Zaman zaman o zaman ne zaman?

iyiyim cnm sen nasılsın dün camiye gittik çok güzeldi bol bol dua ettim :)))

iyi canım allah kabul etsin dularını ben ramazanda hemen hemen her gün gittim camiye her sene gidiyorum gerçi bende dün ama sıcaktı fazla duramadık cami de peygamber efendimizin sakalı şerifi getirmişler biz görmedik biz derken komşumla gittim çok üzüldüm yaa(

evet bizde duramadık sakalı şerife de bugün bizim mahalledeki camiye gelcekmiş inş. Orayaa gtcez amin cümlemizin dualarını kabuletsin rabbimm:))

yok canım burdayım günaydın sor tabii

dün o dediğim nefes alamama için doktora gittik acile
diyazem iğnesi yaptılar gebelik flan varmı diye sordular yok dedim inş. Yoktur demi sence hala bişey yoktur..
Bir de sabah leke gelmiş yani günlük pedim batmış çok fazla değil çok az da değil bende bozdum orucumu((( keşke bugün hastalığım tam olarak başlasada yarın doktora gtsem((

canım olmuş olsaydı testte çıkardı o konuda şüphen olmasın ama inş hemen adet olursunda biran önce gidersin doktora ama sen ilaçı kulanmıyorsun ki doktor dedi sana kulan ama sen bekliyorsun neyse sen bilirsin cnm bende bugün doktora gidicem :) bakalım ne diyecek merak ediyorum

cnm ilacı kullanmadım çünkü sabah akşam tok diyor ben gece içsem bi de akşam iftardan sonra içsem zaten oruç bitti sonrada sabah akşama dönsem düzensiz olur diye içmedim hem baktım şimdi hastaneye benm doktor yok biraz daha beklesede bayramdan sonraya gelse ertelemem lazım bi şekilde:))

sen bilirsin canım ben senin için demiştim sonuçta ne kadar erken o kadar iyi bak yaklaşık iki aydır hasta olmuyorsun sen dimi bu da kötü stres olursun sürekli sinirli olursun kötü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…