her yemekten önce 1 tane yerseniz 750 kalori yapar günlük kalori ihtiyacının 1/3 ü nü karşılıyor . yemeklerden öncede su içmeyin böylece midede daha fazla yer kalır. başkaa bide yemekleri yatmadan önce yemeye çalışın aklıma bunlar geldi şimdilik

teşekkür ederim gceleri mutlaka yemek yiyerek yatıyorum hatta makarna ve pilavı ekmekle beraber yiyorum ama 4-5 seneden beri hep kilom aynı 52den yukarı çıkamıyorum tok oduğum zamanda biri yanımda bişey yesin midem bulanıyo özellikle son zamanlar kahvaltı bile yapmak istemiyorum daha öncedn özenerek hazırlardım ama şimdi öyle değil

Son düzenleme:
benim kollarımda ellerimde ince yapılıdır ......kendimde inceyim zaten ama ben çok memnunum pörtleyen kollardan hiç hoşlanmam zaten eşimde sık sık ne kadar narin ellerin kolların biblo gibisin derhiç takma hem öyle kötü falanda durmuyor bence

benimde kollarımdan fazla şikayetim yok ama göğüslerim küçük ve üstüm çok zayıf hiç kıyafet bulamıyorum bu yüzden yaza kuzenimin düğünü var nasıl elbise alıcam bilmiyorum 34 beden bile olmuyo bazen

benimde göğüslerim çok küçüktür bide üstüne boyum uzun olunca kötü duruyor ama bi çok markanın silikonlu bir kaç beden büyük gösteren sutyenleri var onlardan denemeni öneririm hem böylelikle elbise seçmende daha kolay olur ve yakışır

sadece göğüslerim küçük değil ki bel ölçüm 60 cm bide göğüs kafesimdeki kemiklerim görünüyo dışarı doğru çıkık ama dediğin gibi silikonlu sütyen alıyım ben yinede desteklilerinden

Son düzenleme:
bende bayağı ince sanmıştım..bana hiçte çok aşırı zayıf görünmedi yani..açıkcasıben kol bileğinin narin,zayıf olmasından yanayım..istersen kilon ii olsun ama kol bileğin kibar durmalı..napcan ayak bileği gibi bir kol bileğini..bence boşuna kasmışın kendini..ellerine lafım yokta bileğin iyi yav..dediğim gibi ayak bileği değil o sonuçta..bak benim ellerim ve bileklerim seninkinden ince duruyor ve ben bayılıyorum onlara:)bebek eli diyolar benimkine..harbidende bebek ilekliği bile takarım hiç gocunmam ben..sevgilim çok memnundu o halime..bununla bile fark yaratıyon derdi:)ondan tadını çıkar boşver kalın bileği..

bluğ çağının verdiği kendini beğenmeme, çirkin olduğunu düşünme, yetersizlik iç güdüsü aynısını bluğ çağımda bende yaşamıştım. Okul forması bile yakışmazdı bacaklarım senin bileğin gibiydi, çok zayıftım, yüzümde zayıf olduğu için çok çirkin görünürdüm, kendimi beğenmediğim için kendımede güvenim yoktu, bazen yatağımda ağlardım Allahım beni neden bukadar çirkin yarattın diye çok üzülürdüm ya
Ama şuan 24 yaşındayım toplandım, mgüzelleştim, özgüvenım geldi senınde öyle olur üzülme. Bu arada benimde kol bacak bileklerim zayıftır bunu dert etme ilerde çok işine yarayacak. Fotograf koyayım bak şuan bile ellerım kollarım zayıf ama ben aksine bu halimi çok beğenıyorum

guzelim kolun o kadarda ince degil iyisin, kilon boyuna gore az olsada zamanla alirsin.. daha ya$in kuçuk, takma derim..

boyum 1,62 kilom 48.24 yaşındayım.herkes çok zayıf olduğumu söylüyor ama ben öyle düşünmüyorum.sizce zayıfmıyım??? kilo almam gerekirmi????

benimde boyum 167 kilom şuanda 52 üstelikte gebeyim (gebelikten önce 45 kiloydum)ama hala aynı eskiden çok takardım kafaya saat takamıyorum kısa kollu tşörtler giyemezdim masaya kollarımı dayayıp oturduğumu hiç bilmem :)) ama şimdi okadar takmıyorum löp löp yağ olacağına böyle olsun daha iyi bencede.. tombik parmaklarım bileklerim yok ama ince uzun parmaklarım var incecik bileklerim var...
biz şikayetçiyiz ama tombik bileklilerde bize özeniyor :))))))))))) ilginç bi durum ama kafaya takılcak kadar önemli bulmuyorum okadar...

demet akalın 35 yaşında ama hala göğüs kafesleri çıkık kemikleri sayılıyor dnilen cinsten bende öyleyim küçük göğüslerim var evlenmeden önce çok takardım kafaya ama nasıl olsa büyüyor 75 beden sütyen takmak isteyen okadar çok kadın var ki... :)))))

gerçekten çok moral bozucu kötü bi durum kabul ediyorum bende evlenirken straplez model gelinlik giymiştim dolgulu sütyen takmama rağmen düşüyordu :)) okadar sıkıydı belim ama..bazen fotolarıma bakıyorumda içi resmen boşmuş dediğimde oluyor şuanda biraz daha dolgun en azından kaymıyor sonuçta göğüs kastan yağdan oluşuyor kilo alımıyla birebir ilgili bi durum..kilo aldıkça dolgunlaşıyor.kol,bacak,basen,bel vs ama kendimdende bildiğim kadarıyla kilo almak için zorluyordum kendimi öğünler ara öğünler falan yemek yemeye çalışıyordum bi süre sonra tiksindim yemekten hatta öyle ki aşırı yemek yiyenlerden bile huylanırdım.bu noktaya gelirseniz pisikolojik olarak yıpratıcı oluyor.

YEMEK İÇİN Mİ YAŞANIR, YAŞAMAK İÇİN Mİ YENİR..?

herşeyi kendi haline bırakmak en iyisi ana öğünleri atlamayın canınız istemesede gerekli olduğu için yiyin zaten mide bi süre sonra kendi istiyor.. ama tabikide ay şu olsada yesem demedim hiç hamileyim halada demiyorum benim şansım zaten tamda bu sürede hamile kalmamdı kilo aldıkça seviniyordum :)))

geçici hepsi arkadaşlar sağlık sorununuz olmadıktan sonra zayıflık problem değil..zaten etrafta okadar kilolu insan varki onların yanında ben zayıf kalıyorum sonrada adım zayıfa çıkıyor.. :))
kendinizle barışık olun..

SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…