• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zar Adam - Luke Rhinehart

ben de aldım 50 sayfa falan okuduktan sonra çöpe attım saçma ve sıkıcı almayın derim kesinlikle:olmaz:

kitabı yarıda bırakmak adetim değildir. sadece gerçekten kötü çevirileri bırakırım. bu kitaptan 250 sayfa okudum bitiricem bitiricem diye kendimi yedim adeta. olmadı bitiremedim. ama gerçekten kötü olaslıksız ile kıyas kabul etmez. sadece kapakları benziyooo o kadar.

Her ne kadar sıkılsam da kitabı bitirmek için inat etmiştim.. Ve bitirmiştim de... Ama şimdi düşünüyorum da yarıda bıraksaydım da bir şey kaybetmeyecekmişim...

228. sayfasındayım su anda. Evet fazla cinsel konuları işlemiş ama irade ve karar gücü olarak değerlendirsek fena kitap değil.ever adam fawer kadar başarılı değil belki ama yinede atılacak bir kitao. özellikle alışkanlıkları ile ilgili bölümde luke karakteri çok iyi işlenmiş. Bitirdikten sonra mutlaka genel bir yorum da yazacağım.

sevgilerimle,

ığrenç! Ben kitap koleksiyonu yapan biriyim.Severim bana göre bu zenginliktir.Dönüp dönüp okurum hatta.Ama bu kitabı rafıma koymayı bile düşünmüyorum hiçbir şey katmaz adama!

İğrenç! Ben kitap koleksiyonu yapan biriyim.Severim bana göre bu zenginliktir.Dönüp dönüp okurum hatta.Ama bu kitabı rafıma koymayı bile düşünmüyorum hiçbir şey katmaz adama!

adamın her zar atışında sadece fizyolojik olarak değil psikolojik olarak nasıl o hayatları yaşadığını nasıl görmüyorsunuz? Hayatını yeniden yaşamak isteyen birçok insan için neler yapılabileceğinin örneğidir bu.

kötü kitap yoktur, kusura bakmayın ama çok adaletsizce eleştiriyorsunuz.

evet kitabında sekse çok yer açmış ama psikoanalizide güzel kaleme almış rhineheart fakat okurken düşünmedimde değil acaba böyle bir yaşantım olsaydı diye tabi kesinlikle yazar gibi yapmazdımkaydirigubbakcemile4

insanların fikirleri değişebilir şahsen ben çok sevdim kitabı belden aşağı kısımları aldırmazsanız iyi olur.zar adamdan sora zar adamın peşindeyide okudum bağımlılık yaptı.

İğrenç! Ben kitap koleksiyonu yapan biriyim.Severim bana göre bu zenginliktir.Dönüp dönüp okurum hatta.Ama bu kitabı rafıma koymayı bile düşünmüyorum hiçbir şey katmaz adama!

aynen öyle, sana katılıyorum...bulanık,iğrenç pis bir su gibi bu kitap...
kötü kitap yoktur diyenlerede derim ki: bal gibi vardır!,herşeyin iyisi,kötüsü olabileceği gibi.. en azından aldığım eğitim bunu destekliyor...

kitap bana göre zaman kaybından başka birşy değil bende 100e kadar gelip bıraktım. bi kere acayip derece çok cinsellik içeriyor.konusu saçma. karakterlerden de nefret ettim. arkadaki yorumlara bakp almıştım. ama o yorumların hiçbirini hakketmiyor.adam fawerin tırnağı olamaz.

bide ikincisini çıkarmş sanki birinci kitabı süperdi :olmaz:

son aldığım kitapların arasında o da vardı daha başlamamıştım ama kitapla ilgili yazıları okudukça şimdiden soğudum.Keşke almadan önce buraya bakmış olsaydım.Halbuki hayatınız değişecek diyordu kitabın arkasında demekki hayatı değiştirmekten ziyade insanların nefret duygularını arttırıyormuş

Çok sıkılmadım okurken ama nefret ettim :kızgın:[/QUOTE]

Ben de çok güldüm buna. :roflol: :roflol: :roflol:

bende şu an bu kıtabı okuyorum kızlar 385 falandayım sanırım benı savunmasını yaptıgı kısım cook ama cookk bunalttı :20:inanın cok saçma bi kitap zarin rakamlarına deger verıyor ve bunların içinde tecavuz kişye zarar verme vs de var yapıyor ne gelıyorsa:57: .gaylıgı bıle denıyor.. herhlde 15 frklı kadınla ilişkiye girmiştir şmdiye kadar. zarda cıktı dıye karısını cocuklarını terk edıyor insanların ancak kişiliklerinden kurtularak kendilerini özgr bırakbılecegını savunuyor farklı durumlarda farklı kişiliklri oynmk gerekir dıyor bır nevi şizofreni gibi .bana hiç birşey katmadı açıkcası ama kıtabı bıtırmek istiyorum yarım kalsn istemıyorum kızlarr:79:

Back