Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zara Pink Flambe favorim VS Tease muadili. Zara Black Amberde güzeldir annem kolay kolay her parfümüme tepki vermez bunu bende beğenmişti. Buda D&G the one muadiliymis Zara Ligtly Bloom tam yazlık bir koku. Zara oriental tarzım değil elden çıkardım Zara red templation buda baccarat rouge muadiliydi yine tarzım değil Zara Femme bana biraz hipnotic poison girl gibi kokuyor cıks beğenemedim Zara Red vanilla buda la vie est belle muadili kırmızı meyveli şekerli bir koku uzun kullanımda beni baydi sadece 30 ml şişesini bitirebildim. Zara Fields at Ninghtfall son zamanlarda popüler oldu Z&V this is her muadiliymis merak ettim denemek için 30 ml boyunu ikinci elden aldım. Şişesinde çok güzel kokuyor evet ama nedense benim tenimde kentin tereyağlı sütlü bayram şekeri gibi kokuyor bir an önce bitirip büyük boyuna gecmicem.