Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limoncu sen mi başlayacaksın bilmiyorum ama, dene bence.Çünkü iş iştir.Zorda olsa alışırsın bir zamandan sonra.kızlar lütfen konum hemen tasınmasın
zara calısan tanıdıklarını varmı sartları iyimis hatta zamanla yukselenler bile varmıs benim icin cok önemli bi firma lütfen cvp yazasanız sevinirim
bi yerden baslamak lazım bizim komsu cocugu sevgilisyle birlite girdiler cocuk 2 senede cıktı maası iyi diyodu kız baya calıstı önce kasaya sonra magaza yöneticisi sonrada müdür oldu hatta evlenirken izmirdelerdi kıza tayın verip müdür yaptılar 7 binde maası olmustu suan eskisehirdeler meselaa baska böyle örnek varmı diye bakıyorum zaten part time düsünüyorum onda bile askeri ücrete yakınmısLimoncu sen mi başlayacaksın bilmiyorum ama, dene bence.Çünkü iş iştir.Zorda olsa alışırsın bir zamandan sonra.
aaaaaaaaa hic dikkat etmedim sagolll :))))))))))Da yi bitisik mi yazsam ayri mi diye dusunup karar veremeyip ikisin de mi yazmaya karar verdiniz?
Kim :)Da yi bitisik mi yazsam ayri mi diye dusunup karar veremeyip ikisin de mi yazmaya karar verdiniz?
Limoncuya diyorum baslik icin :)Kim :)
susss suss düzeltemedim zaten :))Limoncuya diyorum baslik icin :)
Ay em sori limoncu :))susss suss düzeltemedim zaten :))
niye zenginler calısmıyomu sabancı yata yata zengin olmadı heraldeLimoncu sen çok zengin değil miydin ya :)
Aklımda öyle kalmışsın
Ne dalga geçmesiniye zenginler calısmıyomu sabancı yata yata zengin olmadı heraldeMune böyle dalga gecen arkadaslarda var aramızda ne yazık ki
Farketmedim hic. IlahiDa yi bitisik mi yazsam ayri mi diye dusunup karar veremeyip ikisin de mi yazmaya karar verdiniz?