Zaman zaman o zaman ne zaman?

günaydın kızlar funada üzülme canım daha ilk denemenizdi bu önümüzdeki ay inş olur sıkıntı stres yapma sakın tamam mı canım inş en kısa sürede hamile kalırsın :) özgeee neden yapmadın testi neyse artık bugün alırsın bugün yaparsın hastada olmadın tabii hayırlısı bakalım canım

Dün alamadım test yaa aniden dayımlar davet etti akşmüstü oraya gittik alamadım gecede yatarken baktım kahveremsi pembemsi bi akıntım olmuş birazcık tmam adet oluyorum dedim yine yok:))))))

Dün alamadım test yaa aniden dayımlar davet etti akşmüstü oraya gittik alamadım gecede yatarken baktım kahveremsi pembemsi bi akıntım olmuş birazcık tmam adet oluyorum dedim yine yok:))))))

senin daha öncede böyle akıntın oldu acaba ne yaa doktora gittiğinde onuda sor canım ihmal etme aslında ben senin testin sonucunuda merak ediyorum hayırlısı olur inş sonuç güzel çıkar canım

senin daha öncede böyle akıntın oldu acaba ne yaa doktora gittiğinde onuda sor canım ihmal etme aslında ben senin testin sonucunuda merak ediyorum hayırlısı olur inş sonuç güzel çıkar canım

inş.cnm vallahi artık bende şaşırıyorum merak ediyorumm dün olsaydım cumartesiye gelcekti 3.günüm doktora gitmem rahat olcaktı :)))bekliyorum hala yarında olmazsam hap içicem

inş.cnm vallahi artık bende şaşırıyorum merak ediyorumm dün olsaydım cumartesiye gelcekti 3.günüm doktora gitmem rahat olcaktı :)))bekliyorum hala yarında olmazsam hap içicem

hadi bakalım canım bu arada ben 2günü gitmiştim hastalığımın hafta sonu na denk geliyordu o yüzden 2 ci günü gittim verdim kanımı doktor da biliyordu bişey demedi inş en kısa sürede hasta olursunda biran önce kan verirsin bakalım canım hayırlısı olsun

evet bugün olursam pazara denk gelir bende yarın giderim 2.günü ama bugünde belirti yok yok ((((((dün bi çay verdi bi akrabamız çok iyi gelmiş bu adet sancıları düzensizliklere kadın ankaraya flan gitmişti taa bu şikayetleri için doktop hep hap verdi flan yine aynı sonra bu çayı önermişler kullanmışş da bir iki tane verdi bana denemem için

Çok teşekkür ederim canım heycan bastı benı :)

canım çok sevindim senin adına inş darı benim kardeşime olsun canım normalde benimkide gelicekti şimdi ama kazar geçirdi askerde 9 ay tedavi gördü ondan allah nasip ederse kasımda geliyor benimkide gözünüz aydın :)))

teşekkür ederim bitanemm çok sağol evet benimki su an adapazarında teyzemlerın yazlıgına ugramıslar aksama evde cok degısık bır duygu gercekten onu cok özledım heycanlıyım hemde felaket.

teşekkür ederim bitanemm çok sağol evet benimki su an adapazarında teyzemlerın yazlıgına ugramıslar aksama evde cok degısık bır duygu gercekten onu cok özledım heycanlıyım hemde felaket.

çok cabuk görüşür hasret giderirsiniz inş cnm ben de kardeşimin kokusunu özledim (( kasım gelmez bana şimdi ama çok sevindi dayı olucak ya merak ediyor beni:)) senin sevinçini anlaya biliyorum canım şuanda :)

dogru dayı olcak bende keske o güzel haberi verebilsem eşime bütünaileme :) inşallh en kısa zamanda verırım

dogru dayı olcak bende keske o güzel haberi verebilsem eşime bütünaileme :) inşallh en kısa zamanda verırım

inş canım inş verirsin kardeşine çok selam söyle bizlerden çoookkk sevindim gelmesine bende kısa sürede yaşarım senin yaşadığın heyecanı canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…