Zarrabı Tutuklatan Savcı: Zarrab Çok Yakında ABD Adaleti ile Tanışacak

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Reza Zarrab'a ABD'de dava açıp tutuklatan savcı Bhrara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Zarrab çok yakında Manathan'da ABD adaleti ile tanışacak." dedi.
İran asıllı Türk iş adamı Reza Zarrab, 19 Mart'ta ABD'de gözaltına alındıktan sonra 22 Mart'ta tutuklandı. Reza Zarrab'a dava açıp tutuklatan savcı Preet Bharara ise ABD'nin en çok tanınan savcılarından. Öyle ki Wall Street operasyonunun ardından 2012 yılında Time Dergisi'ne kapak olmuştu. Efsane savcı, Zarrab'ın tutuklanmasının ardından konuyla ilgili sosyal medyadan düşüncelerini paylaştı.

"ABD ADALETİ İLE TANIŞACAK"

Bharara yakında Zarrab'ın mahkeme karşısına çıkacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Reza Zarrab çok yakında Manathan'da ABD adaleti ile tanışacak."

TÜRK KULLANICILAR BU TWEET'İ PAYLAŞIYOR

Bharara'nın bu paylaşımı sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. Öte yandan Bharara'nın 8 Şubat'ta attığı bir tweet'te olayın ardından gündeme getirildi.

Bharara o tweet'inde şöyle diyordu:

"Koyunlardan oluşan bir millet, kurtlardan oluşan bir hükümet doğurur."

İşte o tweet:

http://m.haberler.com/zarrabi-tutuklatan-savci-zarrab-cok-yakinda-abd-8283866-haberi/

Bildiğimiz gibi BAŞKANLIK sistemi olan abd'de bu savcılar hakimler felan hep halk oyuyla seçildiklerinden halkın oyunu toplamak için Başkanı bile çiğ çiğ yerler gerekirse.
Kısacası Reza'cığım, fenalardasın. İnşallah elinde mahkemeyle pazarlık yapacağın bir şeyler vardır. Yoksa yandı Çukurova.

Wuuuuuuu adam çok cool değil mi ya, gülüşüne gurban.

Cidden bu adamı aklayıp serbest bırakanlara hesabını sorsak, ya da sormasak kesin kandırılmıştırlar...

Şimdi bu adamı Amerikan yetkililer konuşturursa bizim yüzde elli ne diyecek meraktayım.
Yine " şantaj, montaj " mı?
Yoksa " hükümeti kandırmış, buda paralelmiş" mi?

ya paralel dediler duymadın mı? ahahaha adama resmen paralel dedi gazetenin biri, bir de photoshop yapmışlar, ekşide ss almışlar dur bulursam atayım buraya

büdüt: https://pbs.twimg.com/media/CeJYX1QWAAAL9yi.jpg

Şu habere entry girin sürekli gündemde kaldıkça ve başlığı okudukça neşem yerine geliyor, beni bi gülme alıyor.

Bu haber bana aslında kötülerin er ya da geç cezasını bulacağını en azından umut etmeye devam edebileceğimi gösteriyor.

Ne bileyim sizde de aynıları olmuyor mu ya?

Umarım bu işin içinde diğer 17 Aralıkçılarda vardır ve Rıza üzerinden onlara da ulaşırlar, bi umut anam bi umut...

Anam ben dalgasını geçmiştim. Adamlar ciddi ciddi haberini yapmış
Yeminlen bir Nasreddin Hoca fıkrasının içinde yaşıyoruz
ya paralel dediler duymadın mı? ahahaha adama resmen paralel dedi gazetenin biri, bir de photoshop yapmışlar, ekşide ss almışlar dur bulursam atayım buraya

büdüt: https://pbs.twimg.com/media/CeJYX1QWAAAL9yi.jpg
Nasrettin hoca fıkrasında anlatılsa şunlar " ne kadar da abartı, yok artık " deriz bence.
Ama işte durum bugldüğümüzle kalıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…