Zaman zaman o zaman ne zaman?

Slm cnm
Gittik kocisle hicbi sorun cikmadi oyle bekliyoruz sozde bu ay hic dusunmucektim ama kalbime beynime laf anlatamiyorumm
Senin bebisinde cok bkletmemis be gusell
Allah tamamina erdirsinn

çok teşekkür ederim inş en kısa sürede sende yaşarsın bu sevinci ama ben 5 senedir evliyim onuda göz önüne alırsak biraz geç kaldı ama son 6 ayda doktora felan gittim hatta doktor hiç bir sorun yok dedi bende beş senede hiç mi denk gelmez diye dövecektim adamı :)))) ama allaha şükürler olsun oldu nasip allah sanada versin inş canım

Himmm 5senelik ewli oldugunu kacirmisim
5senedir hic korunmadinmi cnm Ama hersey geride kalmis gelmis sukur bebisinn
İnsaallahh benide cok bekletmez bebisimm
3.seneye girdim bende ya uzun zaman hic olmassa diyip kafayi yiyorum simdiden

Himmm 5senelik ewli oldugunu kacirmisim
5senedir hic korunmadinmi cnm Ama hersey geride kalmis gelmis sukur bebisinn
İnsaallahh benide cok bekletmez bebisimm
3.seneye girdim bende ya uzun zaman hic olmassa diyip kafayi yiyorum simdiden

beş senedir korunduk tabi ama tabi ilaç kullanmadan sakın hiç olumsuz düşünme ben bir ara okadar kafayı taktım ki anlatamam sana ama şimdi bakınca keşke kendimi okadar strese sokmasaydım diyorum ama işte elimizde olmuyor birde burda konulara baktıkça insan motive oluyor şükredior benden daha kötüleri var diyorsun o yüzden sakın bozma morelini

Kızlar birşey sorucam :78: 10 eylülde adetimin ilk günüydü bugünde çok afederiiz ama az az akıntım geldi renksiz dün akşamda ara ara ateş bastı falan acaba ovilasyon dönemimi ?

Kızlar birşey sorucam :78: 10 eylülde adetimin ilk günüydü bugünde çok afederiiz ama az az akıntım geldi renksiz dün akşamda ara ara ateş bastı falan acaba ovilasyon dönemimi ?

canım internetten hesapladın mı ne zaman mış ama anlatıkların yumurtalama gününü işaret ediyor :)

canım internetten hesapladın mı ne zaman mış ama anlatıkların yumurtalama gününü işaret ediyor :)

internette 15 ile 20 si demişti canım, beim normalde elim ayağım buz gibi olur eşim bile farketti ateş gibi ellerin ayakların dio folik asiti kullanınca kanın ısındı dio o zaman başlıyımmı çalışmalara :78:

işlerin altında kaldımm:))))başım fena ağrıyoo(((offf siz neler yaptınız nasılsınız??

Kolay gelsin canım, başının ağrısı için baş parmağınla işaret parmağının arasını ov canım orda eline sert birşey gelicek ama kısa sürede çok ii gelicek dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…