• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zarada da calısmak

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar lütfen konum hemen tasınmasın

zara calısan tanıdıklarını varmı sartları iyimis hatta zamanla yukselenler bile varmıs benim icin cok önemli bi firma lütfen cvp yazasanız sevinirim

ben basvurmustum hatta cagırılmıstım ama 3 asamalı dıye bılıyorum hemde satıs danısmanı olmak ıcn bıkac asamadan gecıyorsun. bende orayı ıstemıstım zamanında ama cok sukur devlete gırdım

Sartlar iyi ise calisma saatleri ve maas uyuyorsa dusun vence senmi calisacaksin.

kızlar lütfen konum hemen tasınmasın

zara calısan tanıdıklarını varmı sartları iyimis hatta zamanla yukselenler bile varmıs benim icin cok önemli bi firma lütfen cvp yazasanız sevinirim
Limoncu sen mi başlayacaksın bilmiyorum ama, dene bence.Çünkü iş iştir.Zorda olsa alışırsın bir zamandan sonra.

Zara'ya herkesi almazlar. Mülakatları falan vardır. Tecrübe falan isterler. Arkadaşım o kadar eğitimlere gidip çoğu yerde uzun süreli çalışmasına rağmen almadılar.

Limoncu sen mi başlayacaksın bilmiyorum ama, dene bence.Çünkü iş iştir.Zorda olsa alışırsın bir zamandan sonra.
bi yerden baslamak lazım bizim komsu cocugu sevgilisyle birlite girdiler cocuk 2 senede cıktı maası iyi diyodu kız baya calıstı önce kasaya sonra magaza yöneticisi sonrada müdür oldu hatta evlenirken izmirdelerdi kıza tayın verip müdür yaptılar 7 binde maası olmustu suan eskisehirdeler meselaa baska böyle örnek varmı diye bakıyorum zaten part time düsünüyorum onda bile askeri ücrete yakınmıs

aslında benim meslegim cagrı merkezi ama suan yok sanırm alım turkcel 11880 faan hepsinde calıstım deniz bank kredi kartı hepsi var ben de :))))))))

zarayı cok anlattılar bende simdi basvurdum netten duydukları var diye dedim burda vardır belki giden

Limoncu doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama sen şu pırlantalar içinde bir türlü karar veremeyen, yurt dışlarında sürekli tatil yapan parayı nereye harcayacağını bilemeyen hatun değilmisin?

Koca parası yemekten zevk alan hatta...

Çok şaşırdım ve adına çok sevindim güzel bir adım senin için en azından kendini aşmışsın bu çok güzel...

Konularınızı doğru bölümlere taşıyınız lütfen.

Back
X