• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zar Adam - Luke Rhinehart

h_i_s

OĞLUM BERKİN'İM <3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
8.325
36
163
Arkadaşlar Zar Adam ı okuyan var mı?

Yorumlarınız nelerdir, daha dün başladım, 50 sayfa kadar okudum, bana içinde çok fazla cinsel öğe var gibi geldi, bir de düşünceler ve insanların konuşmaları çok belden aşağı gibi... Adam Fawer kadar iyiy olduğunu söyleyenler oldu ama açıkcası Adam Fawer daki anlatım dilini ve sürükleyiciliği henüz yakalayamadım. Siz neler diyorsunuz?

Anlaşıldı bu kitabı okuyan olmamış kaydirigubbakcemile3

Valla bitirdim bitirmesine çok oldu ama pek de tavsiye etmiyorum doğrusu... Ben biraz sıkılarak okudum, daha doğrusu bana pek bi katkısı olmadı, ama okumuş olayım diyorsanız okuyun derim... Eğlenceli öğeler de var sonuç da...

cnm bnde okumaya calıstım o kıtabı cok buyuk umutlarla almıstım olasılıksız tarzı bı kıtap dıe ama malesef aradıımı bulamadım vede btrmeden bıraktım bncede cok cınsel oge ıcerıo ve bı psıkyatrstın bole sacma bı ıs ıcıne grmesı ne bılım ya cok bos geldı bna hıc begenmedım :1no2:

ben başka forumlarda da yazmıştım.şimdiye kadar okurken sıkıldığım kitaplar oldu ama bu kadar nefretle okuduğum olmamıştı.bir kitaptan sıkılırsınız ama içi doludur size bir şeyler katar ama bu kitap tamamen bir mantıksızlık örneği.herkese söyleyebilirim bence zamanınızı boşa harcamayın bu kitabı okuyup da,kitabı okurken çok sinirlendim gerçek olduğunu düşündükçe daha da sinirlendim ama başladım bir kere bitirmeliyim diye düşündüğüm için okudum.

beni sinirlendiren kitapta cinselliği açıkça yazmaları değil o konuda hiç tahmin etmediğim kitaplarda daha açıklarını okudum ama sinirlenmedim de kızmadım da..bu kitap da beni kızdıran bir psikiyatr nasıl olurda insanların hayatını böyle mahveder.kendisininkini etmesi onun tercihi ama başka insanların hayatını mahvetmek ve de bunu utanmadan yazmak çok düşündürücü ve sinir bozucu ama bunları gerçek olduğunu söyledikleri için söylüyorum.gerçi kurgu bile olsa hoşlanamam yinede.

bende merak ediyorum bu kitabı biraz psikolojik sanırım o yüzden hep alsam mı almasam mı diyorum pek sevdiğim bir tarz değildir...

kitabı alalı çok oldu ama henüz okuma fırsatım olmamıştı. yorumları okuyunca üzüldüm . Çünkü ben de Olasılıksız tarzı birşey beklemiştim açıkçası. Demek ki bu kitap rafta epey bir süre bekleyecek.

bende merak ediyorum bu kitabı biraz psikolojik sanırım o yüzden hep alsam mı almasam mı diyorum pek sevdiğim bir tarz değildir...

Maalesef psikolojik bir kitap değil canım, hiç Mehmet Rauf un Eylül ü kadar olabilir mi? İçi boş, zar atışlarıyla insanın kişiliğinin değişmesini anlatan abuk subuk bir kitap.... :1no2:

kitabı alalı çok oldu ama henüz okuma fırsatım olmamıştı. yorumları okuyunca üzüldüm . Çünkü ben de Olasılıksız tarzı birşey beklemiştim açıkçası. Demek ki bu kitap rafta epey bir süre bekleyecek.

Ben de Olasılıksız gibi dedikleri için almıştım ama okuyunca hiç de öyle olmadığını anladım. Çok sıkılmadım okurken ama nefret ettim :kızgın:

Çok sıkılmadım okurken ama nefret ettim :kızgın:[/QUOTE]

süper bir yorum olmuş :roflol::roflol::roflol:

yarısına kadar geldim daha da elimi sürmedim. çok saçma sapan. birde arkasında kahkahalarla okuyacaksınız ahayatınız değişecek gibi yorumlar var.. nasıl bir beyin yapısıyla okumak lazım acaba bu kadar etkilenmek için..

sanırım devamı da çıkmış bu kitabın. ama henüz zar adamı bile okuyamadım yorumları okuduktan sonra

Anlaşıldı bu kitabı okuyan olmamış kaydirigubbakcemile3

Valla bitirdim bitirmesine çok oldu ama pek de tavsiye etmiyorum doğrusu... Ben biraz sıkılarak okudum, daha doğrusu bana pek bi katkısı olmadı, ama okumuş olayım diyorsanız okuyun derim... Eğlenceli öğeler de var sonuç da...

Son zamanlarda adını sık duyduğum kitaplardan biri... ama nedense içimden okumak gelmedi.. Adına mı sinir oldum bilmiyorum.. :roflol:

Her neyse.. Sevgili HıS senin önerilerini dikkate almayı genelde tercih ediyorum, biliyorsun..

"Katkısı olmadı" cümlen yeterlidir benim için.. Harcanan zaman katkı yapmayacaksa, TV seyrederim daha iyi.. :roflol:

Böylelikle "Zar Adam" muamması zaman harcanmadan kapanmıştır benim için..

Teşekkürler.. a.s.

ben de methini duyduktan sonra almıştım bu kitabı..
yarısına bile gelmeden bıraktım..
çok sıkıcıydı..
tavsiye etmiyorum pek..
zevkler ve renkler tartışılmaz, belki beğenenler vardır ama ben hiç sevmedim..

yarısına kadar geldim daha da elimi sürmedim. çok saçma sapan. birde arkasında kahkahalarla okuyacaksınız ahayatınız değişecek gibi yorumlar var.. nasıl bir beyin yapısıyla okumak lazım acaba bu kadar etkilenmek için..

benim gibi bir beyin yapısıyla okusaydınız kitabın gerçekten iannaılmaz olduğunu anlardınız.bence kitap superr.hayattaki en büyük yanlışımızı kararsızlık oluorr.buda bunun yöntemini göstermiş sadece.bence herkes okumalı bu kitabı.

Son zamanlarda adını sık duyduğum kitaplardan biri... ama nedense içimden okumak gelmedi.. Adına mı sinir oldum bilmiyorum.. :roflol:

Her neyse.. Sevgili HıS senin önerilerini dikkate almayı genelde tercih ediyorum, biliyorsun..

"Katkısı olmadı" cümlen yeterlidir benim için.. Harcanan zaman katkı yapmayacaksa, TV seyrederim daha iyi.. :roflol:

Böylelikle "Zar Adam" muamması zaman harcanmadan kapanmıştır benim için..

Teşekkürler.. a.s.

Ben teşekkür ederim canım....a.s.

Sen televizyon izle püsküütüm daha iyi kaydirigubbakcemile3

benim gibi bir beyin yapısıyla okusaydınız kitabın gerçekten iannaılmaz olduğunu anlardınız.bence kitap superr.hayattaki en büyük yanlışımızı kararsızlık oluorr.buda bunun yöntemini göstermiş sadece.bence herkes okumalı bu kitabı.

Fikirlerine katılamayacağım ama saygım sonsuz.... Sonuçta herkesin bakış açısı ve okuduklarından anladıkları farklı oluyor.... yerimseniben

Evet, hayattaki en büyük yanlışımız kararsızlık oluyor. Doğru. Kitap da bunun yöntemini göstermiş. Bu da doğru.... Ama gösterdiği yöntem bence yanlış.... Çünkü kararı zarın vermesini istiyor, bir şans faktörünün yanii... :1shok:

ışte problem de burda zaten.... Çünkü içinde bulunulacak en kötü kararsızlık bile, bir şans faktörünün vereceği en iyi karardan daha iyidir!.....

Son düzenleme:
anlaşılan çoğu kişi benle aynı fikirde :) brz okudum çok sıkıcı buldum dayanamadım bıraktım :)

bu kitap için başlık açıldığını bilmiyordum :). şansa gördüm. Evet ben de kitabı sevmeyenlerden hatta yarım bırakanlardanım. Bir arkadaş kararsızlığın hayattaki en büyük yanlış olduğunu ve bu kitabın bunu gösterdiğini söylemiş. Doğrusu kitabın bu yanlışı gösterdiğinden emin değilim. Bende bıraktığı izlenim daha çok bu tür kararlar almak ve kendimiki de dahil olmak üzere çevremdekilerin hayatını da mahvetmek yerine kararsız kalırım çok daha iyi olur idi.. Kısaca gelişmiş toplumun bunalım bir tipi kendi çapında hayatında heyecan yaratmaya çalışmış.

bu kitap için başlık açıldığını bilmiyordum :). şansa gördüm. Evet ben de kitabı sevmeyenlerden hatta yarım bırakanlardanım. Bir arkadaş kararsızlığın hayattaki en büyük yanlış olduğunu ve bu kitabın bunu gösterdiğini söylemiş. Doğrusu kitabın bu yanlışı gösterdiğinden emin değilim. Bende bıraktığı izlenim daha çok bu tür kararlar almak ve kendimiki de dahil olmak üzere çevremdekilerin hayatını da mahvetmek yerine kararsız kalırım çok daha iyi olur idi.. Kısaca gelişmiş toplumun bunalım bir tipi kendi çapında hayatında heyecan yaratmaya çalışmış.

zaten bende gitsin adam öldürsün tecavüz etsin die düşnmüorum.hayatta bazen şansada ihtiyacımız var.hayatta aldığımız bazı kararların acısını çok çektiğimiz olmuyormu.demek istediğim bazen bunu şansa bırakmak akılcı mantıklıı.uçlarda değil tabikii.ama yöntem doğru.

Back