• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZAMAN

Rahat insanlara gercekten batiyor.
Subatin basindan beri erken dogum tehlikesinden dolayi evden cikamiyorum desem yeridir.
Vaktimi kitap okuyarak, merak ettigin tarihcilerin soru cvp videolarini izleyerek,
Dizi izleyerek dolduruyorum. Cogu zaman yemek bile yapmiyorum yapildigi icin ve bana gunler o kadar kisa geliyorki.
Erkende kalkiyorum. Halimize sukredelim evde hasta yatmak zorunda kalmakta vardi..

Üç gün önce boşanıyormuşsunuz, üç günde ne oldu da çarşambayı bekler hale geldiniz? Çarşamba günü ne olacak ben en çok bunu merak ediyorum?

Kendisi 3 gün önce nasıl boşanacağım nerelere gideyim diye soru soruyor ama başka bir üyeye 3 senede evlenmediği için ve beraber olduğu için dalga geçer gibi 3 sene de de evlenemediyseniz falan diye küçümsüyor aklınca. Birde olan çocuklara oluyor yazmış kendisi resmi nikahiyla evlenmiş ve sanki olan çocuğuna olmamış gibi ?? Millete akıl veriyor. Cidden allah akıl fikir versin.

Bu arada konu açma kurallarını pek bilmiyorum ama zaman geçmiyor diye konu açmak saçma değil mi ? Herkes evde genel olarak herkes sıkılıyor hepimiz ayy zaman geçmiyor diye konu mu açalım bin tane ?
Bak netten ne yapabilirsin ilgini çeken şeylere.
Mune Mune

Kendisi 3 gün önce nasıl boşanacağım nerelere gideyim diye soru soruyor ama başka bir üyeye 3 senede evlenmediği için ve beraber olduğu için dalga geçer gibi 3 sene de de evlenemediyseniz falan diye küçümsüyor aklınca. Birde olan çocuklara oluyor yazmış kendisi resmi nikahiyla evlenmiş ve sanki olan çocuğuna olmamış gibi ?? Millete akıl veriyor. Cidden allah akıl fikir versin.
Liseyi bile bitirmeden 'koca' diye kaçıp 19 yaşında kucağında bebeğiyle bosanmak isteyen biri. Yine de kendi özgür iradesiyle ve korunarak ilişkiye girmiş kadınlara '3 yıldır evlenmeyen erkek zaten evlenmez senle/bebeğin olsa terkediliceksin' tarzı yorumlar yapmaya gocunmuyor...
Oyalanma konusuna gelirsek. Çarşamba dediğine 7 gün var. İndir telefonuna pugb gibi oyun, oyna dur. Zaten bebeğin de varmış. Zaman öldürürsün bol bol.
Ya da netflix indir. Sadece 16 lira. Aradığın neredeyse butun filmler diziler var. Basla heyecanlı bir diziye, onu izlicem diye geçer zaten zaman

Liseyi bile bitirmeden 'koca' diye kaçıp 19 yaşında kucağında bebeğiyle bosanmak isteyen biri. Yine de kendi özgür iradesiyle ve korunarak ilişkiye girmiş kadınlara '3 yıldır evlenmeyen erkek zaten evlenmez senle/bebeğin olsa terkediliceksin' tarzı yorumlar yapmaya gocunmuyor...
Oyalanma konusuna gelirsek. Çarşamba dediğine 7 gün var. İndir telefonuna pugb gibi oyun, oyna dur. Zaten bebeğin de varmış. Zaman öldürürsün bol bol.
Ya da netflix indir. Sadece 16 lira. Aradığın neredeyse butun filmler diziler var. Basla heyecanlı bir diziye, onu izlicem diye geçer zaten zaman
The platform gelmıs netflıx e dun gece izledim ve bayıldım izlemediyseniz tavsiye ederim.
Konu sahıbı dogum yapacagi ıcın mı carsambayı bekliyormuş bende bosanma davası görülecek sanıp cevap verdim 😂

Ya valla bazen insanların konuları okuyunca çaresiz durumda görüp üzülüyorum ama böyle saçma sapan cahilce kendine ve çocuğuna yaptığı yetmiyormuş gibi başkalarını 1 gr akillariyla küçümsemeye çalıştıklarını görünce sinir oluyorum. Bunlar buralara böyle konular açıyor ama nikâhım var nikahli kocam var diye de ise yaramaz kocalarini birsey sanıyor. Ciddi aciyorum hallerine.
Bu arada kendisinin yerine de olsam ne yapayim diye sormak yerine önce çocuk buyutulmesiyle, psikolojisiyle ılgili sonra da bundan sonraki hayatı için ne yapabileceği hakkında araştırmalar yapardım. Zaman geçmiyor diyor ya arkadaş. Hiç bişey yapmıyorsan youtubedan bir tasarım programı, çat pat bir dil falan öğrenmeye çalışsa keşke başkalarına akıl vereceğine kendine bir hayri olur.

Back
X