Anket zararını gördüğünüz halde değiştiremediğiniz özellikleriniz neler??

zararını gördüğünüz halde değiştiremediğiniz özellikleriniz neler??

• Aşırı Duygusallık,hataları başkalarında aramak

OY: 18 10,1%
  • Kararsızlık,tembellik,dedikodu yapmak

OY: 17 9,5%
  • Sabırsızlık,endişe,korku

OY: 40 22,3%
  • hedefsizlik,plansızlık,şımarıklık

OY: 6 3,4%
  • Şiddet, sinirlerine hakim olamamak,kavga etmek

OY: 27 15,1%
  • Başkalarının etkisinde kalmak,iletişimsizlik

OY: 12 6,7%
  • her zaman haklı olduğunu iddia etmek

OY: 9 5,0%
  • Yalan söylemek,hoşgörüsüzlük,herşeyi eleştirmek

OY: 1 0,6%
  • Maske Kullanmak(yerine göre),aşağılık kompleksi

OY: 1 0,6%
  • Diğer(lütfen Belirtiniz)

OY: 48 26,8%

• Ankete Katılan
    179
hic bir seyi unutamam iyi yada kötü esim kincisin der ama ne yapayım unutamıyorum iste

ben en son söylenecek lafı en başta söylüyorum bir türlü çeneme hakim olamıyorumkafamçokkarıştıçok konuşuyorum ben

patavatsızlığım maalesef
aklıma ne gelirse,kelimleri düzeltmeden lap diye söylemem çoğu zaman üzücü sonuçlar
doğurabiliyor.
:çok üzgünüm:

herkes hakkında iyi düşünürüm ve herkesi kendim gibi bilirim ama maalesef bu yüzden çok zaman üzülürüm,olmaz olsun bu huyumu bir türlü değiştiremiyorum.benim gibi olup bu huyunu değiştirebilen arkadaşlarım varsa lütfen yazsın.ne yapmalıyım ben?

hımm bakayım.... tembellik( son zamanlarda iyice tembel oldum) bir de şıklarda yok ama kendisinden hoşlanmadığımı o kişiye hemen belli etmek :dilcikar:

herkes hakkında iyi düşünürüm ve herkesi kendim gibi bilirim ama maalesef bu yüzden çok zaman üzülürüm,olmaz olsun bu huyumu bir türlü değiştiremiyorum.benim gibi olup bu huyunu değiştirebilen arkadaşlarım varsa lütfen yazsın.ne yapmalıyım ben?

Aynen beni anlatmışsın ne bir eksik ne bir fazla.......yenile yenile yenmesini öğreniriz inşallah bir gün..........

:smiley-cool:

aşırı derecede detaycıyım kolay kolay kimsenin farkına varamayacağı şeyleri cımbız gibi çıkarıyorum
ikincisi ise takıntılarım var

Çabuk sinirleniyorum ama bişey belli edemeyip içime atıyorum..
Aşırı merhametliyim..
Birisi bana ne kadar kötülük yapmış olursa olsun, yine de onun kötü durumunu duyarsam üzülüyorum..
Yardımcı olmaya kalkıyorum..
Çoğu zaman saflığım tutuyor, üstüne merhameti de kattık mı tam enayi oluyorum..
Bu huylarıma gıcık oluyorum... kafamçokkarıştı

kararsızlık sabırsızlık kendimi yerden yere vurmam ve kendime güvenemem bu huylarım dan şikayetçiyim istemiyorum ama elimde deil

Anketi açan benim ama ben cevap yazmamışım;
Çok sabırsızım bir şey ya olacaktır yada olmayacaktır anında yanıtını almalıyım bekleyemiyorum
Çok duygusalım ve herkezi kendim gibi zannetmem,hemen güveniyor olmam

Artık tabi eskiye göre hayat deneyimi kazandığım için yerine ve hakedene hak ettiği kadar değer veriyorum yerimseniben

Back