Zaman zaman o zaman ne zaman?

zaman zaman o zaman ne zaman ?? konu başlığı çok etkileyici olmuş
inşallah allahın izni ile en kısa zamanda müjdelermizi alırız ... :119:

veee Rabbime şükrler olsun yavrumu aldım kucağıma bugün sekizinci günümüz minik meleğimle. . . Sezaryen günü olarak 22,10,2012 yi gün olarak seçtik doktorumuzla beraber ve sanslıyım ki harika bir doktorum vardıı tabi. . sancılı geçen son bir haftanın ardından kızımı kucağıma almak dünyanın en güzel duygusuydu. . .Evvet gellim doğum hikayeme doğumuma son bir haftaa kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğime inanıyordum sağlıkla dünyaya geleceğine uykusuz geceler geçiriyordum dualar ediyordum kızımın kalbine giden 3 damardan biri sırttan geliyordu hamileliğimin 6 ayında öğrendiğimiz bu durum beni tedirgin ediyordu gülüyordum eğleniyordum geziyordum tozuyordum ama aklımın bir köşesinde hep bu düşünce vardı herşeye rağmen bebeğimi istiyordum kokusunu duymakkk onu saatlerce koklamak son günlerimde gece uykularımdan uyanır olmustum dualara sığındım Rabbime sığındım pazartesi sabah yedibucukta hastahanede olmam gerektiği söylendi pazar gününden eşimle annmle gidip odamızı süsledik pembeler kırmızılar hastahanede ki en güzel oda benim ki olmustu :) basımın ucunda kocaman günün annesi yazan yazı herkezin dikkatini çkmişti pazar günümüzü böyle geçirerek pazartesiye merhaba dedik, ve hastahanedeyiz genel anesteziye karar vermiştim doktorum sen nasıl istersen o olacak dedi ve hiçç pişman değilim sanırım Rabbim beni kaldıramayacağım bir yükün altına sokmak istemedi beni hemşire geldi son kontroller yapıldı malesef sonda takıldı tüm hftanın gerginliğiyle sondanın da acısıyla beraber kısa bir baygınlık yaşadım serumların ardından ameliyathaneye indirildim ilk beş dakikasını hatırlıyorumm uyandığımda bebeğimi sorduğumu hatırlıyorum ardından beni kapıda bekleyen bir an bile ordan ayrılmayan eşimi . . . anestesi uzmanı ercan beyden bebeğimin iyi olduğu haberni aldım ve binlerce kez şükr ettim Rabbime, odama getirildim ailelerden herkez ordaydı bebeğim de onu gördüğümde tüm ağrılarım yok olup gittii yavruma kavustum öyle güzel bir duygu ki o şimdi yanımda beşiğindee misler gibi uyuyor onunlayken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan . . . akrep burcu olmaması için 22.10.2012 aldığımız doğum tarihidee boşuna gitti buarada kızımın yükseleni akrep olduu :)
Rabbim isteyen herkezee Annliği tatmasını nasip esin bol bol dua edin ben önce ümmedi muhammed için dua ediyorum sonra kndim için. . . hayırlı haberler almanız dileğiyle....

allah mutluluğunuzu daim etsin canım :)) bebişinizle beraber uzun mükemmel bir ömür dilerim sizlere ...
inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız tekrar dan hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ...

RANABRC yazını okudum içim ısındı. Sıcacık bir hikayeydi. Allah sağlıkla mutlulukla huzurla şansla bebeğini büyütmeyi nasip etsin sana. İnşallah ömrünüz boyunca çok çok mutlu olursunuz. Harika bir eşin ve harika bir ailen varmış. Bende eş var ama iki taraftan da aile yok. Senin yaşadıklarını yaşayamayacağım. O yüzden dinledikçe hayallere dalıyorum. Ne güzel bir his.. Çok mutlu olun kardeşim çoookkkkk

Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. . . Ben bu mutluluğu öyle güzel yaşıyorum kii heranımda yanımda olan anneciğimden de Allah razı olsun yine ne varsa insanın kendi annesin de var

evvet harika bir eşim var Allah ondan da razı olsun ... Aileye gelince Allah sana kolayını verir hiçç dert etme harika bir eşin var eşine ve Rabbine sığın herşeyi atlatırsın. . .

ranabrc gelmiş mucizen gelmiş çok ama çok sevindim senin adına, hatta o kadar duygulandım ki okurken gözlerim doldu inan ..
darısı tüm isteyenlerin başına hayırla ve sağlıkla inşallah, zorlu süreçler atlatıp buaralara kadar gelmeyi rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla :)

kesinlikleee mucizem hayat ışığım herşeyim geldi dünyaya 12 günlük oldu bileee günler onunlayken o kadar cabuk geçiyorkiii Rabbim isteyen herkeze nasip etsin anne baba olmayıı . . .

çalışmalara başlayalı 4 ay olacak bu ay da daha bat gelmedi dört gözle bekliyorum ama her ay hayal kırıklığı yaşamaktan çok sıkıldım ...

Bence strese girmek için biraz erken. Ben ocak 2012 de korunmayı bıraktım. eylül başında hamile kaldığımı öğrendim. üstelik artık bir sorun olduğuna inanmış yapılabilecek tüm testleri de yaptırmıştık. sağlıklı olduğumuz halde 8 ay sonra hamile kaldım ve 9. ayda öğrendik. Günümüzde hormonlu gıdalar, radyasyon gibi bir çok etken var, eskisi gibi ilk gecede hamile kalanlar çok az. Bence gerekli tetkikleri yaptır, ikiniz de sağlıklıysanız dua et ve sabırla bekle..

Son düzenleme:

merhabalar ne zamandır girmiyordum ,ilk zamanlar hep buraya yazardık edavut arkadaşımla okumuşunuzdur şimdi o hamile bi kaç arkadaş dha hmile bi ben kaldım rabbim size hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin benm umudum bitti artık bu paazar doğum gnüm sürpriz olsun istedim ama olmayacak heraldee((

evet cnm halen yogunum bildigin gibi ama beni cok etkilemiyor rahatim sukurler olsun senin kusmalarin felan varmi cnm

kusmam yok canım çok şükür..Ama iştahsızlığım var..Çok istediğim bişeyi bile fazla yiyemiyorum..Protein grubundan tiksindim..

hanımlar naıslsınızzzz neler yapıyorsunuz Edacım cok yogun gorusemeıyorz zaten, bosver mide bulantıların hiç olmaz inşallahhh

hanımlar naıslsınızzzz neler yapıyorsunuz Edacım cok yogun gorusemeıyorz zaten, bosver mide bulantıların hiç olmaz inşallahhh

iyiyim canim ben ve bebisim sukurler olsun bayadir giremiyordum ozledim valla yeni haberler yok sanirim ama yeni arkadaslar var baya gordum hepsini okumasamda cnm sen neler yapiyorsun

iyiyim canim ben ve bebisim sukurler olsun bayadir giremiyordum ozledim valla yeni haberler yok sanirim ama yeni arkadaslar var baya gordum hepsini okumasamda cnm sen neler yapiyorsun

canım evet yeni arkadaşlarımız var hamıle olanlarda , bende bıldıgın gıbı mide bulantılarıyla başetmeye calısıyorum tabi birde cuma gününü heyecan ve endişe ile bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…