- 20 Aralık 2014
- 110
- 35
- 38
- Konu Sahibi findik kurdum
bi makinan olduğunu hayal edin hayatınızda yaptığınız bir hatayı bir kereliğine oraya götürüp düzeltme şansına sahipsiniz ne isterdiniz yada olmasını istermiydiniz ben isterdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyom ki ora nereGeyik topigine acsaydin keşke canm
neyi değiştirmeyei isterdinevt isterdim
bana gel diyen adama gitmediğim zamanı değiştirmek isterdimneyi değiştirmeyei isterdin
Taşimaya gelirler simdi:)
Ve bende zaman makinesi olsun isterdim...
bana gel diyen adama gitmediğim zamanı değiştirmek isterdim
Canm belli konulari belli yerlere aciyoruz senin bu konuyu bir derdim var bölümüne acman uygun olmamis ama yenisin sanirim senin yerine konunu uygun yere taşırlar.ben yeniyim anlamadım ne demek istediğini cnm ya kusura bakma
benim yapa bileceğim birseyse tarif et yapimCanm belli konulari belli yerlere aciyoruz senin bu konuyu bir derdim var bölümüne acman uygun olmamis ama yenisin sanirim senin yerine konunu uygun yere taşırlar.
Ben geçmişindebbirçok şeyi degistimek istedim 20yasndaym daha ama yaptim bikac hata var onlari.. Bir de ileriyi görmekister mmiydin acaba..
Yo bekarim:) ama iliskim var :)findik kuilişkin varost: 38462210 .!.:sen daha yeniymişsin evlimsin
bekarsan şanslısın hata yapmadan karar vermeye çalış telafisi zor evleninceYo bekarim:) ama iliskim var :)
Sanirim biz tasiyamiyoruz canm o konuda bi bilgim yok
Kafami kurcalayan şeyler var ama bilmiyorum vazgeçmek doğru mu..bekarsan şanslısın hata yapmadan karar vermeye çalış telafisi zor evlenince
oda ayrı bir teoriYanı hata olarak degıl aksıne guzel oldıgu ocon lıse yıllarıma donmek ısterdım:)
özel değilse anlatabilirsin ne gibi meselaKafami kurcalayan şeyler var ama bilmiyorum vazgeçmek doğru mu..