herkeze merhaba sanırım bende hamişimmmmm :)))))))))))))))))))))))
rabbim dualarımı kabul et bu sefer saglıklı sıhhatli olarak dpgurayım bebegimi dualarınızı eksik etmeyin kızlar
tebrik ederim ne zamandır istiyordun ?
herkeze merhaba sanırım bende hamişimmmmm :)))))))))))))))))))))))
rabbim dualarımı kabul et bu sefer saglıklı sıhhatli olarak dpgurayım bebegimi dualarınızı eksik etmeyin kızlar
herkese günaydınlarrr....
Günaydın kızlar...
Amacım uzak kalmak bu konulardan ama olmuyor
Mesela bat, yumurtalama günü hesaplamadım.Ama beynim hesaplıyor hemen ben anlamamazlıa geliyorum yada gelmeye çalışıyorum sadece..
Yarın KPSS var.İki üç gündür tarihten bazı konulara bakıyorum.Hiç çalışmadan bir mucize olurmu dersiniz?
Sizler nasılsınız bu arada
günaydın canım nasılsın :)Günaydın hanımlar
inş olur kuzum allah yardımcınız olsun sakın ümitsiz olmayın amin canım inş herkese hayırlı evlatlar verir yaradanım :)canlarım ben 2 yıldır uğraşıyorum buna rağmen ümitsizliğe kapılmıyorumkafanızı rahat tutun elbet bizimde bir zamanımız vardır.allah herkese hayırlı evlatlar versin
günaydın canım hoş geldin :)Günaydınnnn
Günaydın kızlar...
Amacım uzak kalmak bu konulardan ama olmuyor
Mesela bat, yumurtalama günü hesaplamadım.Ama beynim hesaplıyor hemen ben anlamamazlıa geliyorum yada gelmeye çalışıyorum sadece..
Yarın KPSS var.İki üç gündür tarihten bazı konulara bakıyorum.Hiç çalışmadan bir mucize olurmu dersiniz?
Sizler nasılsınız bu arada
günaydın canım nasılsın :)
inş olur kuzum allah yardımcınız olsun sakın ümitsiz olmayın amin canım inş herkese hayırlı evlatlar verir yaradanım :)
günaydın canım hoş geldin :)
iyiyim canım nasıl olayım benim de sınav var bende hiç çalışmadım( ayrıcada seni çok iyi anlaya biliyorum düşünmek istemesende insanın aklına geliyor malesef
hastayım boğazım şişti gece uyuyamadım malesef. çıkartıyorum devamlı
canım geçmiş olsun kendine dikkat et geçicek canım 12 haftadan sonra normale dönüyormuş inş seninki kısa sürer çubuk kraker ye cnm bastırır mideni
umarım öyle olur normale döner dün soguk su ve ayran içtiğim için bogazm fena halde şişmiş normaldede içiyordum neden boyle oldu anlamadım
artık daha dikkatli olmalısın canım ne yaparsan ikikere düşün cnm :)
hastayım boğazım şişti gece uyuyamadım malesef. çıkartıyorum devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?