zarfsız davetiyem ??

s&r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
716
1
96
Samsun
kızlar davetiyemizi seçtik aslında zarfsız bir model bu..ama annemler falan biz hiç zarfsız davetiye görmedik nasıı vercez falan dediler ne yapsak karar veremedim ben direk davetiyenin arkasına yazmayı düşünüyodum kart ortadan açılıyo ve yazı çıkıyo sizce nasıl yapayım

kızlar hiç yorum yapmamışsınız zarfa koysam mı koymasam mı sizce??

koyma bence ...boylede gayet hos ve orjınal duruyor

davetiyen çok güzel canım zarf olması şart değil ki benimde düğün kartım şekil bakımından çok güzeldi arkasına adı ve soyadını yazıp göndermiştik...Hayırlı uğurlu olsun şimdidenn .Allah mesut etsinn

Çok zarif duruyor, zarfa hiç gerek yok. Arka kısmına yazman yeterli canım

ay teşekkür ederim kızlar zarfa koyduğum zaman zarfı açacan sonra kartı açacan ondan sonra yazı gelcek uzuyo baya bi iş ben en iyisi bu şekilde kullanayım arkasına da simli kalemler var ya onlarla isim yazmayı düşünüyorum

Bence de böyle kalsın bej rengi simli bi kalemle isim yazarsın oldu bitti :) davetiyen çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun mutluluklar

benim de bu tarzdı.. biz koymadık. davetiyeci önermedi.tüm büyüsü bozulur dedi.. gayet rahat dağıttık. hiç de tepki almadım...

çok hoş
mutluluklar dilerim
bencede zarfa gerek yok
bu hali gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…