Zaman zaman o zaman ne zaman?

herkeze merhaba sanırım bende hamişimmmmm :)))))))))))))))))))))))
rabbim dualarımı kabul et bu sefer saglıklı sıhhatli olarak dpgurayım bebegimi dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Tebrik ederim ne zamandır istiyordun ?

herkeze merhaba sanırım bende hamişimmmmm :)))))))))))))))))))))))
rabbim dualarımı kabul et bu sefer saglıklı sıhhatli olarak dpgurayım bebegimi dualarınızı eksik etmeyin kızlar

günaydın kızlar çok sevindim inş hamilesindir cnm bizede haber ver gelişmelerinden :)))

Son düzenleme:
canlarım ben 2 yıldır uğraşıyorum buna rağmen ümitsizliğe kapılmıyorum kafanızı rahat tutun elbet bizimde bir zamanımız vardır.allah herkese hayırlı evlatlar versin

Günaydın kızlar...

Amacım uzak kalmak bu konulardan ama olmuyor

Mesela bat, yumurtalama günü hesaplamadım.Ama beynim hesaplıyor hemen ben anlamamazlıa geliyorum yada gelmeye çalışıyorum sadece..

Yarın KPSS var.İki üç gündür tarihten bazı konulara bakıyorum.Hiç çalışmadan bir mucize olurmu dersiniz?

Sizler nasılsınız bu arada

Bende senin gibi oldum zaman zaman uzaklasmak ıstedım ama buraya gelmemek için kendimi sıksamda yinede beynimi durduramıyordum sen yine iyisin benden sabırlısın .

Yarın kpss var hiç çalışmadım eve gidince bu akşam bakmaya çalışıcam çalışmadan bir mucize olur mu bilmiyorum sanırım olmaz

Günaydın hanımlar
günaydın canım nasılsın :)
canlarım ben 2 yıldır uğraşıyorum buna rağmen ümitsizliğe kapılmıyorum kafanızı rahat tutun elbet bizimde bir zamanımız vardır.allah herkese hayırlı evlatlar versin
inş olur kuzum allah yardımcınız olsun sakın ümitsiz olmayın amin canım inş herkese hayırlı evlatlar verir yaradanım :)
günaydın canım hoş geldin :)

iyiyim canım nasıl olayım benim de sınav var bende hiç çalışmadım ( ayrıcada seni çok iyi anlaya biliyorum düşünmek istemesende insanın aklına geliyor malesef

hastayım boğazım şişti gece uyuyamadım malesef. çıkartıyorum devamlı

canım geçmiş olsun kendine dikkat et geçicek canım 12 haftadan sonra normale dönüyormuş inş seninki kısa sürer çubuk kraker ye cnm bastırır mideni

umarım öyle olur normale döner dün soguk su ve ayran içtiğim için bogazm fena halde şişmiş normaldede içiyordum neden boyle oldu anlamadım

sınava giren herkese geçmiş olsun inşaallah hakkınızda hayırlısı olur,kızlar sabahtan beri başım felaket ağrıyo ya pazarım resmen rezil oldu kafamı kopartsam geçermi acaba

selam kızlar. yokum uzun zamandır giremedim siteye. ilk denememi temmuzda yapmıştım bebiş için kısmet değilmiş olmadı ağustosta da eşimle problemlerimiz vardı kafam karışıktı şimdi kendime geliyorum yavaş yavaş çok istiyorum anne olmayı ama insan düşünmeden edemiyo 2 yıllık evliyim ya problemlerimiz olursa falan diye. eşimi çok seviyorum problem dediğim de öyle ciddi şeyler değil aslında ama zaman geçip uzaktan bakınca anlıyosun çok önemli olmadığını. sorun anında çantamı toplayıp gidesim gelmişti ama zaman yumuşatıyo işte kalbini. siteye de giremedim pek o ara bakalım şimdi sat tarihim 11 eylül. dünden itibaren başladık çalışmaya gün aşırı mı sizce yok sa hergün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…