zangır zangır titredim ama nihayet bitti atlattım...

çok teşekkürler canlarım yaa sağolun
inşallah bebeğime bi adım daha yaklaşmışımdır...

allah yardimcin olsun tiviti, insallah sen kalbini ferah tut gerisi allaha kalmis. insallah burdan seninde guzel haberlerini aliriz...

dogum aninda aklima gelirse senin icin dua edicem canim:)

Canım çok çok geçmiş olsun. Ama bak ne mutlu ki kötü bişey çıkmamış. Sen de en kısa zamanda hamişler arasına katılırsın inşallah.​

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun allah senin ve hepimizin yüzünü güldürsün güzel sağlıklı bebişlerle........

inşallah canım benim sağlıklı bi bebek alırsın kucağına.rabbim güldürür yüzünü

tiviti geçmiş olsun canım bebeğine bence bir adım daha yaklaştın bak gör şeker demişti dersin dualarım seninle inşallah buradan haberini alacağım sende meleğine kavuşacaksın bir gün o gün umarım en kısa zamanda gelir moralini yüksek tut canım

gecmis olsunn,tuplerin acikmis ne mutlu sana. ne kadar surdu bu islem? ve sonrasi icin nelere dikkat etmeni onerdiler?

allah yardimcin olsun tiviti, insallah sen kalbini ferah tut gerisi allaha kalmis. insallah burdan seninde guzel haberlerini aliriz...

dogum aninda aklima gelirse senin icin dua edicem canim:)
Allah senden razı olsun canım bunu söylemen bile yeterli ismim banu...a.s.

geçmiş olsun canım ALLAH sağlıkla bebeğini doğurmayı nasip etsin

gecmis olsunn,tuplerin acikmis ne mutlu sana. ne kadar surdu bu islem? ve sonrasi icin nelere dikkat etmeni onerdiler?
canım ben genel anestezi ile yaptırdığım için saat 1 de röntgen odasına girdim hazırlandım sonra anestezi uzmanı geldi ve çok tuhaf bi şekilde uyudum uyandığımda beni sedyeden yatağıma alıyolardı saat 2 ye geliyodu
sonrasında kanamam ve ağrım olmadı Allah a şükür sadece şuan anestezi verdikleri iğne batırılan damarım acıyo çok az
ve 2 gün ilişki,banyo yasak.....a.s.

çok sevidnim banucuk
hadi sağsalim atlattın...inşallah bu ay alırsın güzel mutlu haberleri..inşallah
:nazar:

canım ben genel anestezi ile yaptırdığım için saat 1 de röntgen odasına girdim hazırlandım sonra anestezi uzmanı geldi ve çok tuhaf bi şekilde uyudum uyandığımda beni sedyeden yatağıma alıyolardı saat 2 ye geliyodu
sonrasında kanamam ve ağrım olmadı Allah a şükür sadece şuan anestezi verdikleri iğne batırılan damarım acıyo çok az
ve 2 gün ilişki,banyo yasak.....a.s.

anladim, tesekkurler..sonrasinda mikrop kapmamasi icin extra itina gerekiyormus, aman dikkat et..

Canım geçmişolsun bak ne güzel tüplerin açıkmış,Bebebğine bir adım daha yaklaştın,en kısa zamanda daha güzel haberlerle hamişlik başlığı açıcaksın burda.Canım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın.Allahım sağlıklı,hayırlı evlatlar versin bizlerea.s.

canım geçmiş olsun, rabbim fazla bekletmeden sağlıkla sıhatle bebişine kavuştursun. bende önümüzdeki ay çektirecem ama çok korkuyorum.

kızlar bende çektirdim korkulacak bişey değil bu kadar korkmayın ya 15 dakika filan sürüyo narkoz almadan çektirdim korkmayın sakın bende narkoz almak istediğimi söylediğimde ordaki kızlar gülmüştü inanın bana vücudunuza boşa narkoz verdirmeyin bu arada geçmiş olsun tiviti rahim filiminden sonrada hemen hamile kalınıyo çektirenlerde aynı şeyi söylüyo inşallah hamiş kalırsınız

Tiviti arkadaşım çok geçmiş olsun.
Çok mu korktun sen öyle?
Bişey hissetmedin ki uyudun uyandın işte.
Umarım bir sorun yoktur ve hamile kalırsın canım.
Sevgiler....a.s.

canım çok özür dilerim ben gelemiycem galibe bizim eve doğalgaz döşeniyo
ama çokistiyodum gelmeyi
inşallah bidahaki sefere canım bana kızmayın olurmu miracım

küstüm bileeeeeeee:dilcikar:eşin evde olmuyomu o dursun cts günü evde
seni elin adamlarıyla yalnızmı bırakacak
aşkolsunnnnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

CANIM GEÇMİŞ OLSUN.
KELEBEĞİNE 1 ADIM DAHA YAKLAŞTIN :))
iNŞALLAH BİR DAHAKİ MESAJINDA "TİTREDİM AMA DEĞDİ, HAMİLEYİM" YAZARSIN.

SEVGİLER...

tiviticim geçmiş olsun canım rahim filminden hemen sonra hamile kalınıyor diyen arkadaşlar doğru söylüyorlar canım ben şubat 20 de çektirdim rahim filmini hala adet olmadım ve sabah test yaptım ikinci cizgi açık pambe çıktı arkadaşlar kesin hamilesin diyorlar canım inşallah sende aynı sonucu alırsın buay

X