biliyormusun benimde sana karşı ilk aklıma gelen kız oldu bende oğlum olursa ali mert kızım olursa elif naz Hayırlısı bakalım cnm inş olurda :119:
EVET İNŞ.ÇOK KARARSIZIM BEN İSİM KONUSUNDA YAA:)))
EVET İNŞ.ÇOK KARARSIZIM BEN İSİM KONUSUNDA YAA:)))
ben kız ismini koyucam eşimde erkek bakalım belli ama ben sana bir şey sorucam eşim rüyasında erkek bebeğimiz oluyormuş isminide çınar koymuş bazı insanlar ne gördüyse rüyada isim olarak onu koyun diyor sen bu konu hakkında bilgin varmı ?
VALLAHİ HİÇ DUYMADIM ÖLE BİRŞEY ...ben kız ismini koyucam eşimde erkek bakalım belli ama ben sana bir şey sorucam eşim rüyasında erkek bebeğimiz oluyormuş isminide çınar koymuş bazı insanlar ne gördüyse rüyada isim olarak onu koyun diyor sen bu konu hakkında bilgin varmı ?
VALLAHİ HİÇ DUYMADIM ÖLE BİRŞEY ...
nebilim bir kaç kişi anlattım böyle böyle diye rüyada görülen isim kunulması gerek dedi ama bizimki ali mert koyucak allah nasip ederse benim için ilk çocuk önemli değil kız yada erkek sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda ama işte insan merak ediyor cinsiyetini
kızlar oruc cok kotu geçti bugün ya
TABİKİ HAYIRLISI SONUÇTA AMA YİNEDE GÖNÜL UMUYOR..nebilim bir kaç kişi anlattım böyle böyle diye rüyada görülen isim kunulması gerek dedi ama bizimki ali mert koyucak allah nasip ederse benim için ilk çocuk önemli değil kız yada erkek sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda ama işte insan merak ediyor cinsiyetini
TABİKİ HAYIRLISI SONUÇTA AMA YİNEDE GÖNÜL UMUYOR..
özge akşam ettik gene bugünde bitti p.tesi görüşürüz cnm kendine iyi bak benim miğdem gene kötü ufff bu ne ya biran önce gelsin 8/8
özge akşam ettik gene bugünde bitti p.tesi görüşürüz cnm kendine iyi bak benim miğdem gene kötü ufff bu ne ya biran önce gelsin 8/8
günaydın bayanlar iyi haftalar
günaydın bayanlar iyi haftalar
GÜNAYDINNN((( OFF YNE PAZARTESİ YAAA...HİÇ İYİ BAŞLAMADIM HAFTAYA BENN..(
GÜNAYDINNN((( OFF YNE PAZARTESİ YAAA...HİÇ İYİ BAŞLAMADIM HAFTAYA BENN..(
hayırdır canım ne oldu bide az önce bir konuda okudum sağ kasığı ağrıyormuş ondaki bütün belirtiler bende de var acaba demen edemedim kendimi 1 haftam kaldı benim çok var daha yaa
hayırdır canım ne oldu bide az önce bir konuda okudum sağ kasığı ağrıyormuş ondaki bütün belirtiler bende de var acaba demen edemedim kendimi 1 haftam kaldı benim çok var daha yaa
PAZARTESİ YOĞUN İŞLER BİRDE BİRKAÇ ŞEYİ YAPMAYI UNUTMUŞUM İNŞ. PATRON KIZMAZ ONA BOZULDUM KENDİME KIZDIM..
HEM YOĞUNLUK HEM UYKUSUZUM ARTIK ÖLCEM..
HEMDE ADET OLCAĞIMI HİSSEDİYORUM BACAKLARIM SIZLIYO BEBİŞ FLN YOK BOŞUNA UMUTLANIYORUM..(
PAZARTESİ YOĞUN İŞLER BİRDE BİRKAÇ ŞEYİ YAPMAYI UNUTMUŞUM İNŞ. PATRON KIZMAZ ONA BOZULDUM KENDİME KIZDIM..
HEM YOĞUNLUK HEM UYKUSUZUM ARTIK ÖLCEM..
HEMDE ADET OLCAĞIMI HİSSEDİYORUM BACAKLARIM SIZLIYO BEBİŞ FLN YOK BOŞUNA UMUTLANIYORUM..(
tam olmadan öyle düşünme canım bakalım günün gelsin de ooo sen baştan kendini karamsarlığa yitmişsin bu ay olmasa bir daha ki ay olur canım doktorada gidiceksin bakalım o ne diyecek cnm hemen üzülme
tam olmadan öyle düşünme canım bakalım günün gelsin de ooo sen baştan kendini karamsarlığa yitmişsin bu ay olmasa bir daha ki ay olur canım doktorada gidiceksin bakalım o ne diyecek cnm hemen üzülme
BİLMİYORUM CNM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYOR..ŞUAN
KAF HAFTADIR DÜŞÜN DÜŞÜN ŞİMDİDE ADET SIZILARIM BAŞLADI NEYSE SENNDE MORALİNİ BOZMAYIM SEN NELER YAPTIN...
BİLMİYORUM CNM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYOR..ŞUAN
KAF HAFTADIR DÜŞÜN DÜŞÜN ŞİMDİDE ADET SIZILARIM BAŞLADI NEYSE SENNDE MORALİNİ BOZMAYIM SEN NELER YAPTIN...
olurmu hiç kendi kendine düşünüp bozma moralini sıkma canını herşeyin vakti zamanı var bakalım dediğim gibi doktora git bakalım o nediyecek sakın üzülmeben bildiğin gibi canım dün çok yoruldum ev temizle gün bitti işte sabah oldu buraya geldim
olurmu hiç kendi kendine düşünüp bozma moralini sıkma canını herşeyin vakti zamanı var bakalım dediğim gibi doktora git bakalım o nediyecek sakın üzülmeben bildiğin gibi canım dün çok yoruldum ev temizle gün bitti işte sabah oldu buraya geldim
BEN TEMİZLİK FLAN YAPMADIM VALLA CUMARTESİ AKŞAM Bİ GİTTİM KENDİ ANNEMLERE ORDA KALDIK PAZARDA EV DURUYO AMANN NAPIYIM BUGÜN YAPCAM ARTIK...
BEN TEMİZLİK FLAN YAPMADIM VALLA CUMARTESİ AKŞAM Bİ GİTTİM KENDİ ANNEMLERE ORDA KALDIK PAZARDA EV DURUYO AMANN NAPIYIM BUGÜN YAPCAM ARTIK...
:)) ne güzel benim yorucuydu gerçekten bu aralar bide sinirliyim ki sorma olur olmaz herşeye kızıyorum
:)) ne güzel benim yorucuydu gerçekten bu aralar bide sinirliyim ki sorma olur olmaz herşeye kızıyorum
EVET BENDE ....NAPCAZ BİZ BÖLEE
EVET BENDE ....NAPCAZ BİZ BÖLEE
acaba bunlar adet olucaz diye mi böyle anlamadım ki aslında gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı ama bilmiyorum yaa ben bundan 4 aay önce bu belirtileri yaşadım hatta internetten okudum bire bir gebelik belirtileri ama sonuçta adet oldum ve yıkıldım acaba gene öylemi olucak psikolojik ola bilirmi gene :44:
VALLAHİ BİLMİYORUM BİRÇOK BELİRTİLERİNİ YAŞADIK UMUTLANDIK AMA ŞUAN BACAKLARIM BELİM SIZLIYO VE BU BENM ADET BELİRTİM YANİ YARIN YADA BİRGÜN OLURUM DEMEK BELKİDE KENDİMİZİ BEYNİMİZİ ÇOK YORDUK DÜŞÜN DÜŞÜN KAÇ HAFTADIR BUNU DÜŞÜNÜYORUZZ..))acaba bunlar adet olucaz diye mi böyle anlamadım ki aslında gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı ama bilmiyorum yaa ben bundan 4 aay önce bu belirtileri yaşadım hatta internetten okudum bire bir gebelik belirtileri ama sonuçta adet oldum ve yıkıldım acaba gene öylemi olucak psikolojik ola bilirmi gene :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?