nihayet bugün saat 1 de genel anestezi altında rahim filmim çekildi ama beni hazırlarlarken ve o masaya yattığımda zangır zangır titriyodum anestezili olacağıma rağmen
hayatımda ilk defa narkoz aldım çok tuhaf bi duygu yaklaşık yarım saat sonra uyanmışım uyandığında sarhoş gibiydim
Allah ıma şükürler olsun hiç ağrım sızım olmadı ve en önemlisi de her iki tüpüm de açıkmış ve rahmim düzgünmüş şükürler olsun Allah ıma...
bebeğime bi adım daha yaklaştığımı hissediyorum....
bütün isteyenler bi gün minik kelebeklerine kavuşur inşallah...amiin...a.s.
evet canım doğru hatırlıyosuncanım yanlış hatırlamıyorsam sen bir düşük yapmıştın değil mi?ne kadar zamandır bekliyorsun?
evet canım doğru hatırlıyosun
mayıs 2007 de düşük yapmıştım ben 1 ay korunduk ardından bekliyorum işte buay klomen kullanıyorum bakalım nolacak
benim için dua edin arkadaşlarım olur mu?
evet canım doğru hatırlıyosun
mayıs 2007 de düşük yapmıştım ben 1 ay korunduk ardından bekliyorum işte buay klomen kullanıyorum bakalım nolacak
benim için dua edin arkadaşlarım olur mu?
canım benim yaa çook teşekkür ederimcanım bende şubat 2007'de düşük yaptım,3 ay korundum ama hala bekliyorum malesef..doktorum 1 yıl olmadan tedaviye başlamak istemiyor,birde rahimde iltihaplanma var bende önce ondan kurtulmam lazım..sanırım bizim durumumuz psikoljik canım,çünkü biz bunu 1 kez başardık...hep umutlu olup dua etmeliyiz..rabbim tez amanda seni meleğine kavuşturesun canım..bundan sonra sende dualarımdasın...
canım benim yaa çook teşekkür ederim
evet haklısın biz bir kere hamiş olduk yine olucaz Allah ın izniyle...
canım benim yaa çook teşekkür ederim
evet haklısın biz bir kere hamiş olduk yine olucaz Allah ın izniyle...
canım çok özür dilerim ben gelemiycem galibe bizim eve doğalgaz döşeniyocts en geç saat 1 de dükkanda ol cnm
anuşka ablam bizi götürecekŞeniz