Zaman zaman o zaman ne zaman?

sen bilirsin canım ben senin için demiştim sonuçta ne kadar erken o kadar iyi bak yaklaşık iki aydır hasta olmuyorsun sen dimi bu da kötü stres olursun sürekli sinirli olursun kötü yani

guzum zaten sinirden stresten olmadım bu ay çok stresli geçirdim nefes alamamam da bundanmışş sakinleştirici vurdular...

cnm benm inş. Sende bugün güzel haberler alırsın hiç takma kafana rahatlamaya bak karnında bir mucize var ona dokun hisset ne bilim mutlu ol cnm benm...

teşekkürler canım inş güzel haberler alır paylaşırım senle mutluyum ama rahat değilim ne olcak ne biticek diye

çok sağol canım inş hepimizin yardımcısı olsun yaradanım Eee ne var ne yok anlatsana yarın çalışıyormusunuz biz öğlene kadar sanırım

bilmiyorum cnm ya vallahi de
heralde yavaş yavaş hasta oluyorum
doktor da yok bayrama denk geldi ne yapcam(((((öbür aya kaldııı

özgeee canım günaydınnn nasılsın dün biz keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını dinlicez dün çok heyecanlandım biliyormusun çok değişik bir duygu doktor herşey çok güzel dedi şükürler olsun

Çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun tatlımmmmm :)

Çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun tatlımmmmm :)

çokk teşekkür ederim canım dün çok heyecanlandım doktor bana bir şey soruyor ben başka bir şey söylüyorum allah bu duyguyu herkeze yaşatsın istiyen canım bu arada sen nerelerdesin kaç gündür ?????

çokk teşekkür ederim canım dün çok heyecanlandım doktor bana bir şey soruyor ben başka bir şey söylüyorum allah bu duyguyu herkeze yaşatsın istiyen canım bu arada sen nerelerdesin kaç gündür ?????

Amin canım inşallah bize de nasip eder o duyguyu , ben evdeydim canım rahatsızdım 4 gündür. bugün geldim işe

ya bir anda oldu ne oldugunu anlayamadım halsizlik istifar sanırım cam acık yattık o yüzden rahatsızlandım baya

geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık havalar değişiyor bir sıcak bir soğuk oluyor benimde sürekli kasıklarım ağırıyor büyük ihtimalle üşütüyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık havalar değişiyor bir sıcak bir soğuk oluyor benimde sürekli kasıklarım ağırıyor büyük ihtimalle üşütüyorum

üşütme sakın canım , ağrının olması bebekden dolayıda olabilir belki doktornla konustunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…