Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş canım inş verirsin kardeşine çok selam söyle bizlerden çoookkk sevindim gelmesine bende kısa sürede yaşarım senin yaşadığın heyecanı canım :)))

Baş üstüne canım benim :) inşallah sende yaşarsın cok guzel bır heyecan bu

Son düzenleme:
baş üstüne canım benim :) inşallah sende yaşarsın cok guzel bır heyecan bu

yaa kızlar artık sabrım kalmadı hasta olsam da bari testlerim yapılsaaa yaa hiç bu kadar istememiştim olmayı o yok bu yok ne olcak benm halim hapa başlarsam bu süre uzayacak daha da offfffffff(((((((

yaa kızlar artık sabrım kalmadı hasta olsam da bari testlerim yapılsaaa yaa hiç bu kadar istememiştim olmayı o yok bu yok ne olcak benm halim hapa başlarsam bu süre uzayacak daha da offfffffff(((((((

Belki olmayacaksın hasta belki bebişin senınle nerden bılıyorsun canım

özge canım çok stres yapma inş en kısa sürede neticeye varırsın :))) ama sıkıntı yapma canım ne olur kendine yapıyorsun sadece düşünmemeye çalış başka konulardan konuşalım bak arkadaşın kardeşi askerden geliyormuş inş benimkide tez zaman da gelir canım senin kardeşin varmı ???? yada ablan abin

canm benm sende kusura bakma ne olur benm stresim seni etkiliyo
ne yapıyım düşünmeden edemiyorum etrafım hamile dolu yengem komşu akraba:)))
benm tek kardeşim var 12 yaşında kız başkada yok ikimiziz :)))

canm benm sende kusura bakma ne olur benm stresim seni etkiliyo
ne yapıyım düşünmeden edemiyorum etrafım hamile dolu yengem komşu akraba:)))
benm tek kardeşim var 12 yaşında kız başkada yok ikimiziz :)))

aşk olsun ne stresi canım ben hep dua ediyorum hep birlikte hamile kalsak ne bilim sevinçimizi üzüntümüzü ne bilim sorunlarımı hepbirlikte çözsek ne güzel olur benim bilmediğimi sen bilirsin senin bilmediğini ben bilirim keşke hamile hemen kalsanız allahım büyük biran önce hamile kalırsınız belkide benim gibi hamilesinizdir ama haberiniz yoktur biliyorsun benim öyle oldu inş hadi bakalım

inş.keşke öyle olsa keşke düşünsene yarın birgün daha farklı şeyler konuşuruz o zamanda rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.:

inş.keşke öyle olsa keşke düşünsene yarın birgün daha farklı şeyler konuşuruz o zamanda rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.:

inş canım kabul etsinnn allah büyük valla hiç ummadığın zaman olur herşey nasip belkide gebesindir ama çok ümitlenmeyelim zamana bırakalım sonuç öylr çıkarsa seviniriz inş cnm

inş canım kabul etsinnn allah büyük valla hiç ummadığın zaman olur herşey nasip belkide gebesindir Ama çok ümitlenmeyelim zamana bırakalım sonuç öylr çıkarsa seviniriz Inş cnm

evet fazla ümitlenmeyelim ama ümidimi de kesmeyecem sahurda hoca diyor ki rabbinizden ümidinizi kesmeyin ..bende kesmiyorumm..
Zaten çıkarsa sevnmek ne kelime ne yaparım bilmiyorum artık kasıklarımda sancı var bu arada..)

sancı bende de oluyordu biliyorsun zaten söylemiştim sana allahım biran önce yüzüne baksın canım dualarım seninle :)

benim sağ taraf genelde bir de sık wc ye gidiyordum sende neler yaşıyorsun nedemek canım allah senden de razı olsun :)

vallahi zaten ben tuvalete fazla gitmem şimdi çıkmıyorum vallahi:))birde işte kasıklarım batıyo şimdilik başka bişey yok belkide adet olamadığımdan mı desem kasıklarım batmaz ..

bilmiyorum pembe akıntı geldi ama olduysam yarın benm doktor çalışmıyo pazar da yok pazartesi gtmem lazım yoğun olur hadi onu da geç 4.günü oluyo bişey olurmu ki

4 gün bilmiyorum ama ben dediğim gibi 2 . günü gitmiştim canım ama sen genede git p.tesi kaçıncı gün olursa olsun sonuçta bir dahaki ayı bekleme canım zaman geçmiş olur anladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…