Zayıf incecik kollarım (resimli)

Benim de böyle ama çok takmıorum neden dert ettinki sen lömbür lömbür olsa daha mı iyi son derece zarif bence. İnca bilekler kadında hoş duruyor. Tabi kaç kilosun onu bimiyorum orantılı mı boyunla kilon?

benimkilerde aynı hatta her gördüğünde insanlar aa yine mi zayıfladın diyor ama takmıyorum artık:
çok şikatetçiysen önce bi dahiliyeye git baksınlar hormonel bi prolemmi değilse diyetisyene gidersin

gitti canm biraz daha zaman geçtkten srna OLurmuş mk doKtoRLaRın..
kmkler gelşmeye başlaamamş.. ondan dytsyen önemiolar..

gitti canm biraz daha zaman geçtkten srna OLurmuş mk doKtoRLaRın..
kmkler gelşmeye başlaamamş.. ondan dytsyen önemiolar..

anladığım kadarıyla henüz gelişme evresindesin. bu dönemde almak için ya da vermek için diyet yapmayı pek önermezler. olur zamanla tatlım olmazsa da o zaman bakarsın bi hal çaresine

doktorlar sorun yok diyorsa öyledir:) yaşın kaç bu arada bende ergenlik dönemimde tabiri caizse çirozdum:)

bence kötü görünmüyo en azından kolların ince deil
benim kilom senden fazla boyumuz aynı ama kollarım seninkinden ince mesela yapısal bişey yani
takma bu kadar kilo olayını nasılsa alacaksın yaşlandıkça bilimsel bi gerçek bu :)

evet ama moarlim bozuLuyoo
yazın kısa koluları nasıL Giiceem benn :S

15 mi daha tam ergenlik çağındasın düzenli beslendiğin sürece cips kola abur cuburdan bahsetmiyorum:) idaal ölçülerini bulursun dert etme bende 20 30 yaşlarındasın sandım

21 yaşını 42kiloyla bitirip 23e dayanmışken 56 kilo olan biri olarak, takma diyorum :) benim zayıflığımın sebebi meğerse stresmiş.. her çözümü fizyolojik aramamak lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…