Heee üzerine işenen Başörtülü Bacı
Yok artık yokk yani, gerçekten bunu yapıp haber olarak paylaştılar mı?
Cidden ama cidden dumur ötesiyim, demek ki Balböcek Pamir bu görüntüyü görüp ağladı çünkü ancak şu fotoyla öyle amipleri inandırabilirler.
Temiz gazetecilik, temiz siyaset
Da bari biraz para verip iyi photoshopçu falan alın gazeteye ya da bunu yapan adamlara photoshop eğitimi aldırın. Paintle bile daha iyisini yapabilirim...
Yok artık yokk yani, gerçekten bunu yapıp haber olarak paylaştılar mı?
Cidden ama cidden dumur ötesiyim, demek ki Balböcek Pamir bu görüntüyü görüp ağladı çünkü ancak şu fotoyla öyle amipleri inandırabilirler.
Temiz gazetecilik, temiz siyaset
Da bari biraz para verip iyi photoshopçu falan alın gazeteye ya da bunu yapan adamlara photoshop eğitimi aldırın. Paintle bile daha iyisini yapabilirim...
Eki Görüntüle 1800415
Eki Görüntüle 1800416
İşte gazete küpürleri de bunlar.
Şaka gibi değil mi? Diyorum ya cidden Nasreddin Hoca fıkrası içinde yaşıyoruz.
Hayır, sürekli şantaj montaj diye çığırıp da montajın tillahını yapan, üstelik yaparken de sıvayan zihniyet de ayrı bir komik oluyor.
Şu siyah tren gibi olan şeyi diyon di mine zaman bu haberi görsem yolun ortasındakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.. ülke olarak ciddi bir photoshop cehaleti var üzerimizde
Dur ben şimdi doğru mu anladım?
Phoshop mu yapmışlar fotoğrafa.
Ahahaha bu da benim çalışmam.
Panda Paralel Lobisinin üyesiymiş Savcı aslında
Eki Görüntüle 1800394
Not: Benim photoshop daha güzel olmuş sankim, Sabah'a başvursam işe alırlar mı ki
Yok demez, Amerika Halkı espri anlayışıyla tanınan bir toplum değil zira. Her şakayı kaldırmıyorlar.Yaa savcı abiye bakarken dikkatimi çekti, Egemen amcama çok benzettim. Allah benzetmesin, yarın bu da çıkıp şaka yaptım falan demesin:))
vapur o vapur baci bekliyodu galiba o vapuru ya da o vapurdan inmistine zaman bu haberi görsem yolun ortasındakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.. ülke olarak ciddi bir photoshop cehaleti var üzerimizde
Zarrab'ın bilerek Abd ye gittiği söyleniyor. Türkiye de öldürülmekten korkmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?