Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç gün önce boşanıyormuşsunuz, üç günde ne oldu da çarşambayı bekler hale geldiniz? Çarşamba günü ne olacak ben en çok bunu merak ediyorum?
Işte bunların hepsi amariganin oyunlarıUranyumun zararları
Liseyi bile bitirmeden 'koca' diye kaçıp 19 yaşında kucağında bebeğiyle bosanmak isteyen biri. Yine de kendi özgür iradesiyle ve korunarak ilişkiye girmiş kadınlara '3 yıldır evlenmeyen erkek zaten evlenmez senle/bebeğin olsa terkediliceksin' tarzı yorumlar yapmaya gocunmuyor...Kendisi 3 gün önce nasıl boşanacağım nerelere gideyim diye soru soruyor ama başka bir üyeye 3 senede evlenmediği için ve beraber olduğu için dalga geçer gibi 3 sene de de evlenemediyseniz falan diye küçümsüyor aklınca. Birde olan çocuklara oluyor yazmış kendisi resmi nikahiyla evlenmiş ve sanki olan çocuğuna olmamış gibi ?? Millete akıl veriyor. Cidden allah akıl fikir versin.
The platform gelmıs netflıx e dun gece izledim ve bayıldım izlemediyseniz tavsiye ederim.Liseyi bile bitirmeden 'koca' diye kaçıp 19 yaşında kucağında bebeğiyle bosanmak isteyen biri. Yine de kendi özgür iradesiyle ve korunarak ilişkiye girmiş kadınlara '3 yıldır evlenmeyen erkek zaten evlenmez senle/bebeğin olsa terkediliceksin' tarzı yorumlar yapmaya gocunmuyor...
Oyalanma konusuna gelirsek. Çarşamba dediğine 7 gün var. İndir telefonuna pugb gibi oyun, oyna dur. Zaten bebeğin de varmış. Zaman öldürürsün bol bol.
Ya da netflix indir. Sadece 16 lira. Aradığın neredeyse butun filmler diziler var. Basla heyecanlı bir diziye, onu izlicem diye geçer zaten zaman
Liseyi bile bitirmeden 'koca' diye kaçıp 19 yaşında kucağında bebeğiyle bosanmak isteyen biri. Yine de kendi özgür iradesiyle ve korunarak ilişkiye girmiş kadınlara '3 yıldır evlenmeyen erkek zaten evlenmez senle/bebeğin olsa terkediliceksin' tarzı yorumlar yapmaya gocunmuyor...
Oyalanma konusuna gelirsek. Çarşamba dediğine 7 gün var. İndir telefonuna pugb gibi oyun, oyna dur. Zaten bebeğin de varmış. Zaman öldürürsün bol bol.
Ya da netflix indir. Sadece 16 lira. Aradığın neredeyse butun filmler diziler var. Basla heyecanlı bir diziye, onu izlicem diye geçer zaten zaman